Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. november 15., szerda 21:56
Ami működik, az el is romolhat! Hú, de bölcs voltam! ;-) Szóval, csak azt akartam mondani, hogy csalódtam már én is világmárkában (nem ebben).
0
2006. november 15., szerda 21:43
Nem tudom, mi történhetett vele, ilyenről még nem hallottam, remélem, rendbehozzák. Garanciás, muszáj nekik. Nagyon sajnálom.
0
2006. november 15., szerda 21:40
Nem tudom, mi történhetett vele, nekem ugyanolyan Pioneerom van, és még soha semmi gond nem volt vele, pedig szállítás közben le is ejtették egyszer. Teljesen jól működik, én nagyon meg vagyok vele elégedve!!! A Pioneer márkában még amúgy sem csalódtam.
0
2006. november 15., szerda 21:38
A Couplingot ne sajnáld, sajnos megint a harmadik évad megy. :-((( Pedig én fel is vettem, reménykedtem, hogy az első kettő közül valamelyiket adják, de ez már megvan.
0
2006. november 15., szerda 7:50
Az én kamerámat pedig még mindig csak 2percig látja a gép, valamint a DVD lejátszóm is sustorog, még mindig...de én már szarom ^.^
0
2006. november 15., szerda 0:50
... ez:

http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=5670&VID=R3241330525997506

(:´-)  

kínomba  má  röhögve bőgök... :-)
0
2006. november 15., szerda 0:23
A múlt héten tönkremetn videókarim hirtelen megjavult, csak haverommal az nem értjük, hogy hogyan...  ma beraktam vissza a gépbe rossz volt, windowsig el sem jutott, kék halállal leállt. Beraktam a másik gépembe csak kíváncsiságból, súlyos hibákkal megjelenítési hibákkal, totál szétesett képpel de belépett a windowsba, mivel új eszközt észlelt, drivert felraktam restart és láss csodát jó a videókari. Visszaraktam az eredeti gépbe azóta megy, majdnem 7 órán keresztül egyfolytában ment egy játék rajt, melegdett is rendesen, de semmi hiba nem jött még elő. Idegesít, hogy nem tudom, mi votl a baja egy hétig, vmint hogy mitől javult meg és egyáltalán meddig lesz jó.
0
2006. november 14., kedd 17:35
Pedig ez állítólag az év dvd-lejátszója volt valamikor. Egy hónapja se volt meg, mikor már folyton bekrepált, és 50 napnál tökre elromlott. Most javítják egy hónapja, voltam a szakszerivzben, hááát, hogy nem Pioneer az tuti, egy öreg csóka bakelit lemezjátszókkal együtt szereli majd az én 125ezres recorderemet.
0
2006. november 14., kedd 17:28
Pedig épp most filóztam, hogy pioneer DVDlejátszót veszek meg mellé valami fain hangfalszettet. Elbizonytalanítottál :D
0
2006. november 14., kedd 17:16
Mától Coupling a BBC-n. Az én kib... rekorderemet meg egy hónapja javítják. Kib.. Pioneer. Senki ne vegyen!
0
2006. november 14., kedd 17:11
Hogy a VOLVER megjelenése 2007-re csúszik.:(
0
2006. november 11., szombat 2:49
Szerintem a Win upgrade arra vonatkozik, hogy más verziójú windows-ra váltasz (pl win 2000-ről XP-re, vagy XP-ről majd Vista-ra, és stb). Legalábbis a windows licenc-ben ezt értik alatta. Én úgy tudom, hogy a vinyó cserét/bővítést nem veszi figyelemben, de ezt most nem állítom biztosan, van valahol egy lista, hogy milyen hardware elemeket néz.
De természetesen ezzel nem akarom őket védeni, mert azért ilyen módon korlátozni egy legálisan megvett software-t elég szemét dolog. És akkor csodálkoznak, hogy sokan inkább letöltik...

0
2006. november 11., szombat 2:12
The installation ID is unique for every computer. If you install certain Microsoft Windows updates, change or upgrade hardware components and then reinstall the game, the Installation ID will change.
install és aktiválás most teljesen összekapcsolódik, nyilván olyankor kell installálni ha valami alapvetően megváltozott a gépben, új windows, új vinyó, és akkor új aktiválás, és ez persze, hogy nem minden héten fordul elő, de  azért évente simán belefér, hogy valamit ki kell cserélni, és mint látható "certain Microsoft Win upgrade" is bejátszik, szóval ismétlem HUSZONÖTEZER ft-ért még mindig csak egyetlen gépre tettem fel, a gyerek majd könyörögjön az apjának, hogy hagy üljön ő is oda, és marad az ima, hogy semmi de semmi ne menjen tönkre  mert buktuk az utolsó aktiváló kódot is HUSZONÖTEZER ft-ért, (esetleges gépcserénél detto) mit szólnál ha egy dvd-t csak összesen két lejátszóba tudnád beletenni? soha többé semelyik más lejátszó nem játszaná le? 25 ezerért ... na jó elnézést, akkor most befejeztem
0
2006. november 11., szombat 1:28
Amit belinkelt oldalt abból világosan kiderül, hogy nem csak kétszer lehet installálni. Csak aktiválni lehet kétszer.

Q4: How many times can I activate the product?

A4: You can activate games for Windows two times. Removing and then reinstalling the game will not affect the game activation quota as long as you have not changed any hardware components on the computer.

