Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. december 8., péntek 10:32
az pedig már elmúlt... tényleg, boldog névnapot! :)
0
2006. december 8., péntek 10:18
Sejtem, hogy ez az indok a dologra. De akkor is dühítő, mert a névnapi ajándékom van a csomagban...
0
2006. december 8., péntek 10:17
nyugi, Karácsony előtti őrület van...
0
2006. december 8., péntek 10:10
Bár az "estimate arrive" még csak tegnap kezdődött. Ha 18.-ig nem jön meg, akkor fogok igazán aggódni... :((((
0
2006. december 8., péntek 10:08
...Hogy múlt pénteken rendeltem a brit Amazonról DVD-ket, de még nem jött meg a csomag (főleg azért zavaró, mert nemcsak magamnak hozattam filmeket, és rengeteg pénzem van a dologban).

Kezdek kicsit aggódni... :(((
0
2006. december 8., péntek 8:47
jujujuj politika, hazafiasság, munkamizéria... hát mi van itt? :-) Én politikai témájú szakdolgozatot írtam, megszívattak. Hazafias voltam, lenáciztak. Orvos szerettem volna lenni (szerencsére nem lettem az!) és mára már csak a csirkeboncolásban élem ki a hajlamaimat... ez egy ilyen ország. De mégis gürizek a munkahelyemen, hogy a  musthave  DVD-k a polcomom sorakozzanak...
(szélsőjobboldali párt meg továbbra sem létezik Magyarországon!)
0
2006. december 8., péntek 8:36
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. december 8., péntek 7:34
én is kacérkodtam a tanári pályával, de annyiért, amennyit fizetnek, nem teszem tönkre az idegrendszeremet. a családban van tanár, nővérem és édesanyám is és undorítóan keveset keresnek. mondjuk engem sem vet fel a pénz... :(
0
2006. december 8., péntek 2:26
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. december 8., péntek 0:16
Bárhogy is adódjon BubóBá... kalappal. Abszolúte megértelek, én is hasonló cipőben leszek majd jövőre friss diplomával a zsebemben. Egy közeli kedves barátom szintén fejet tágít itt Fehérváron és cseszettül elege van az egészből, a kevés fizetésből (Ami arra elég, hogy az embernek ne menjen össze a gyomra az éhségtől, ne fagyjon be a segge, legyen melegvíz). Ő és a párja kimennek a pi..ába ebből az országból. Ez van megértem őket. Én speciel azt teszem hozzá, hogy nem csak az anyagiak miatt mennék ki, hanem mert bár hazámat szeretem, annak lakosainak nagyon nagy többsége szimplán bekaphatja a fa...mat. De nem fogok menni... bár már félig magam lábán trappolok a nagy életben, egyszerűen képtelen lennék itthagyni szüleimet, páromról nem is beszélve.

Bocsi hogy itt OFF-olok de a napokban agyalok azon amit bubóbácsi ide beírt. És egy kicsit engem is mélyen érint.
0
2006. december 8., péntek 0:04
... hogy a Tower Video olyan gyalázatosan ocsmány Bubó-sorozatot adott ki, amiért biztosítószegétől megfosztott, enyves kézigránátot érdemelne minden erről tehető személy azon a helyen! Hogy süssenek ki minden ilyen szemét harácsolót forró zsírban!
Valahol szimplán bedigitalizálták az anyagot (valószínűleg VHS-ről, mert a képhibák erről tanúskodnak), és hagyták ebben az állapotában. A színek ordítóan fakók (Bubó piros mellénye siralmasan hajaz a rózsaszín felé), a kontúrok teljesen életlenek (mintha szellemképes lenne), szóval egy hányás az egész. Így támogasa a vásárló a hazai DVD-piacot, hogy ezerrel átcseszik ahol csak lehet? Pontosabban 4 ezerrel, mert a sorozat 4 lemezen jelent meg. És ha már itt tartok. Bunkó, átugorhatatlan Grundig reklámok vannak az elején, meg a bosszantó felirat, hogy nem vetítsem le itt meg ott (ezzel nincs is mit villogni), meg ne másoljam le, mert mindezekért keményen megbüntetnek valakik. Én az ilyeneket büntetném meg a fenti módszerrel, mert a vásárló átvágása az egyik legocsmányabb dolog.
