Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. október 14., szombat 14:55
...hogy múlt héten hozzájutottam végre a BTTF-trilógiához vidéken, erre az első rész DVD-je hibás, kb. a 65. perctől szétesik a kép, akad, minden baja van...

Olvastam a film fórumában, hogy gondok voltak az említett lemezzel, úgy tűnik, a régi szériából vásároltam. :((((

Valamikor várható, hogy InterCom újra kihozza?
0
2006. október 14., szombat 14:18
Ó köszi :)

Igyekszem irogatni egy két érdekes dolgot a dvdkhez, csak egy időben elvették a kedvem tőle. Volt olyan, hogy kapásból 5 látogatóból 0 találta hasznosnak a hozzászólásomat, holott szerintem el sem olvasták :( Mind1 ezen már túlvagyok és újult erővel vetettem bele magam az írásba. Eddig ezeket csak a saját weboldalamra tettem fel, de most átollózgattam ide is és láttam, hogy sokaknak  igenis tetszett és nem kaptam 0-ás értékelést. Ha még lenne kedved olvasgatni, akkor látogass el a www.angelusoldala.fw.hu-ra.
0
2006. október 13., péntek 23:00
Maximálisan egyettértek!!!!
0
2006. október 13., péntek 22:56
Teljes mértékben egyetértek veled, nem is ezzel van a probléma. Alapvetően nem a topikkal van a bajom. Azzal van a probléma, amikor egyes hozzászólók konkrét javaslatokkal élnek, hogy egyes kiadók filmjeit melyik programmal lehet a legjobban rippelni... Más, amikor valaki arról érdeklődik-beszélget, hogy a családi videókat hogyan  mentse dvd-re, vagy a régi vhs filmjeit, stb; és más az előbb említett példa. Ez már nálam nem fér bele a jóhiszeműségbe, szerintem ezeket moderálni kellene, már csak azért is, mert hogy veszi ki az magát, hogy egy jónevű és mnőségi szolgáltatást nyújtó üzlet oldalán ilyeneket is lehet olvasgatni.
0
2006. október 13., péntek 22:29
A DVD másolás önmagában nem büntetendő cselekmény, ráadásul nemcsak jogdíjas filmeket, hanem pl. családi felvételeket is lehet DVD-ről DVD-re sokszorosítani. Jogdíjas műsorok másolása is csupán akkor bűncselekmény, ha az anyagi haszonszerzés céljából történik, vagyis a másoló pénzért adja tovább a másolatokat. Súlyosbító körülmény, ha ezt nagy tételben csinálja. Mivel azonban a magyar jogban is mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, alighanem az Xpress is úgy gondolja, látogatói alapvetően nem jogsértő okokból érdeklődnek a DVD másolás iránt.

EZ NEM HIVATALOS INFÓ!
0
2006. október 13., péntek 22:08
...hogy egy dvd forgalmazó üzlet oldalán megtűrnek egy olyan topikot, ami többek között kioktat, hogyan kell dvd-t másolni.

Hogy is van ez Xpress, ez nem rontja az üzletet???
0
2006. október 13., péntek 21:45
Az enyém már 6 hete szervízben van, mert elszállt a végfok IC, és olyan kéne bele, amilyen jelenleg nem kapható itthon...
Igaz, az enyém legalább pár évet kibírt, mielött megadta magát...
0
2006. október 12., csütörtök 22:03
Kiba$zoToTul dühít, hogy a 3hónapos házimozim lejátszója továbbra is sutyorog 10es hangerő felett, miközben most kaptam vissza két héten át  tartó javítás és alkatrészhozatal!!! után...
0
2006. október 10., kedd 16:52
:) örök dilemma.
0
2006. október 10., kedd 16:47
Ilyesmi az Xpress oldalán is van, pl. POKOLI TORONY:

"A tűzoltóparancsnok, az építész, valamint az üvegtorony többi fogja halált megvető bátorsággal száll szembe a pusztító lángokkal."

fogja = tartja
foglya= rabja
0
2006. október 10., kedd 16:41
a DVD-borítókon található hibák.

Pl.
Kés/Alatt 1. évad: "A szexfüggő Christian jó pénzért bárkit bármivé átszab, hisz lelkiismerete rég nincs, és orvosi etikáról hírből sem halott."

