Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. november 10., péntek 19:57
Hogy nincs fölös 60 ezrem a Bond filmekre, pedig ezeket együtt kellene megvenni, de sajna kénytelen leszek havi 1-2 db-os bontásba véghezvinni a dolgot.
Nade ennél nagyobb bajom sose legyen :DD
0
2006. november 10., péntek 19:44
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. november 10., péntek 18:58
1 hete tart a fürdőszoba felújítása, még egy hét mire végeznek, de már nem bírom azt a port, ami a lakásban van, jó hogy aszthmás vagyok : (
0
2006. november 10., péntek 18:15
hogy ez sem az én napom :((((
0
2006. november 10., péntek 16:18
hogy megszűnt a lelato.com...:(
0
2006. november 10., péntek 15:34
Az, hogy már fél 3 és még mindig nincs kész az xpress csomag :(
0
2006. november 10., péntek 15:11
Jah, és még egy...

Neon Genesis Evangelionnak megjelent volna egy évfordulós kiadványa nov.14.-én. Előrendeltem. Egy hete kiírta a terjesztő cég, hogy az ADV films elhalasztja a megjelenést határozatlan időre. Írtam az ADV-nek, hogy mikor jelenik meg, mi lesz. Közölték, hogy olvassam a fórumukat és majd megtudom... Érdekesen kezelik a kuncsaftokat... Jah, azóta törölte az internetes oldal a megrendeléseket a termékre... Pedig szép ajándék lett volna a fa alá :(
0
2006. november 10., péntek 15:09

...hogy már megint csúszik a DÉMONOK megjelenése egy kicsivel!!!
0
2006. november 10., péntek 12:48
Dühítő dolgok, röviden:

Predator ajándékdoboz (6 DVD) - Limitált darabszám!: nem director s cut verziók, de ugyanolyan áron, mint a director s cut-os külföldi kiadás... Szégyelje magát a kiadó, ha valami minőségi kiadvány, akkor ne rontsuk le... Vagy írják rá: Limitált átverés :P

Tango és Cash: vágott verzió a piacon, no szinkron egy alapfilmhez... no comment, kiherélt kiadványok...

Szellemírtók1-2.: ilyen filmet szinkron nélkül KÉTSZER?? ha ilyen szegény a kiadó, akkor jelentsenek be csődöt...

Chihiro Szellemországban: van japán szinkron a dvd-n, de nincs magyar felirat... ENNEK mi értelme? Külfödre szánták? :) Nevetséges... A koporsószeg akcióba való termék...
0
2006. november 10., péntek 10:30
Biztosan nem az e-mail-címeket gyűjtögeti sem az xpress, sem a kiadó,e ennél azért jobban megy az üzlet, így ilyenre sem idejük, sem energiájuk nincs.

Sajnos előfordul az ilyen eset, és abszolút nem az xpress hibájából.
Rendeltél egy filmet, melyről úgy tudták, a kiadó tud szállítani. Ám a rendelésed alkalmával derül ki, hogy a kiadó kifogyott a készletekből, így sajnos várni kell.
Előfordul, hogy
- soha nem lesz utánpótlás (pl. kisebb érdeklődést mutató Universal-kiadványok),
- lehet, hogy érkezik újabb szállítmány (pl. nagyobb érdeklődést mutató Universal-kiadványok),
- igen valószínű, hogy hamarosan érkezik újabb szállítmány (frissen megjelent, ám az első körben elfogyott InterCom- vagy Fórum Home-kiadványok).

Én most a Poltergeist-tal jártam így: a kiadónál elfogyott a készlet, és senki nem tudja megmondani, lesz-e valaha akár csak egy példány is az országban.
Ugyanakkor az idén májusban rendelt Stephen King: Gonosz c. filmből (mely már akkor is bizonytalan státuszú volt) a múlt héten hirtelen jutott nekem egy példány. Fogalmam sincs, hogy lehet, de nem firtatom, inkább örülök neki! :)

