Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. november 17., péntek 13:16
Apám, nekem 2 napja nem is válaszolsz!
0
2006. november 17., péntek 13:08
Engem a sok szemét link alak dühit!!!!!  Tehetnek egy szivességett mindegyik!!!!
Akinek nem ingje nem veszi magára!!!!!!
0
2006. november 17., péntek 12:44
Én extrapuha szemüvegtisztító kendővel, vagy egy új (nem 50x kimosott), minőségi 100% pamut póló belső oldalával szoktam.
De ha vannak benne valamelyest 1durvább1 szálak, akkor hajszálkarcok keletkezhetnek a lemezen, így figyelj oda, hogy nagyon puha legyen az anyag!
0
2006. november 17., péntek 12:35
Mivel még sosem volt ilyen problémám,most jött el az ideje a kérdésnek:
Milyen anyaggal érdemes a lemezek felületét megtisztítani?Esetleg lehet-e külön erre a célra vmilyen speciális törlőkendőt kapni?
0
2006. november 17., péntek 12:23
Sajnálom! Ezért jó, ha az embernek nincs főnöke, mert akkor csak a jókedv az, ami izzó! :-)
most posts by TM
0
2006. november 17., péntek 12:20
Amennyiben a Lexus-ra gondolsz, egyet értünk, de ez sajnos nem az.
0
2006. november 17., péntek 12:13
Én meg pont egy ilyen autót vennék!
most posts by TM
0
2006. november 17., péntek 11:51
...,hogy a főnököm kitalálta, hogy ISO-zni fogunk és most van audit... :((
0
2006. november 17., péntek 11:06
Azok a bürokratikus kocka idióták akik idióta kocka szabályoknak nevezett maszlaggal takaróznak!
Majd szétvet a düh!!!!!
0
2006. november 17., péntek 10:15
En par napja vettem at es van rajta forum matrica. De csak a papir lapon, ami hatul van hozzacsomagolva, nem a dobozon. A papiron viszont ferden es elcsusztatva van. Luzer SC a forum home matricazasa. Bar az aljas utrcaknal mar leirtam egyszer. Orad modon ferden ragasztottak ra es atlatszo is. Szivesen pofanvernem az elkovetot. Talan az lenne a legjobb megoldas, ha egy ideig nem vasarolnek az xpress-rol forum home termeket, mert a boltban legalabb meg tudom nezni, hogy milyen modon ragasztottak ra a szarjukat. Innen rendelve pedig csak kibontaskor latom, hogy mocsok.
0
2006. november 17., péntek 8:09
A Caesar-nál sem jobb a helyzet... Az Another Day in Paradise borítója olyan, minha egy őskövület nyomtatóval készítették volna home made, a belső részen meg olyan szép vastag fekete felirat van, hogy az látszódik a külső borítón is. Arról nem is beszélve, hogy kriminek kategorizálták be a filmet :-)))

/de azért örök hála és mély tisztelet, hogy egyáltalán nálunk is megjelent a film, csak még ezt a borítókészítő dolgot gyakorolni kéne egy kicsit/
0
2006. november 17., péntek 7:03
Szerdán izzottak ám nálam is a vonalak, majd 2 órán át beszéltem telefonon kisebb nagyobb megszakításokkal :-) nem is nagyon szerette az aksi, mert akit utoljára hívtam ott már igencsak pittyegett: akufeszültség alacsony. Hiába, be kellene újítanom egy mobilt, mert ez már nem bírja a terhelést (4 éves) vagy inkább a kiképzést :))) Remélem hamarosan bevesznek a Flottába és akkor Királyság lesz! :]
0
2006. november 17., péntek 2:36
Nem is kell! :-))
most posts by TM
0
2006. november 16., csütörtök 18:11
:-))))))))) Jól van na, nem könnyű megváltozni.
0
2006. november 16., csütörtök 17:55
Ez jó hír lasi! :-)
Remélem,hogy a határidőig összegyűlik rá a pénzem. :-(
0
2006. november 16., csütörtök 17:46
Én múlt hét hétfőn vettem át a LOTR mindhárom részét, de azon nincs semmilyen Fórum matrica, csak annyi, hogy "magyar szinkronnal", de az is csak a fólián így semmi gond.
0
2006. november 16., csütörtök 17:39
Az én Men in Black-jeim is ilyenek,ráadásul egyiken ferdén van felragasztva a Fórum matrica.Arról nem beszélve,hogy átlátszanak.
Én sem ezt azt igénytelenséget vártam a legnagyobb,legjobb kiadótól.
Ezek után kíváncsi vagyok a LOTR díszdobozokra!
Valaki nyilatkozhatna,aki a napokban vásárolta meg.
0
2006. november 16., csütörtök 17:33
Amin ma nagyon felhúztam magam: Fórum Home (... itt most egy kb. 400 karakteres káromkodás van kipontozva...) Az Azt beszélik... című filmet, most már a Fórum Home forgalmazza itthon, és a borító hátsó részére, a Warner Magyarország nyomat tetejére, rá van matricázva az ő forgalmazói adataik. Könyörgöm minek kellett? Akkor nyomtak volna új borítót, nem ilyen IGÉNYTELEN, papíralapú sajtcetlit, ami egyrészt átlátszik, másrészt sajnos le sem lehet szedni.
Másik: ugyan 900 Ft-os filmről van szó, örüljek, hogy ennyiért kapok valamit, de az Elemi ösztön 2-nek a borítóját olyan vékony papírra nyomta az Intesonic, hogy komolyan wc papírból vastagabbat használok.. nem szokásom, de most kidühöngtem magam :)
0
2006. november 16., csütörtök 17:30
Gátlásos vagyok...:)
0
2006. november 16., csütörtök 17:03
Így jártam én is az Orson Welles díszdobozzal. :((
0
2006. november 16., csütörtök 16:57
hogy egyre több über-megjelenés csúszik a jövő év elejére, pedig ezek egy része ajándék lenne. :(
0
2006. november 16., csütörtök 15:51
Ja, éppen kiköltekeztem az egész hónapra, amikor pity-putty hirtelen meghirdette a gyűjteményét. :)
0
2006. november 16., csütörtök 15:50
A szextelefon is élőben megy! Izé... azt mondják. :-)
most posts by TM
0
2006. november 16., csütörtök 15:41
Ahogy én sem... élőben azért valamivel jobb... :)))
0
2006. november 16., csütörtök 15:39
Nem mindenki intézi telefonon keresztül... :-)))
most posts by TM
0