Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. november 7., kedd 20:10
Még mindig melóban vagyok, ahelyett, hogy valami jó kis filmet néznék a kedvenc fotelemből. AAAAAAAAAAAAAA
0
2006. november 7., kedd 18:53
"...a szutyok Intercom WC papírra nyomja a borítókat...". LOL 8D
Ez osztás volt rendesen!
Persze mindig van a mi helyzetünknél rosszabb,de az nem jelenti azt,hogy a mi helyzetünk jó!A mienk is szar.Sőt engem személy szerint a hátoldalra elhelyezett korhatár jelzés sokkal kevésbé irritál,mint a fronton lévő,még ha 2x akkora is.
0
2006. november 7., kedd 17:49
Félre ne érts, én sem szeretem, sőt, de bár ez lenne a legnagyobb probléma egy kiadásnál...

Sokkal rosszabb, hogy a szutyok Intercom WC papírra nyomja a borítókat és még mindig 10 lemezükből 8 karcosan kerül csomagolásra, hogy a BuFi lassan 7 évvel az első DVDk megjelenése után is ezüst tetejű lemezekkel jön, hogy az Oliza ráállt a kalózDVDk forgalmazásásra (scannel pixeles ocsmány borító tűéles Oliza logóval a hátoldalán), hogy átlátszó ferde ragacsokat raknak a Warneres filmek hátára, ahelyett, hogy újranyomtatnák a borítókat, ...

Na ezek a dühítő dolgok!
0
2006. november 7., kedd 17:40
A korhatárkarika mindenhol irritál!!! Szerintem teljesen felesleges. Az meg, hogy még a DVD elején szintén bejátsszák, és esetleg még nem is lehet rajta átugorni, az a legnagyobb szemétség! Ugyanez a helyzet a Copyroght-os dumával. Mindkettő dühít. :-(
0
2006. november 7., kedd 17:31
Szvsz meg a 1magyar paraszt1 örülhet, hogy nem 2 hatalmas téglalap virít a hátoldalon melyek összmérete (nem túlzás) kb 10x10cm!!
Az új angol DVDk mindegyikén már kb 1,5x akkora a korhatárjelzés mint itthon, és mindezt párosával adják, tehát 3x annyi helyet elvesznek!
0
2006. november 7., kedd 17:02
Engem az állandó korhatárosdi dühít.
Az angoloké 100x nagyobb piac,mégis kultúráltan eltudják helyezni azt a nyamvadt kis karikát úgy,hogy senkit se zavarjon.
Magyar parasztnak hogy oldják meg?Bazi nagy fekete alap a fronton,fehér szegéllyel kiemelvén,egy irritáló sárga karika és hogy még a hülye is értse a jelentését,szöveggel is kiírják,természetesen jó hosszan 3 sorba.
Hát ez kibaszottul dühít!
0
2006. november 6., hétfő 23:47
Most készülök ISP váltásra, már előre félek, hogy milyen szenvedés lesz az egész, főleg, hogy telefonvonalat is vinni akarom. Elég volt a T-bandából egy életre....
0
2006. november 6., hétfő 23:37
Erről eszembe jutott, amit kb. 3-4 éve meséltél, hogy megadtad az ügyfélnek a hárshegyi elmegyogyó telefonszámát. :)))