Szóval az xpress-ben bízhatsz, maximálisan a vevő az első az ő hozzáállásukban, a magyar dvd-piac jellegzetességei és a kiadók készletgazdálkodása (ok-okozat) miatt lehetsz inkább feldúlt, bár inkább ne légy egyáltalán! :)
0
2006. november 10., péntek 10:22
Olyan, mint a Loch Ness-i szörny?
most posts by TM
0
2006. november 10., péntek 10:18
Vásárolgatok itt egy ideje, az általad említett eset ritkán fordult elő velem (két filmmel a kétszázból, ami elég jó arány). A szállítás kifogástalan. Szerintem.
0
2006. november 10., péntek 10:02
1-5 munkanap szállítást ígértek eredetileg a megrendelt DVD-khez, aztán az egyik "átváltozott" bizonytalanra. Ajándékba szántam,nem rendeltem volna olyan feltétellel, hogy csak ülök az idők végezetéig és várom az értesítést. Barátaim szerint csak e-mail-cím gyűjtésre megy ki az egész, előnyösek a feltételek, mindenki beugrik...
Azért (is) vagyok ilyen feldúlt, mert ez volt itt az első rendelésem, ezért nem tudom megítélni, mennyire jellemző az ilyen eset, általában zökkenőmentes-e a szállítás. Igazságtalanul vádaskodni se szeretnék. Kedves "Régiek"! Mi a véleményetek?
0
2006. november 10., péntek 9:41
Egyszer kitalálták, hogy az olyan jó, mert nagy, és sokat el lehet adni ott. Aztán "átnevelték" az embereket, hogy csak a 3 számjegyű árú áru a jó, azóta már nem lehet sokat eladni...
Én tegnapelőtt az OBI-ban(!) láttam dvd-ket. Elképzeltem fordítva, mondjuk hogy egy Virginben lenne kitéve csempevágó, fűnyírógép vagy kerámiabudi - biztos az is magától értetődő lenne, csak mi okvetlenkedünk ilyen apróságokon!
most posts by TM
0
2006. november 10., péntek 7:48
hogy Oscar díjas filmek vannak a multis turkáló kosarakban 599 Ft-tól...
0
2006. november 10., péntek 7:07
nem olvastam vissza, de pl. a multiknál minek van DVD? de most komolyan? nemsokára már a hentes is DVD-t fog árulni???

0
2006. november 10., péntek 1:36
Egy időben "járt" hozzá jó pár filmnél, de aztán azt se vitték sokan, így most már nem jár. Azoknak, akik nem vitték sokan, most a szája jár.
Tudok jobbat: követeljük, hogy legyen világnyelv a magyar!
most posts by TM
0
2006. november 10., péntek 1:28
.... hogy nem tudnak egy nyavadt magyar feliratot rátenni az extrákra
(lehet jönni azzal hogy tanulj bazzeg angolul de ez egy magyar kiadás magyar embernek legalább ennyi járjon már hozzá!!!)
0
2006. november 9., csütörtök 18:02
Ma láttam a Tescoban 299 Ft-os DVD-ket. Nem tudom, a kiadó költségeinek mennyi részét fedezi ez a dömpingár. Ez egy újabb csapás a nagy kiadókra. Ezek után nem lepődnék meg, ha még jobban meggondolnák, hogy színvonalas kiadványokat jelentessenek meg itthon.
0
2006. november 9., csütörtök 16:38
Nem, a Tesco szarik mindenre, de emiatt én és szerintem még jópáran nem fogunk tapsikolni nekik. Egy ostoba multi, akinek megtiltanám a filmárusítást.
Mellesleg nem csak a filmek terén kérdőjelezhető meg a hozzállásuk, ha valaki járt mostanában Tescoban láthatja, hogy már nem árulnak Coca Colát sehol, ugyanis megpróbáltak huzakodni velük is, ugyanúgy, mint a filmkiadókkal, a különbség az, hogy a Coca rögtön kivonta a teljes árukészletét, mert van olyan erős, hogy nem hagyja magát zsarolni polcpépnzekkel, meg extraengedményekkel.
most posts by TM
0
2006. november 9., csütörtök 15:45
MEGŐRŰLÖK!!!!! Tönkrement az eddig nagyon jó-nagyon drága videókártyám, ráadásul 2 hete járt le a garija :(((((( Az idei dvd beszerzéseim nagy részének lőttek, vagy dvd-ket veszek, és akkor másik gépemből kell használnom a régi FX5200-est. Egyik megoldás sem jó :(:( Megakartam venni a 24 évadokat, most választhatok. 24 vs. vmi közepes videókari hasonló árban.
0
2006. november 9., csütörtök 15:25
szerinted a Tesco érdekli a problémád? mert szerintem nem igazán
és így van Tesconak a DVD egy árucikk, semmi fetizismus, ha neked több az rendben van, de ne várd el, hogy másnak is az legyen
0
2006. november 9., csütörtök 15:20
az is irritál, hogy még tőlünk nyugatabbra elképzelhetetlen, hogy a DVD boritóján matrica, korhatár besorolás legyen, nálunk egyre inkább imádják ezt, csak azt nem értem miért nem lehetett átvenni a háromszöget, gondolom KÉJ keze lehet a dologban, meg az ő hatalmas szakmai hozzáértése
0
2006. november 9., csütörtök 13:26
Már vizsgálják az ügyet.
most posts by TM
0
2006. november 9., csütörtök 12:32
Vki a vaterán már 70 eFt-ért árulja a Bond-táskát, és állítása szerint több is lesz belőle :(  Biztos IC-s emberke vagy jó kapcsolatai vannak.
0