Biztosan nem az e-mail-címeket gyűjtögeti sem az xpress, sem a kiadó,e ennél azért jobban megy az üzlet, így ilyenre sem idejük, sem energiájuk nincs.
Sajnos előfordul az ilyen eset, és abszolút nem az xpress hibájából.
Rendeltél egy filmet, melyről úgy tudták, a kiadó tud szállítani. Ám a rendelésed alkalmával derül ki, hogy a kiadó kifogyott a készletekből, így sajnos várni kell.
Előfordul, hogy
- soha nem lesz utánpótlás (pl. kisebb érdeklődést mutató Universal-kiadványok),
- lehet, hogy érkezik újabb szállítmány (pl. nagyobb érdeklődést mutató Universal-kiadványok),
- igen valószínű, hogy hamarosan érkezik újabb szállítmány (frissen megjelent, ám az első körben elfogyott InterCom- vagy Fórum Home-kiadványok).
Én most a Poltergeist-tal jártam így: a kiadónál elfogyott a készlet, és senki nem tudja megmondani, lesz-e valaha akár csak egy példány is az országban.
Ugyanakkor az idén májusban rendelt Stephen King: Gonosz c. filmből (mely már akkor is bizonytalan státuszú volt) a múlt héten hirtelen jutott nekem egy példány. Fogalmam sincs, hogy lehet, de nem firtatom, inkább örülök neki! :)
Szóval az xpress-ben bízhatsz, maximálisan a vevő az első az ő hozzáállásukban, a magyar dvd-piac jellegzetességei és a kiadók készletgazdálkodása (ok-okozat) miatt lehetsz inkább feldúlt, bár inkább ne légy egyáltalán! :)