Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. december 11., hétfő 8:52
A Nők meg szeretik az SMS-t, mert azt hiszik, hogyha 5 perccel később válaszolnak rá, azzal már hú de húzzák az agyadat :D
0
2006. december 11., hétfő 8:26
biztos sokan meglepődnek: MÁV...
0
2006. december 11., hétfő 1:10
Hogy hű legyek a topic címéhez, kib*szottul utálok SMS-t írni, nem is szoktam. Drága és sok időbe tart, sokkal egyszerűbb az illetőt felhívni, legalább a válasz is azonnal érkezik.
0
2006. december 11., hétfő 0:46
Persze így könnyű! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. december 11., hétfő 0:44
Én ezt egyszerűen megoldom, telefonálok. :)
0
2006. december 11., hétfő 0:02
Engem az idegesített a régebbi Nokia telókban, hogy ha írtam SMS-t, és veéletlenül megnyomtam a piros gombot, akkor totál törlődött amit addig írtam. :) De szerencsére a mostani Nokia telók már nem csinálják ezt!
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. december 10., vasárnap 23:55
Idáig vagy háromszor estem bele ugyanebbe a szituba, csak mindig elfelejtem, hogy mire számítsak, azaz ne számítsak.
most posts by TM
0
2006. december 10., vasárnap 23:51
Mindig-mindig-mindig jelöld ki a megírt levelet küldés előtt, és ctrl+c!
Nekem is ki kellett valamit találnom az általatok írt esetek megelőzésére...
0
2006. december 10., vasárnap 23:47
Kösz.
most posts by TM
0
2006. december 10., vasárnap 23:45
Hát akkor passz! Szar a rendszer, mármint a wiw. :((((( Részvétem.
0
2006. december 10., vasárnap 23:40
el akartam küldeni, erre kiírta a kiszolgáló nem található. Nyomtam egy vissza gombot, de ott már csak a bejelentkezés oldala jött elő.
most posts by TM
0
2006. december 10., vasárnap 23:38
Ha visszamész...
0
2006. december 10., vasárnap 23:38
Van visszamész a back-re, akkor nem adja vissza a kész levelet?
0
2006. december 10., vasárnap 23:36
Megint beszoptam az iwiwwel, pedig egy fontos levelet írtam!
Hány perc után szakítja meg a kapcsolatot ez a francos rendszer?
most posts by TM
0
2006. december 10., vasárnap 23:21
Köszi, de kihaeennem elküldte! :-)
0
2006. december 10., vasárnap 23:12
Hogy a "Casablanca"-t adják ki 3-4-jére, ahelyett, hogy a nem kapható, hiányzó Humphrey Bogart-filmeket (nevezetesen: Annál súlyosabb a bukásuk..., Sirokkó, Későn jött boldogság, Nem vagyunk mi angyalok) tennék újra (ill. hoznák be Magyarországra) elérhetővé...
0
2006. december 10., vasárnap 22:29
Az előbb akartam kérdezni hogy olvastad e már, amikor a multikról írtál, hogy jobb lenne ha kirugnáka sok külföldi innen, meg a kínai gazdagoka NYóckerben. elküldjem? megvan gépen.
0
2006. december 10., vasárnap 22:06
Ezer köszönet!!
0
2006. december 10., vasárnap 21:42
Nézd meg a mailjeidet!
0
2006. december 10., vasárnap 21:37
Hogy végigmelóztam itthon ezt a hétvégét is napi 8-9 órában. Annyira kevesen vagyunk a munkahelyemen, hogy a határidőket csak ilyen módszerekkel (vagy még így sem) tudjuk tartani. Persze ezért semmilyen plusz juttatást vagy kedvezményt nem kapunk.
0
2006. december 10., vasárnap 21:35
Ha a "TECSÓ"-nál tartunk:olvasta-e már valaki a könyvet? Én ma belelapoztam és igen érdekes dolgok vannak benne! Csak a két ropit sokalltam érte; inkább vettem (még) egy filmet! ;-)
0
2006. december 10., vasárnap 21:31
Ez a Tescos sztori eléggé idegborzoló :S

Engem az idegesít k*rvára, hogy továbbjutottam a töri OKTV következő fordulójába. Ezzel lőttek is a karácsonyi és szilveszteri programoknak, mert innentől rá kéne hajtani a dologra, hogy meglegyen az automatikus emelt szintű 100%-os érettségim meg a felvételim :( Kapok egy halom DVD-t karácsonyra és nem lesz időm megnézni :((((
0
2006. december 10., vasárnap 21:25
Hogy a Tescoban bohócruhában jelképes adományokért lufikat hajtogató embereknek már csak Tesco-emblémás lufikat szabad hajtogatniuk, a "figyelmes" multi megtalálta azt a reklámfelületet, ami eddig még kiaknázatlan volt számára.
Milyen szép is, amikor a kisgyerek otthon nézegeti a lufiból készült uszkárt, vagy madarat, és az tele van a multi felirataival...
most posts by TM
0
2006. december 10., vasárnap 20:18
Megértelek, de az csak a diplomaosztó után lehetséges!:-)))
0
2006. december 10., vasárnap 19:46
... hogy még mindig nem adták ki a  99-es Detroit Rock City című filmet DVD-n...
0