Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. december 5., kedd 9:31
hogy a superman csomag hete óta "bizonytalan" státuszban leledzik a megrendeléseim között
0
2006. december 4., hétfő 14:11
Hogy a Cd Universe olcsóbb mint az Amazon és nem szállitanak kis hazánkba lemezt pedig apám meg akart lepni karácsonyra 4 dbd Deep Purple cd-vel......(Baxxxameg:()
0
2006. december 4., hétfő 12:19
... hogy a megrendelt dvd-im közül hetek óta nem érkezik be semmi, pedig 1-5 nap alatt beszerezhetőnek vannak titulálva. Szomorú vagyok. :(
0
2006. november 30., csütörtök 11:35
Mármint palacsintává lapítani?
Ja, nem, azt már nem lehet:))))))
0
2006. november 29., szerda 23:07
Hogy ez a hülye droid gyerek már az Index Star Trek topikjába is belepofázik...

Meg kéne látogatni egy teleszkópos vipera kíséretében, hátha tanul belőle...

MDM, tony tough esetleg?
0
2006. november 29., szerda 17:49
HOGY AZ A GE*I FREEBLOG NEM TUD EGY NAPIG RENDESEN MŰKÖDNI! ÍGY MEGINT NEM TUDOK FOGALALTOSKODNI A "COPYLAND"-DEL!
0
2006. november 28., kedd 17:37
Köszi fiúk!
Kitöröltem a 4 lemezest és berendeltem a 2 lemezes verziót, az legalább már tuti!
0
2006. november 28., kedd 17:29
Kérdés, hogy mikor, mert ugye nyár óta húzva vagyon, és az év elejére tervezett megjelenések között én még nem láttam.:(
0
2006. november 28., kedd 17:28
"...hogy a Temető Kapu megjelent , de a Slither nem..."

Csatlakoznék, csak annyi különbséggel: ...hogy a The Feeding megjelenik, de a Slither nem...
0
2006. november 28., kedd 16:52
Nagykanizsai vagyok(400km)...Renaissance
A GitS-ről is lemaradtam a jegy mizéria miatt...:-((((((
Azért kösz az infót.:-)

0
2006. november 28., kedd 16:46
pradeo: a renaissance-t megnézheted a moziban, méghozzá december 28-tól kizárólag az odeon-lloydban! a filmet amúgy a fórum hozza be magyarországra, s valószínűleg dvd-n is ki fogja adni. a slithert az SPI szerezte meg, de még nem tudni, hogy lesz-e a mozikban, vagy egyenesen dvd-n dobják piacra.
0
2006. november 28., kedd 16:40
...hogy egész évben kerestem a Vörös Sárkányt , a Sebhelyest , de nem volt most meg nemtudom megrendelni mert betelt a havi 15 rugós keretem...
...hogy a Scanner-Darkly megjelent , de a Renaissance nem...
...hogy a Temető Kapu megjelent , de a Slither nem...
...hogy lemaradok a Gonin-ról, a Casshern-ről, a Bin-Jip 2 lemezesről...
...hogy év végéig minden szombaton túlóráznom kell a leltárok miatt...
(... ha egyszer megtanulok tankot vezetni...)édes istenem...:-)))
0
2006. november 28., kedd 9:12
:( annyival nem tud többet a 4 lemezes kiadvány (az ára alapján simán megéri ez is), így nem várok, 4 lemezes törölve, 2 lemezes kiadvány megrendelve.

a kérdés az, hogy a 4 lemezes gyűjtődoboza - ha egyáltalán abban lesz - milyen minőségű lesz (aranyozott, dombor-betűk, vagy nem).
0
2006. november 28., kedd 8:54
Én is inkább a kétlemezes Elfújta a szélre váltottam. Ennek az extrái annyira nem izgatnak. A Ben Hur-nál oké a négy lemezes!
0
2006. november 28., kedd 8:35
Nem, mint ahogy a Ben Hur sem az; ráadásul ilyen sokat csúsztak/csúsznak is...
0
2006. november 28., kedd 8:24
nem digipack?
0
2006. november 28., kedd 8:16
Na én ezért rendeltem meg a kétlemezest inkább, nem bírtam várni rá, főleg, hogy nem lesz digipak a kiadvány... :(
0
2006. november 28., kedd 8:15
jövő karácsonyra még odaadhatod :D :D - nekem is elő van rendelve, és én is a karácsonyfa alá szánom... -
0
2006. november 28., kedd 7:46
... hogy már megint eltolták az Elfújta a szél megjelenési dárumát!!!! Most már dec 13-ig várhatok vele. Basszus!!! Karácsnyi ajándéknak szántam, szóval kibaszottul örülnék ha legalább az ünnep előtti héten megjelenne!!!
0
2006. november 27., hétfő 20:30
...hogy nem lesz Welles az nekem sem kedvez!
...hogy a kór átjár annak sem örülök, ne hagyd hogy a házába vigyen!
...végezetül, a nyavalyáim szépen fogynak, akárcsak a zsírom, köszönöm a jókívánságaidat és gyógyulj meg te is!
most posts by TM
0
2006. november 27., hétfő 16:33
...hogy bizonytalan megjelenési státuszba került az Orson Welles díszdoboz...
...hogy pont most, ebben a jó időben vagyok influenzás, és hogy le vagyok maradva a fordításaimmal(fordítás helyett csak ordítás lesz, már látom...)
...végezetül, de nem utolsósorban, hogy TM barátom is mindenféle testi mizériákkal küszködik, mindazonáltal jobbulást TM! :-)
0
2006. november 27., hétfő 15:58
üdvözöllek a klubban, nyáron a legsokkolóbb londoni élményem ugyanez volt
0
2006. november 27., hétfő 15:44
Az, hogy Ausztriában bemegy az ember a MM-ba, vagy Saturnba, és leveszi a polcról a Pengét, a Halálsoront, a Sissit, Evitát, Aludj csak én álmodomot, a Muzsika hangját, a Farkast, Rémálom az Elm utcábant, Veszett kutya és Glóriát stb., stb., stb. Választhat is hogy díszdobozos (18~50 Eur) vagy sima verziót (8~10 Eur) szeretne vásárolni. Sorozatok tömkelege, CSI, Vészhelyzet, Stargate, Star Trek, 24 digipack, Magnum, Knight Rider, Baywatch, stb.
Különböző szempontok szerinti díszdobozok Western, Greta Garbo, Elvis Presley, romantikus, Bud Spencer/Ternce Hill stb., stb., stb.
pl. Csibefutam: angol/német DTS ES Discrete 6.1, nálunk miért nem?
A James Bond új kiadása náluk digipackos, angol DTS-sel, nálunk miért nem?
Miért lehet náluk még az Intersparban is pl. digipackos Eastwood dollár filmeket kapni, amit nem nyomorgatnak össze fekete pántokkal?
Náluk ezek miért természetesek, nálunk miért nem?
0
2006. november 26., vasárnap 15:39
A K*rva életbe ,hogy nálunk minden tízen,huszon évvel később jelenik meg!!!!!!!!!!!
A Renaissance az Unión belül mindenhol megjelent csak nálunk nem??????????????
Illegálisan már régen beszerezhettem vólna....DE NEMMM mert én ilyen hülye vagyok.
Hogy az a jó k*rva életbe , hogy fütty fütty fütty....
0
2006. november 23., csütörtök 14:31
Bingo! Bár öcsémnek  Abruzzi  doktor vágta..mit ne mondjak..metszőollóval jobbat csinálnék..
0