Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. december 10., vasárnap 17:29
Köszi szépen, de nincs kedvem a karácsonyomat elrontani tanulással, utóbbi időben úgyis sokszor volt már rá példa, végre szeretném az ünnepet teljességében "kiélvezni".
0
2006. december 10., vasárnap 17:26
Majd a gyakuv-n helyreáll a világ rendje! Amúgy jobbulást!
0
2006. december 10., vasárnap 17:23
Tanulnom kellene a keddi zh-ra, erre többször felkeltem éjszaka (éljen a nátha), mellé még egy jó kis vírus kezdődő tünetei is jelentkeznek szervezetemben.
0
2006. december 10., vasárnap 12:30
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. december 10., vasárnap 11:28
A Budapest Film Orson Welles díszdobozának kiadása.
No comment.
0
2006. december 10., vasárnap 2:37
Azóta még többet késik, úgyhogy a mostani álláspont szerint hajnal 4-kor várható a gép:-((
0
2006. december 9., szombat 23:48
Még most sincs raktáron sem a Dallas 1. évad, sem a Karib Tenger-Kalózai Elveszett lemezes változat, pedig kéne naon:(
0
2006. december 9., szombat 22:54
a kutya? :) :)
0
2006. december 9., szombat 21:53
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. december 9., szombat 21:26
A húgom "repülőgépe" 2.5 órát fog késni! Azaz, barátságos éjjel negyed 3 körül várható  Ferihegyre!:-(( Na ez kib*szottul dühit!
0
2006. december 9., szombat 20:33
Meeeeeeert a főnököm azazisten.........................cuki vagyok, óóóóóóóóóó, cuki vagyok.............egy földalatti mozgalomból nem jutott ki nekem a jóból........harapok egyet a lángosba. Öt libamáj. Wazze, fut a gyáva, le is harapom a lábát tőből. Cabus. Qrva jó letöltőprogi, de ez igazából nem is dühít, úgyhogy szar helyre írtam.
0
2006. december 9., szombat 19:26
... ha hülyére vesznek.
0
2006. december 9., szombat 8:01
:D :D :D :D :D

Jama wifizik
0
2006. december 9., szombat 8:01
az xpress elérhető wapon is? :)
0
2006. december 9., szombat 7:59
...hogy egy átmulatott éjszaka után hazaérve veszem észre, hogy rossz kulcscsomót hoztam magammal a melóhelyről. :) ez nem az én hetem. odakinn már pirkad, én meg itt kockulok. :D
0
2006. december 9., szombat 7:56
friss diplomásként nekem is volt "szerencsém" megtapasztalni a munkanélküliséget. nem volt elég, hogy úgy éreztem, hogy sehová sem kellek, a munkaügyi hivatal "kedvessége" még pluszba rájött, jót téve az ember lelkivilágának.

bement az ember, és olyan hangnemet megengedett egynéhány alkalmazott, hogy szívem szerint kikaptam volna őket az asztal mögül, pedig nem szeretem az erőszakot. ugye havonta be kell náluk jelentkezni, volt, hogy bekérték a kiskönyvet, de a hölgy nem ért rá, mert pasziánszozott, így "vette", hogy ott voltam, és már adott is egy új időpontot. az egyik ilyen randin közölte a csaj, hogy "ne munkát keressen, hanem ismerőst". még jó, hogy van egy hivatal, ami elvileg azért van, hogy segítsen munkát találni az embereknek. a mi térségünk hivataláról tehát van egy szép véleményem...
0
2006. december 9., szombat 0:31
És mindez a hobbimra van a legnagyobb hatással, mert mióta nem dolgozok, alíg tudok dvd-t venni, mert a kevéske megtakarított pénzem másra jobban kell. Sajnos van egy fontossági sorrend és a szórakozás a sor végén kullog.  2 hetente elmegyek buliba, ahová max 600-1000 Ft között van a belépő, ennyi amit költök, mivel sofőr vagyok mindig, így piára nem kell költenem, ez maradt csak, Foci meccsre már nem járok, pedig évekig bérletes voltam, szintén a tőke hiány miatt. Anyámék adnának pénzt, ha kérnék, de nem teszem, így is sok pénzt elvittem a főiskolás évek alatt.
0
2006. december 9., szombat 0:25
Látom nem vagyok egyedül.... 2 diplomával 25 évesen nem tudok elhelyezkedni. :P
Túlképzett vagyok/nincs gyakorlatom/miért nem tudok a német mellett angolul- franciául-spanyolul- oroszul vagy olaszul.... Mindig van kifogás, bár a legtöbb helyről vissza se jeleznek. Most már 4 hónapja heti 8-10 órában tanulok angolul, legalább eggyel csökken a lista, amiért nem alkalmaznak. A durva, hogy nem egy ismerősöm diplomával csak olyan helyre tudott elhelezkedni, ahová érettségi kell, persze a fizetés is ehhez igazodik...