Dicséret következik: ezzel ellentétben a Mézga sorozatok (ugyancsak ezresért!) gyönyörűek, pedig ezeket ők adták ki.
0
2006. december 7., csütörtök 23:52
Abszolút megértelek és sajnálom!
most posts by TM
0
2006. december 7., csütörtök 23:41
Úgyhogy maximálisan leszarom, hogy digipack, vagy kutyafasza. Megbecsülik-e az értelmiséget ebben a "KURVA ORSZÁGBAN", vagy pedig "csak semmi gazdasági megbecsülés, mert ők veszélyesek, hiszen gondolkodnak"-alapon megy tovább a politika...
(elnézést a filmrajongóktól, de kicsit felspanolt hangulatban vagyok)
0
2006. december 7., csütörtök 23:33
Jah, jó lenne. De én ahhoz értek, hogy átadjam a tudásom a fiatalabbaknak. Ezt pedig lehetetlenné teszik. Mert hogyan vállaljak be egy gyereket (urambocsá  kettőt) havi 100-zal? Ha nem lennének szüleim, már éhen pusztultam volna....gratulálunk, Feri, mi szopjuk, amit ti kúrtatok el. Meg mindenki 1920 óta. Az évszám hiteles, kár vitatkozni rajta...
0
2006. december 7., csütörtök 23:29
Menj Te is gyógyszerésznek, már azt a szakmát is tönkrecseszik :S
0
2006. december 7., csütörtök 23:25
Amaray.............most nem a felhasználóhoz szólok. De pl kibaszottul kurvára dühít, hogy lehet, jövőre nem lesz állásom. Sokat tanultam azért, hogy havi 100-ért oktassak reménytelenül ostoba embereket. 2 lehetőség van előttem: 1. kimegyek külföldre, ahol gyökértelen fasznak érzem majd magam, mert nekem kurva fontos a család. 2. belépek itthon egy szélsőjobboldali pártba, ami megint nem vezet sehova. Hova vezetne? Isten ments egy újabb háborútól. Annyira törékeny ma a az egészséges nacionalizmus...ne vessetek rám követ, nem vagyok náci. Csak úgy elegem van az egész rendszerből. De nem tudok menni sehova, ahol ne ez lenne. Elég volt. Magyar-történelem-angol szakos tanár vagyok, és 98-at vittem haza ebben a hónapban. Miben higgyek? Elég volt. 32 éves vagyok, nem így akarok a csatorna partjára kerülni. Szeretem a hazám, de nem becsülnek meg. El kell mennem, még ha megtaláltam is a hivatásom. Nem akarok 22 év tanulás után a nemzet napszámosa lenni. Elég volt.
0
2006. december 7., csütörtök 16:22
..., hogy még mindig bizonytalan a Batman Antológia státusza. MIIIIIÉÉÉÉÉÉRT???
0
2006. december 7., csütörtök 13:13
Mindegy, a lényeg, hogy az eredeti szinkron kell, hogy rajta legyen bármilyen film esetében a lemezen. :-) Akkor itt ez éppen Vass.
0
2006. december 7., csütörtök 13:00
korrekt forráshivatkozást úgy látszik nem mindenkitől várható el.
0
2006. december 7., csütörtök 12:09
Akkor már beírhatod ide is, legalább itt is olvassák!
most posts by TM
0
2006. december 7., csütörtök 12:06
nem, írtam egy hírt, hivatkozva a dvdextrára, erre egy másik oldal copy&paste...
0
2006. december 7., csütörtök 11:47
Ne beszélj! Mit írtál? Hogy még egy nap, és itt a hétvége? ;-)
A mocskosoknak már az információ sem szent! :-)
most posts by TM
0
2006. december 7., csütörtök 11:43
... hogy forrás feltüntetése nélkül lelopkodják a honlapomról a híreket...
0
2006. december 7., csütörtök 10:49
Mert később hozzászoktak az emberek, de ettől még a másik is jó. Vass orgánuma érdekesebbé tette Willis figuráját, mégha az eredeti hangnak inkább van hasonlósága Dörneréhez is.
most posts by TM
0
2006. december 7., csütörtök 10:45
Nem tudtam, melyik a régebbi, szerintem mondjuk Dörner György jobb, ha nem is régebbi.
0