Mivel az ügyfél "egy" számot kért, amit felhívhat, kapott egyet. :))) LOL
0
2006. november 6., hétfő 23:01
Csak keményen :D
0
2006. november 6., hétfő 22:59
Nem nagyon szotam őket zaklatni, mert tom, hogy nem ér semmit, de most jól esett ordítozni egyet :) Mára helyre is állt a net.
0
2006. november 6., hétfő 22:55
Én egy ideig autó szervízben dolgoztam, az én dolgom volt a munkákat felvenni, és az ügyfelekkel a kapcsolatot is tartani.
Rengeteg rossz tapasztalatom volt:
1. Csoport: németek: az ügyfelek több, mint fele német volt, mivel presztízs márkáról volt szó. Még eg yilyen lekezelő népséget nem láttam pedig előtte nagy német fan voltam. Nekik semmi sem volt jó, azért javítattak nálunk, mert kint 4-5x többe került egy óra. Persze voltak normálisak is, (plusz pénz, apró ajándékok, süti, üdítő, szeszes ital, ezek, mind mentek a közösbe), olyanba belekötöttek, hogy előzöleg mikor felvettem az autót, hogy mit kell csinálni, mondtam egy kb. árat, ami tartható is lett volna, csak közbe kedves ügyfélnek eszébe jutott, hog még mást is meg kellene csinálni, persze több lett a számla kb. 5000 Ft-tal, kiverte a balhét. Arról nem is beszélve, hogy milyen büdös volt a legtöbb autó, az izzadságszagtól lehetett fuldokolni, volt autó amibe ganajos gumicsizma a hátsó ülésre felszórva simán, találtunk döglött halat a csomagtartóban stb....

2. magánszemélyek: Megveszi a nem ritkán 20-30 millás verdát, de a fentartás drága, a szervízt elvégzi Józsi a TSZ-ből, aztán ha vmi meghibásodik veri a nyálát, mert neki akkor is igaza van.

3. autónepperek: Behozzák külföldről az 1-2 éves kocsikat, 10-20-30 km-rel eladják, előjön vmi hiba, hozzák garanciális javításra, és akkor derül ki, a kocsi németországban futott már 100-150000 km-t, mivel ott is volt garis javítás, és mindent tárolnak a központban. Persze "szegény" ügyfél követeli, hogy akkor is javítsunk garanciába. Voltak csúnya dolgok....

4. Teherautós cégvezetők: a kamionok 24/7-ben dolgoznak autópályaépítésen, a kocsi állandóan meghibásodik, de nem kér egy 100 e Ft-os alkatrészt a 20-30 millás teherautójába, a kocsi 3-4 alkalommal szervízben van nálunk kb.10 napot, mire elhatározza még is kell a cucc, közben meg ha elsőre kéri, akkor nem lett volna ekkora bevétel kiesés. Ja és persze minden azonnal kell, mert hát menni kell fuvarba, nem érdekes, hogy az anyacégnél sincs olyan alkatrész, hanem egyedileg kell legyártatni.

Meg úgy általában az ügyfél olyan jól tudja, hogy egy javítás/művelet elvégzése mennyi ideig tart, és még megis magyarázza. A másik kedvenc, amikor a kisebbségi javításra hozta a kocsiját, és az egész pereputty beköltözött az ügyfélváróba :D
Volt egy eset, amikor kamionos vállalkozó rokonom összebalhézott a főnökkel, aztán jött még 3 kigyúrt ismerősöm, akik nem féltek egy kis balhétól, amikor mindenkivel üvöltöttek meg megakartak csapni mindenkit rajtam kívül, utána más szemmel néztek rám a cégnél, aztán hamarosan ott is hagytam.