Sz*r világban élünk :(
0
2006. december 9., szombat 0:07
Köszönöm mindenkinek a megértő szavakat! Ha másra nem is gondolhatok, valamennyire "megnyugtató" érzés az, hogy a szellemi hatalom mindenek fölött áll. Jókat röhögök másokon, egyelőre leszarom a többit. De ha 1-2 éven belül apuka leszek, ennél morcibban állok a témához. De addig is lenyűgöz A gyűrűk ura, a Bond-filmek meg Pamela Anderson melle. Ez MÉG egyelőre rendben van. Mondjuk az utóbbi mindig.
0
2006. december 8., péntek 15:17
0
2006. december 8., péntek 14:54
Szia K!
Jómagam már megkaptam ,voltam állásinterjun, van munkám ( ma is ugyanott dolgozom ) de csak úgy kiváncsiságból, próbálkoztam. Pontos voltam, bemutatkoztunk, leültünk egy kicsit elbeszélgettünk, a beszélgetés végén a velem szemben ülő hölgy feszengve a székén fészkelődve közölte "jelenleg sajnos a képzettségemnek megfelelő munkakört nem tudnak adni" , rettenetesen sajnálta a dolgot.
Nem kezdtem el szekálni, hogy a beadott önéletrajzban benne volt a végzettségem/végzettségeim akkor mi a túróért hívtak be. Udvariasan elköszöntünk egymástól Ő biztosított , hogy a jelentkezésemet evidenciában tatrják , pedig elfelejthettek ennek 1,5 éve. Nem akartam visszahívni, hogy rákérdezzek mi ujság állás ügyben mert az az interju úgy tünt a számára kellemetlen volt , én mosolyogva jöttem ki az ajtón, bementem a közeli pizzériába és" belefojtottam a bánatom" két szelet pizzába.
0
2006. december 8., péntek 14:23
Szia! Pont készültem írni, hogy mizu a Scarface-szel. Látom még nem jött meg. Ha gondolod, a cash miatt majd koccanhatunk, gondolom ajándékokra + ilyesmire kellene neked is. Rádzörgök hétvégén. Azért fel a fejjel...:)

úúú, de várom a Scarface-t :))
0
2006. december 8., péntek 12:09
Sátántangó? A film, amiben arányosan kevesebb vágás van, mint Hitchcock Kötelében? :-)

A Duna Tv már többször is adta, na persze nem főműsoridőben, mert a főműsoridő nincs olyan hosszú, de esti-éjjeli intervallumban igen.
most posts by TM
0
2006. december 8., péntek 12:04
Hogy Angliában sorra jelennek meg magyar filmek, amikre itthon esély sincs:
Sátántangó vagy a Hosszú hétvége Pesten és Budán.
Pedig mindkét filmet már régóta meg szeretném nézni ...
0
2006. december 8., péntek 11:09
Köszi! :)))
0