Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. október 16., hétfő 23:03
Na hogy necsak OFF legyen
Az dühít nagyon, hogy offline verzióban nem lehet a környéken kapni a Rómát :( Pedig jobb szeretem először kézben fogni a kiadványt, mielőtt megveszem. Meg biztos egyéni hülyeség, de vhogy különleges érzés magamnak elhozni a filmet a boltból, mint várni, hogy a futár megérkezzen vele. Egyébként visszatérve a Rómára, elég masszívnak tűnik a kartondoboz, nem úgy, mint a Született feleségeknél vagy a Lostnál. Viszont itt nincsenek ékezetes betűk :D
0
2006. október 16., hétfő 22:53
"Pedig nálam aztán megy elég rendesen."

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
0
2006. október 16., hétfő 22:51
Nekem egy 5 vagy 6 éves SONY DVP-NS700V lejátszóm van és semmi baja. Pedig nálam aztán megy elég rendesen.
0
2006. október 16., hétfő 22:46
Egyébként ha már itt vagyunk: én eddig a Thomsonra esküdtem. A régi lejátszó már lassan 3 éves lesz, de az még bírja :) ellenben a másfél évvel ezelőtt vásárolt, szintén Thomson lejátszó (azért vettem, hogy végre a DTS hangot is halljak) tönkrement idén nyáron. Se eredeti lemez, se másolt lemez, se mp3, se JPEG képek, egyszerűen semmi nem akart a TV-n megjelenni. Küzdött szegény lejátszó, de nem sikerült neki :( Vmi gond votl a fejjel, de túl sokba került volna kicserélni, ezért aktivizáltam a régi lejátszót. A régi lejátszóm viszont a Schindler listájával bajlódik, legalábbis az első lemezzel, de végül olvassa :)
0
2006. október 16., hétfő 22:45
:))) Ok!
Az S35 idén jubilál azt hiszem 4 éves lesz novemberben! Eddig még soha semmilyen hiba nem fordult elő lemezek lejátszásánál, maximálisan elégedett vagyok a Panasonic DVD lejátszókkal: esztétikusak, könnyen kezelhetőek, ár/érték arány is oké. Más márkát soha nem vennék, mondjuk azért egy Pioneer lehet elcsábítana, de az nekem drága.
0
2006. október 16., hétfő 22:39
akkor nem mondom, de attól még úgy van :)
(közben gondolkodtam, és lehet, hogy s31 volt? fene se tudja már.)
most s47 van, és nem is szívesen vennék más márkát. position memory, %onkénti zoom, stb. nagyon hiányoznának már.
(display lenyomásával a képernyőn is megnézheted bármikor a játékidőt, ha az hiányzik)
0
2006. október 16., hétfő 22:36
Nem mondod, nekem még mindg az S35 van meg és van egy S295 is, de ezt nem szeretem, mert nem írja ki az időt a kijelzőn :)
0
2006. október 16., hétfő 22:35
Szakmám, elvégeztem épp pár órája. Visszatérve a türéshatár-réteg-stb.-hez: követelem a Kelly hoseit a másik két film minoségében! ( költoi követelés... )
0
2006. október 16., hétfő 22:33
mikor az utolsókat rúgta az  előző panám, volt olyan, hogy a frissen vásárolt lemezt betettem, és ment. leállítottam, majd fél óra múlva néztem volna tovább a filmet, és "no disc" felirat virított rajta. aztán kicseréltettem a lemezt, mondván, hogy az tehet róla, de amikor a huszadik lemezzel csinálta ezt, beláttam, hogy szegény már az örök vadászmezőkre akar távozni. alig múlt két éves :(
0
2006. október 16., hétfő 22:28
Ez normális. Ma a Kelly hősei nem fut, ami azt jelzi, hogy valószínűleg kezd tönkremenni a lejátszód. Néhány hét múlva lehet, hogy a másik kettő sem fut majd, de attól még azok ugyanolyan jó lemezek maradnak.
Egy fejtisztítást szakszervízben azért megérne a dolog.
0
2006. október 16., hétfő 22:26
O.K. akkor hagyjuk a szürkét, legyen minden fekete-fehér!
Kiveszem a dobozból a Halál ötven óráját, fut, hurrá.
Kiveszem a dobozból a Piszkos tizenettot, fut, hurrá.
Kiveszem a dobozból a Kelly hoseit, akadozik, nem hurrá.
Elmegyek, veszek új lejátszót, hogy fusson. Ez normális? Lehet, hogy tévedek vagy nem trendien  cool a felfogásom de hülye azért nem vagyok! ( bocs Média Markt a szlogen ellopásáért )
0
2006. október 16., hétfő 22:23
akkor ez pana szokás :( (ettől függetlenül én pana hívő maradtam, a következő/mostani is az)
0
2006. október 16., hétfő 22:22
Az én SONYm csak a díszdobozos Két torony kiadvánnyal "küszködik":a film vége felé az egyik képkocka nem jelenik meg rendesen, hanem helyette két félképkocka látszódik. Normál lejátszásnál és léptetésnél is. Én is kicseréltem, de a hiba megmaradt. A bolti noname-es lejátszó viszont gond nélkül vitte! Azok még a zsíroskenyeret is lejátszák...