Azért mi se voltunk szentek, ahol tudtunk, "füllentettünk". Egy-két pénzest pár szép szóval nagyon le lehetett húzni .
0
2006. november 6., hétfő 22:07
Ide eddig még nem írtam, de engem kurvára idegesít, hogy szétzúzzák a régi klasszikus szinkronokat, amit az emberek megszoktak, amiért sokan megszerették az adott filmet. Nem vagyok hülye, tudom hogy az ilyen-olyan jogok meg kutyaf....a, de pl. Vissza a jövőbe. Legalább 50-szer megnéztem, aztán megvettem dvd-n, hurrá, Rudolf Péter és Rajhona Ádám, de egy újraszinkronizált változat, fáradt, "öreges" hangok. Elcseszték. A színészváltásokról nem is beszélek, mert azt egyenesen felháborítónak tartom. Gondolok itt a Belmondo-Sztankay, Woody Allen-Kern párosokra, ami úgy jó, ahogy. A magyar szinkron legendásan híres minőségét az utóbbi évek pénzhajhász "trendje" (utálom amúgy ezt a szót) totál lezüllesztette...
0
2006. november 6., hétfő 21:38
Ismerős! 5 évig dolgoztam a tudakozóban, és voltam 8.5 évig újságos! Soha többet olyan munkakör, ahol ügyfelekkel kell foglalkozni!
0
2006. november 6., hétfő 21:33
Az előfizetés nem T-online-os, csak mezei 100 Mbites kolis netem van. :)
Csak az integrált hálókártya bemondta az unalmast és nem tudtam elmenni, hogy vegyek egy rendeset, utána meg még a rendszergazdával is kellett egyeztetni MAC address csere ügyben, úgyhogy ez a kis procedúra tartott igen sokáig időhiány miatt.
Egyébként otthon Chello-n keresztül szalad a net, a UPC hozzáálásáról inkább nem nyilatkoznék.
0
2006. november 6., hétfő 20:04
Nem tudod mi jelenik meg egy ugyfelszolgalatos monitorjan. Ugy ertem, en anno technikai dolgokkal foglalkoztam. Olyan 6 programban kellett turni ahhoz, hogy mindent lasson az ember es persze mindegyikben a megfelelo kepet nezni. Van az ugy, hogy senkinek nem ugrik be valami, a masiknak meg fel perc alatt mert egyszer mar kinyomozta. En csak azt mondom, kezeljuk helyen a dolgokat. Nem mindig ugy van, ahogy gondoljuk. Nem akarok en senkit felelossegre vonni vag yilyesmi, csak azt mondom ok is emberek es akar tevedhetnek is. De van egy mennyiseg, ami felett nehez elviselni a kurvaanyazast. Regenyeket tudnek irni ugyfelekrol. S talan tudnek meselni olyan emberekrol is, akik szenteste szopatjak fel orakon keresztul a szerencsetlen ugyfelszolisokat, akik olyankor is ott vannak es nem a csaladjukkal. Reszemrol ket 24-en voltam 15:30-tol 24:00-ig, egyszer jan 1.-en 7:00-tol es egyszer dec 31-en 24:00-ig. Felreertes ne essek, nem sajnaltatni akarom oket, csak azt mondom nem fekete es feher ez.
0
2006. november 6., hétfő 19:59
Tudod mit Vape, en anno napi 100-120 ugyfellel beszeltem es azt mondom neked, hogy nem egyszer felmerult, hogy bizony munka utan kimegyek a cimere es addig utom azt a buta fejet a falba, amig meg nem doglik. Sokkal tobb a hulye ember, mint a hulye ugyfelszolgalatos. Tudod ha ket istenbarmaval beszelsz, akkor esetleg fel perc mulva, az ujabb hivasnal is benned marad a tuske. Tetszik, nem tetszik ez van. En tudom mekkora az isten allatkertje, eleg sokkal beszeltem. Es ha csak napi ket barom lett volna... De egy atlag ugyfelszolis napi 100 hivasabol 50-nek gondja van es az anyadba kuld el mar koszones helyett is, a maradekbol 25 siman bunko, felsobbrendunek kepzeli magat es alapbol kocsog modon all hozzad. Se koszonni nem hajlando, se emberszamba nem vesz. A maradek 25 pedig vagy normalis vagy van elvetve 1-2 jofej. Szerinted? Mivel en alltam a masik oldalon is, azt kell mondjam, sokkal nagyobb faszfejek az ugyfelek, mint az ugyfelszolgalatosok. Sokszor nem is tudja a kedves ugyfel, hogy mondjuk miatta ment "olre" az ugyfelszolis a billinges emberrel, hogy az ugyfelnek legyen jo mert ugy erezte igy igazsagos. Es meg sorolhatnam.
0
2006. november 6., hétfő 14:12
Persze lehetséges, hogy új munkatársakkal beszéltem, bár kétlem, ugyanis nem kettővel beszéltem három nap alatt, hanem talán 12-vel is és egyikük sem tudta megmondani a hiba okát. Pedig elvileg nekik is ugyanaz az info jelent meg a monitorjukon, mint a poblémamegoldó hölgynek. Ettől függetlenül semmi bajom az ügyfélszolgálatosokkal,  mikor problémám volt szinte mindig kedvesen és korrektül jártak el.
0
2006. november 6., hétfő 13:52
:D én otthon tudok felhőtlenül netezni, ott nem kell figyelnem, hogy mit nézek/olvasok, mert ott nincs limit, ami ha betelik, lőttek a netnek... :)
0
2006. november 6., hétfő 13:43
Így jár, aki idő előtt felmondja a szerződést :-) Most már csak röhögök rajta, de akkor pár évig szinten tartották a vérnyomásomat. Mint utólag kiderült, nem egyedi eset voltam... azért jó, hogy legálisan (továbbra is) létezik egy olyan szolgáltató, aki cseszik szolgáltatni, beszedi a pénzt, ha az ügyfél ezt megelégeli és azt mondja nem fizetek, évekig meg a levelezés-fenyegetés, majd a bíróság.

