Én egy ideig autó szervízben dolgoztam, az én dolgom volt a munkákat felvenni, és az ügyfelekkel a kapcsolatot is tartani.
Rengeteg rossz tapasztalatom volt:
1. Csoport: németek: az ügyfelek több, mint fele német volt, mivel presztízs márkáról volt szó. Még eg yilyen lekezelő népséget nem láttam pedig előtte nagy német fan voltam. Nekik semmi sem volt jó, azért javítattak nálunk, mert kint 4-5x többe került egy óra. Persze voltak normálisak is, (plusz pénz, apró ajándékok, süti, üdítő, szeszes ital, ezek, mind mentek a közösbe), olyanba belekötöttek, hogy előzöleg mikor felvettem az autót, hogy mit kell csinálni, mondtam egy kb. árat, ami tartható is lett volna, csak közbe kedves ügyfélnek eszébe jutott, hog még mást is meg kellene csinálni, persze több lett a számla kb. 5000 Ft-tal, kiverte a balhét. Arról nem is beszélve, hogy milyen büdös volt a legtöbb autó, az izzadságszagtól lehetett fuldokolni, volt autó amibe ganajos gumicsizma a hátsó ülésre felszórva simán, találtunk döglött halat a csomagtartóban stb....
2. magánszemélyek: Megveszi a nem ritkán 20-30 millás verdát, de a fentartás drága, a szervízt elvégzi Józsi a TSZ-ből, aztán ha vmi meghibásodik veri a nyálát, mert neki akkor is igaza van.
3. autónepperek: Behozzák külföldről az 1-2 éves kocsikat, 10-20-30 km-rel eladják, előjön vmi hiba, hozzák garanciális javításra, és akkor derül ki, a kocsi németországban futott már 100-150000 km-t, mivel ott is volt garis javítás, és mindent tárolnak a központban. Persze "szegény" ügyfél követeli, hogy akkor is javítsunk garanciába. Voltak csúnya dolgok....
4. Teherautós cégvezetők: a kamionok 24/7-ben dolgoznak autópályaépítésen, a kocsi állandóan meghibásodik, de nem kér egy 100 e Ft-os alkatrészt a 20-30 millás teherautójába, a kocsi 3-4 alkalommal szervízben van nálunk kb.10 napot, mire elhatározza még is kell a cucc, közben meg ha elsőre kéri, akkor nem lett volna ekkora bevétel kiesés. Ja és persze minden azonnal kell, mert hát menni kell fuvarba, nem érdekes, hogy az anyacégnél sincs olyan alkatrész, hanem egyedileg kell legyártatni.
Meg úgy általában az ügyfél olyan jól tudja, hogy egy javítás/művelet elvégzése mennyi ideig tart, és még megis magyarázza. A másik kedvenc, amikor a kisebbségi javításra hozta a kocsiját, és az egész pereputty beköltözött az ügyfélváróba :D
Volt egy eset, amikor kamionos vállalkozó rokonom összebalhézott a főnökkel, aztán jött még 3 kigyúrt ismerősöm, akik nem féltek egy kis balhétól, amikor mindenkivel üvöltöttek meg megakartak csapni mindenkit rajtam kívül, utána más szemmel néztek rám a cégnél, aztán hamarosan ott is hagytam.
Azért mi se voltunk szentek, ahol tudtunk, "füllentettünk". Egy-két pénzest pár szép szóval nagyon le lehetett húzni .