Ennek az aktiválása pontosan ugyanúgy megy mint a Windows aktiválás, persze annyi különbséggel hogy Win-nél nincs megszabva hányszor lehet, azaz megvan, de ebbe most nem megyek bele. Tehát csak akkor kell újra aktiválni, ha alapvető hardware-elemeket cserélsz ki (pl, alaplap, stb). Persze így is bosszantó lehet ez a két aktiválás, de azért az ilyen fő elemeket nem havonta szokás cserélni. De ha mégis kevés lenne, akkor szerintem arra is létezik megoldás, de ebben majd a férjed segít.
0
2006. november 11., szombat 0:59
Hogy egyesek nem ismerik a spoiler szót, és beleszaladtam egy olyan infóba, ami egy általam nagyon várt film jelentős fordulatát lövi le!!!!
Tudom, tudom..mi a francnak olvasok bármit is előtte...:(
0
2006. november 11., szombat 0:40
Tré onlineról alapból nem szabad tölteni semmit... :D
0
2006. november 11., szombat 0:26
utánanéztem http://support.microsoft.com/kb/927007  
akinek nincs netje bekaphatja, telefonon lehet még ktiválni, enélkül nem működik,
ha bárki mást hámoz ki az angol szövegből mint amit eddig írtam, kíváncsian várom
0
2006. november 10., péntek 21:59
És akinek nincs netje, viszont eredetiben meg szeretné venni a játékot?
Mivel ilyenkor egy win reinstalnál minden régi dolog eltűnik a registryből, honnan fogja tudni a gép, hog ymár egyszer telepítve volt az a játék?
Ha máshogy nem megy irány vmelyik külföldi crack oldal, és ott megkeresni, hogy törés vagy csak serial kell hozzá, aztán jónapot. Mivel megvan eredetiben a játék, azt csinálsz vele, amit akarsz....
0
2006. november 10., péntek 21:45
a Sony-nak van egy saját progija meg valami nemtommilyen file-formátuma amire mindent átkonvertál ami a lejátszóra kerül, a t-online-os file-okon ez a file konverzió van letiltva,  ugyanígy nem működik Ipod/ Itunes relációban se
0
2006. november 10., péntek 21:27
Csak egy tipp volt,technikai részéhez nem nagyon értek.Esetleg próbáld meg külföldi oldalról.Őszintén megmondom olyat se hallottam még,hogy mp3 lejátszóra ne lehessen áttölteni.Mindenféleképpen írj a t-online-nak vagy hívd fel őket,úgy gondolom erre választ fogsz kapni tőlük.
0
2006. november 10., péntek 21:20
a férjem programozó, nemkicsit ért hozzá, háromszor rákérdeztem amikor fejhangon üvöltött, összesen két alkalom, ennyi, nem néz ip címet vagy ilyesmi, két install, aszt  csá ... mondjuk ezt már eljátszottam, a neten vásárolt illetve onnan letöltött progi, igaz az 3 szor enged installálni, 5 ezer ft volt, még azt mondom szívom a fogam, de belefér.
T-online-ba meg azért ugrottam bele mert boltban nem kapható cd-ket találtam, ráadásul csak 1-2 szám kellett mindegyikről, megérte VOLNA ha pont nem a legkézenfekőbb felhasználási módja van letiltva
0
2006. november 10., péntek 20:58
Ilyet én még soha nem hallottam,nem az van,hogy 2 darab gépre lehet feltenni?
A Windowst is aktiválni kell,ha eredeti,de annyiszor aktiválod,ahányszor akarod.
Persze van egy jó tanácsom,ami enyhíteni nem fogja a dühödet,de elgondolkozhatsz rajta: játszani CSAK konzolon (PS2,PS3,Xbox,Xbox360)!
Össze sem hasonlítható a játékélmény.Főleg egy nagy plazmán Dolby Prologic-ban,hm...
Ja igen,egy teljes albumat letölthetsz a tré-onlinetól nem tudom hány 1000 Ft-ért 192 kbps mp3-ban,tok,cd és borító nélkül. 8DDD
Mert még a gyári cd-t esetleg megveszem,ha majd a dvd alatt lesz az ára és a kiadók nem a Capuccino-t meg a Matyi és a hegedűst nyomják.
0
2006. november 10., péntek 20:46
megvettem a páromnak a legújabb Flight Simulator-t, 25 ezer ft-ért és összesen 2 azaz KETTŐ alkalommal lehet telepíteni a gépre!! (valami aktiváló kódot kap a neten keresztül és összesen csak két alkalommal lehet) hogy rohadjanak meg .... ennyi pénzért :((((((( esetleg feltettük volna a gyerek gépére, hogy ő is játszhasson vele, de nem, bármikor beüthet egy win újratelepítés, vinyó hiba, most 25 ezerért csak imádkozunk hogy a következő gépcseréig (jövőre sajnos esedékes) ne történjen semmi,
és a a másik: én hülye barom PÉNZÉRT letöltöttem a t-online-tól számokat, amiket nem lehet átmásolni (le van tiltva) a hivatalos forgalomban megvásárolt  Sony mp3 lejátszóra ... MIÉRT? MIÉRT?  száradjon le a kezem ha még egyszer játékért, zenéért pénzt adok, miért azzal kell kicseszni, aki kifizeti az árát a cuccnak????
teljesen eldurrant az agyam ... kicsit sok volt ez pár nap alatt
0
2006. november 10., péntek 20:40
Szia K!
Jobbulást kívánok! Ha szabad kérdezni, pontosabban mi történt? De ha nehezedre esik a gépelés, vagy nem akarsz róla beszélni akkor inkább hagyjuk. Nem akarlak nyaggatni.
Mégegyszer mihamarabbi felgyógyulást!

amaray
0
2006. november 10., péntek 20:34
Részvétem K!Bal vagy jobb?
Öröm az ürömben,hogy télen törted el.Én nyáron és inkább nem ecsetelném,hogy miféle biológiai folyamatok játszódtak le 40 fokban a gipsz alatt... ;-)
Jobbulást!
0