Éljen a munkahelyi netezés! :-) Ez legalább ingyen van (csak bele ne nézzenek a vinyómba :-))
0
2006. november 6., hétfő 13:34
:) bepereltek? :D
0
2006. november 6., hétfő 13:28
Való igaz :-) Néha én sem ismertem magamra, amikor hőn imádott internetszolgáltatómmal beszéltem és próbáltam bebizonyítani, hogy márpedig nincs adatforgalmam. A végén még ők pereltek be és egy életre elvették a kedvem az otthoni netezéstől (ezúton is üdvözlöm T.Z. ig.helyettes Urat :-))
0
2006. november 6., hétfő 13:03
nagyon sok esetben a bekes ugyfelbol is vadallatot csinal egynehany ugyfelszolgalati munkatars...
0
2006. november 6., hétfő 12:44
ebben is van azért valami, mert előfordult olyan is, hogy fogalmuk sem volt, hogy én nem tudok netezni. először a modemre gyanakodtak, aztán kijöttek és kiderült, hogy valaki elállított valamit a lépcsőházban... még szerencse, hogy akkor betelefonáltam. :]
óránként hívogatni őket, az fölösleges, attól még nem biztos, hogy hamarabb megcsinálják.
abban korrekt a cég, hogy ha kell, akkor vasárnap este is kijönnek és utánanéznek a hibának. voltak viszont idegesítő dolgok is, pl. az egyik hónapban nem volt olyan hét, amikor nem lett volna hiba. volt amikor a kábeltv nem ment, volt amikor az internet, és persze olyan is előfordult, amikor egyik sem. :]
0
2006. november 6., hétfő 12:36
Szerinted ha nalad nincs net es mondjuk a kornyeken meg sok embernek, akkor eleg ha csak egyszer telefonalsz mert masok is fognak vagy van ertelme fel orankent telefonalnod? Sugok, tapasztalatbol, egyaltalan nincs ra szukseg, hogy felorankent telefonalj. Mondjuk abban az esetben van ertelme, ha masokat akarsz szivatni, mert amig neked mondjak el huszonotdszor, hogy gond van, addig nem tudnak olyan ugyfelekkel foglalkozni, akik mas ugyben telefonalnak, hiszen te foglalsz egy ugyfelszolist tobbszor is, feleslegesen.
Mondjuk mi anno - 6 eve - is lattuk, hogy adott mukso hanyszor telefonalt aznap, szoval hamar megkapta valaki a megfelelo banasmodot...
0
2006. november 6., hétfő 11:19
:) beletrafáltál, mert én pontosan tudom, hogy hogyan zajlik egy hibaelhárítás...

de ettől függetlenül óránként telefonálnék, mert sokszor nem is tudják, hogy valami bibi van...
0