Nem hiszem, hogy ez balkáni kérdés lenne. Ha jól értem ugyanis, akkor bizonyos filmek az akció ideje alatt nem érkeznek meg az Intercomhoz. Mi következik ebből? Józan paraszti ésszel az, hogy megkésve azért csak befutnak, vagyis lehetne őket egy következő akcióba tenni. Ám furcsamód én pl. egyetlen, nem általam lemondott akciós filmnél nem tapasztaltam azt, hogy újra akciózták volna immáron úgy, hogy közben csak befutott az a készlet. Laikus meglátásom szerint ebből az következik, hogy vagy az Intercom csinál hülyét a vásárlókból, amikor a késedelmesen beérkezett filmeket már nem adja akciósan, vagy netán a külföldi anyacég, amely úgy ad engedélyt az akciózásra, hogy nem biztosítja hozzá a készletet. Hogy az Xpress csinálna bolondot a vevőkból azzal, hogy nem rendeli meg idejében az akciós filmeket, így a korlátozott készletből neki már nem jut, arra gondolni sem merek. De azt azért erősen hiszem, hogy az effajta nemtörődöm, minden felelősséget kizárólag a vásárlókra, a kalózkodásra, meg a balkáni állapotokra hárító (nagy)kereskedői hozzáállást nem lehet következmények nélkül, hosszú távon művelni. Az Intercom (vagy anyacége) is csak addig csinálja, míg meg nem üti a bokáját a vásárlók immár sorozatos (hiszen tudjuk, nem a mostani volt az első eset), s lassan már azt gondolom, tudatos megtévesztése miatt...