0
2006. október 16., hétfő 22:18
Egyébként az enyém is Pana volt.
0
2006. október 16., hétfő 22:18
Nem az számít, hogy egy dobozban volt a három film. A korongok "olvashatósága" függ a rajta található anyag hosszától (ha hosszú a film, eleve kétrétegű lemezre nyomják, és a korong olyan részein is van jel, ahol nagyon gyorsan és pontosan kell olvasnia a lézernek), függ a lemez, a lakkréteg anyagától (eltérő fényáteresztő és fényvisszaverő tulajdonságai lehetnek az egyes anyagoknak), de ezek a tulajdonságok mind egy adott szabványon belül kell, hogy maradjanak, és ezen belül minden asztali lejátszó le tudja elméletileg játszani a lemezeket. Ha netán eltér a lemez a szabványtól, akkor percek alatt kiderül, hogy hibás a korong (nem csak te panaszkodnál itt, meg a kiadónál, hanem százak jelentenének hibát), ha viszont a szabványon belül van és ilyen hibák jelentkeznek, akkor biztos, hogy a lejátszó a ludas.
0
2006. október 16., hétfő 22:14
régebbi pana? csak mert nekem korábban egy s35 volt, és az is (mint xpress is írta) előbb utóbb elkezdte, hogy nem olvasható a lemez, stb. ki is kellett cserélni.
0
2006. október 16., hétfő 22:11
Panasonic lejátszóm van. Az a típus ami csak eredeti lemezt játszik le. De azt még mindíg nem értem, hogy egy kiadó egyszerre megjelent DVD-i közt milyen különbség lehet és miért? Agyrém.
0
2006. október 16., hétfő 22:08
sztem érzékenyebb a lejátszód az átlagnál. nyilván valamiben eltér az a lemez a többitől, csak valszeg ennek nem kellene ekkora galibát okozni (sztem, de ezt laikusként mondom).
0
2006. október 16., hétfő 22:08
Ha több száz embernél nem jelentkezik a hiba, nálad viszont az első és a csere-lemez is hibát jelez, akkor mégis csak a Te készülékedben van a hiba. Az olvasófej meghibásodása, koszosodása általában úgy kezdődik, hogy egyes lemezek olvasásával nem tud megbirkózni a készülék. Nekem is volt már hasonló gondom: száz lemezből csak egy-kettőt nem olvasott először rendesen a készülék (amiket korábban gond nélkül olvasott), majd szaporodott a hibásan lejátszott lemezek száma, míg a végén szervíz és gépcsere lett a dologból.
0
2006. október 16., hétfő 22:06
O.K. de akkor valamit nem értek. Ha minden lemezem fut, a leghosszabb is gond nélkül atán veszek egy pakkot. A pakk egyik lemeze összeomlik lejátszáskor. A csere lemez is. A másik ketto nem. Na most nekem kvantumfizikai világképem van tehát elgondolkozom: ha szignifikánsan csak egy lemezzel van hiba és a többivel nem, akkor az a lemez eltér a többitol, tehát a gyártása során kapott vagy vesztett valamit, következtetésképpen nem a lejátszóm hibás. Hol tévedek?
0
2006. október 16., hétfő 22:04
O.K. de akkor valamit nem értek. Ha minden lemezem fut, a leghosszabb is gond nélkül atán veszek egy pakkot. A pakk egyik lemeze összeomlik lejátszáskor. A csere lemez is. A másik ketto nem. Na most nekem kvantumfizikai világképem van tehát elgondolkozom: ha szignifikánsan csak egy lemezzel van hiba és a többivel nem, akkor az a lemez eltér a többitol, tehát a gyártása során kapott vagy vesztett valamit, következtetésképpen nem a lejátszóm hibás. Hol tévedek?
0
2006. október 16., hétfő 22:03
0
2006. október 16., hétfő 21:39
Anyám nyakán - asztalin nem lejátszható a 17. perctől. most meg nincs türelmem itt nézni, úgyh csak a 7végén kerítjük sorra. na, ez dühít pl.
0
2006. október 16., hétfő 21:35
Lehet, hogy a játszódat el kéne vinni a szervízbe, hogy frissítsenek rajta. Nekem is van két olyan DVD filmem, mely az asztali játszómon nem megy, a többi bő 200 db viszont igen. Mivel a hibásnak vélt két lemez gond nélkül megy más lejátszókban, sőt a számítógépen is, valószínúleg az asztali játszómon kéne valamit frissíteni.
0
2006. október 16., hétfő 21:01
0