Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. november 6., hétfő 11:11
Es akkor mi lett volna ha orankent telefonalsz? Akkor gyorsabban megoldodik? Vagy szerinted van barki is, akit erdekel? PErsze el lehet kuldeni az anyjaba az ugyfelszolist is, akinek ugyan semmi koze hozza es nem tud vele mit kezdeni, de minek?
A masik pedig, ha dolgoznak egy hiba elharitasan, akkor dolgoznak. Nem tudom kinek van rola nemi fogalma, hogy mit jelenthet egy hiba. Siman lehet kinja egy hardvernek is, aminek a csereje alap esetben is lehet tobb, mint egy fel ora, plane ha nem a kozpontban van, hanem mondjuk 50km-re.

Ezzel nem vedeni akarom a T-online-t, de ket evig dlgoztam ugyfelszolgalaton anno es bizony megtanultam utalni az embereket.

Aztan a ket pasi nem oldotta meg, de a csaj igen dolognal gondoljatok bele, mi van ha a csavokat ket napja vettek fel, a csaj pedig regi motoros. Vagy ti mind ugy kezdtetek el dolgozni, hogy mindent tudtatok? Ugyfelszolgalaton atlag egy evig vannak az emberek, akik kettot ott toltenek el, azokon mar latszik is... Mindezt a betelefonalo sopredeknek koszonhetoen.
0
2006. november 6., hétfő 10:50
A kedves női hangok védelmében szeretném elmondani, hogy a sok műszaki zseni férfi ügyfélszolgálatos három napig nem tudta megmondani, miért nincs netem... Rengeteg próbálkozás és kapcsolagatás után egy kedves fiatal hölgy derítette ki a hibát (ami a T-Online és a T-Com közti kooperáció teljes csődjén alapult). Fél órán belül ismét tudtam szörfözni. Vajon a többi ügyfélszolgálatos miért nem volt erre képes????
0
2006. november 6., hétfő 10:31
ingyenesnek nem ingyenes, ha jól tudom, akkor helyi tarifával hívható...
0
2006. november 6., hétfő 10:18
...feltéve, ha nem ingyenes...
0
2006. november 6., hétfő 10:18
Ezzel a várakozással meg egyenes arányban nő a telefonszámla is mellesleg...
0
2006. november 6., hétfő 9:14
t-online telefonos ügyfélszolgálat?! azokkal öröm beszélgetni... ha nagynehezen sikerül kiigazodnod a menürendszerben, akkor bemondja, hogy kapcsolja az egyik munkatátsukat, persze nem azonnal, hanem vársz min. 2 percet. ekkor bejelentkezik egy kedves női hang, aki csak papíron ügyintéző, de amúgy fogalma sincs az egészről. ő átkapcsol egy másik kolegához, akire szintén vársz néhány percet, majd bejelentkezik, és elmondja, amit eddig is tudtál: problémák vannak és dolgoznak az ügyön.

szóval, ilyen esetekben én már fel sem hívom őket. :]
0
2006. november 6., hétfő 8:37
szomorú. innen az következik - amit már sokan tudnak -, hogy várni kell a vásárlással, és a hipermarketekhez kell menni, hátha félreárazzák, vagy észnélküli árazásba kezdenek.

mondjuk én az ilyen hipermarketeket elkerülöm, semmi bajom sincs velük, csupán nem esik útba. itt az Xpress-nél van -majdnem- minden, ami érdekel DVD-ügyben, kényelmes a rendelés meg minden.
0
2006. november 6., hétfő 8:35
az én szolgáltatómnál -ami nem T-online - ha jól tudom - 72 óra van a hiba elhárítására.

mondjuk én már 1 óra után felhívom őket - sőt, megvan a főnökük privát száma is :D -, pláne hétvégén, amikor otthon vagyok és amikor tudok normálisan netezni.

a T-online-t nem ismerem, de olvastam róluk itt-ott jót és rosszat is.
0
2006. november 6., hétfő 7:38
Nem egyedülálló a problémád, gondolom T-online előfizetésed van... nos meddő próbálkozás a telefonálás, mert ha felhívod az 1234-et ott azzal kezdi az automata, hogy országosan gondok vannak a kábelnet szolgáltatással, de dolgoznak rajta... Elsejétől ötödikéig még nem igazán sikerült felülkerekedniük a problémán, megoldani mégkevésbé jött össze a dolog. Az internet szolgáltatás pedig olyan volt mint a mesében: hol volt, hol nem volt  Remélem mára már konszolidálódik a helyzet, de mindenképpen csökkentett havi díjat fogok befizetni, mert ez az 5 nap szolgáltatás terén a 0-val volt egyenlő.
0
2006. november 5., vasárnap 19:24
Igen. :-(
0
2006. november 5., vasárnap 18:13
:) én óránként telefonáltam volna nekik, pláne, hogy hétvégenként használom csak az otthoni netet. az, hogy hétköznap milyen a net, nem érdekel - kivéve, ha szabin vagyok -, de a hétvégi kimaradás enyhén vérnyomást és hangerőt emel nálam... ;)
0
2006. november 5., vasárnap 18:12
ez engem is dühít, mert ha a Kés/Alattról beszélsz, én is az elsők között vettem meg, ha jól emlékszem. mondjuk gondolom ennek a kiadó sem örül...

0
2006. november 5., vasárnap 14:43
3 napig nem volt netem.
Még szerencse, hogy egész nap dolgoztam így csak este idegesített a dolog, de akkor nagyon.
0
2006. november 5., vasárnap 13:19
Ha jól tippelek, akkor a Kés/Alatt? És konkrétan melyik "bótban"?
0
2006. november 5., vasárnap 13:12
Mi a kedvenc sorozatod? :)

Hogy on-topic is legyek, ami kib*szottul dühit: JAMBA
0
2006. november 4., szombat 19:40
... a Tecsó megint alkotott féláron adja kedvenc sorozatom legújabb évadát... :( na ez dühít, főleg, hogy már megjelenés napján megvettem... :(
0
2006. november 3., péntek 11:30
... hogy a Warner-utód Fórum ill. a MM-Saturn duó még mindig nem egyezett meg a tudom-is-én-miben, amely miatt (állítólag) 2007. jan. 1-éig az MM-Saturnokban nem lehet Fórum-filmeket vásárolni. :-(

Erről tud vki esetleg frissebb (és főleg bíztató) infót közölni? Thx!
0
2006. november 3., péntek 11:05
Jó az:)
0
2006. november 3., péntek 10:58
sajna itt is... :-(
0
2006. november 3., péntek 10:54
esik a hó :(
0
2006. november 3., péntek 10:09
Esztergomban
0
2006. november 3., péntek 9:05
Hol laksz?
0
2006. november 3., péntek 8:45
engem most pl. az, hogy havazik odakint... nem is kicsit, hogy rohadjon meg!
0
2006. november 2., csütörtök 10:18
T-onlány - > ami nem is annyira on inkább off
0
2006. október 31., kedd 17:29
melyik volt az kedves Holu?
0