Kés/Alatt 3. évad - 13. rész ismertetője. Nem pötyögöm be, de valami eszméletlen marhaság.
0
2006. október 10., kedd 10:24
hát, engem ez sem hatna meg, továbbra sem telefonálnék... :)
0
2006. október 10., kedd 10:23
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. október 10., kedd 9:57
Sőőőt, a zenecsatorna, ahol minden este a szőke (barna, fekete...) hisztérika teljes katatóniába zuhan, mert "nem telefonál senki". Az a cirkusz, amit csinál, őrület, aztán megsértődik, leül a kanapéra, tiszta depresszió, a háttérzene pedig átmegy tiszta nyomasztóvá. :DD
0
2006. október 10., kedd 9:55
Magadnak, Angelus, hisz Te készítetted! :)
0
2006. október 10., kedd 8:49
Szóda? jaj, a tv2-n... :) engem az összes hülye telefonálós játék idegesít, mikor felírják, hogy T....A, és melyik szóra gondoltunk.
vagy a másik véglet, mikor pénzt számláltatják a néppel. ááá! na mind1, én nem telefonálok, és továbbkapcsolok, mert csak felidegelném magam.
0
2006. október 10., kedd 2:56
Engem meg kibaszottul dühít, hogy ennyi film jelenik meg!
Már így is alig bírom anyagilag!
:)
0
2006. október 10., kedd 0:47
Ezzel egyet is értenék, csak azért szerintem az is benne van, hogy Te egy személy vagy, aki ezeket olvasod, és akik írják, azok pedig sokan vannak. Valószínűleg nem "mindig minden úgy rossz, ahogy van, ha meg az ellenkezője lenne, akkor meg azért nem jó", hanem van, aki ezt hiányolja, van, aki azt.
Én pl. bizonyos filmeknél/kiadásoknál hiányolom a "klasszikus" szinkront, de pl. még sosem hallottál extrákért nyafogni, vagy dts-ért. Van, akinél meg nyilván fordítva van a fontossági sorrend. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy mindenki olyan negatív meg nyafogós lenne (bár azért bennünk magyarokban van egy jó adag hajlam erre, ez tény, egyébként). Ezeket el kell fogadni (bár én pl sose fogom megérteni, miért olyan kurva fontos egy filmhez a "hogyan készült", meg a "fantasztikus volt egy ilyen tehetséggel együtt dolgozni"-interjúk).
0
2006. október 10., kedd 0:30
Engem az idegesít, hogy bármi történik is körülöttünk, a legoptimistább hozzászólásban is mindig benne van az "igen igen, de..." fordulat. A Rém rendest hagyjuk, de számos dvd megjelenés esetén is ez van, legutóbb például a magyar filmek megjelenései kapcsán. Eddig alig jelent meg, most egymásután 30 fog, de ez se jó, mert miért pont ezek, miért nem mások. De ugyanez a nyafogás van, ha van 5.1, akkor a régi szinkron jobb volt, ha csak momo a hang, akkor miért nem dts, ha nincs extra az a baj, ha van, akkor az, mert miért kerük olyan sokba, szóval már rohadt unalmas, hogy az esetek 90 százalékában csupán csak negatív reakciót képes mindenki kicsikarni magából! Aki meg lelkes, azt nem hogy díjaznák, hanem "lenaívozzák", igénytelennek mondják, rosszabb esetben baromnak. Mert ez a sikk, úgy látszik. A szomorú az, hogy ezt olvasván is biztos lesz olyan, aki felháborodik, mert kikéri magának, pedig nem személyeskedésből írom, nem egyénekkel van bajom, hanem ezzel az egyre hatalmasabbra duzzadó jelenséggel. Szerintem sokan már észre sem veszik magukon a cinizmust, a negatív beállítottságot. Ez már majdhogy csaknem off, ugyanis nem idegesítő, inkább szomorú, ijesztő, ki-ki hogyan éli meg.
most posts by TM
0
2006. október 9., hétfő 21:37
Nem látom értelmét, miért kellene megadni az esélyt egy ötletszegény csökevénynek.
Persze nem gond, hogy más a véleményed.
Nem akarok hülyeséget mondani, de nem volt a Rém Rendesben annak idején egy fricska, hogy a Jóbarátok-hoz hasonló sorozatok mentek minden csatornán? Vagy az a Jóbarátok-ban volt? :)
Mindegy,valamiben volt, és én azt ironiaként értékeltem.
Ennek tükrében szerintem ez az egész elég komikus, nem?
0
2006. október 9., hétfő 21:30
Örülök, hogy lejött a poén, jobb viccelődni, mint vitatkozni! :)
0
2006. október 9., hétfő 21:13
Namost a kereskedelmi adók mikor voltak ötletbörzék? ; )
0
2006. október 9., hétfő 21:06

Telefonos játékokból engem főleg a (ba)szóda dühít azzal a hülye Ádámmal.
Amúgy ez a Rém Rendes Család Budapesten engem is idegesít. Ötlet hiány van. :(
Sajnos ...az van.
0
2006. október 9., hétfő 20:47
Nem hiszem, hogy elmarasztalóan írtam volna bárkire nézve is, ezért nincs miért haragudnod, a poént pedig értem! :-)
most posts by TM
0
2006. október 9., hétfő 20:44
Nem, képzeld, nem az a lényeg!
Azért nem fizettek volna egy vagon pénzt a licencért, hanem leadták volna az eredetit huszonhatodszorra bagóért.
Ebben én igenis látom a kihívást, hiszen mivel lehetne nagyobbat bukni, mint az országban legtöbbet játszó külföldi sorozat magyarításával? A TV2 megpróbálja, van hozzá pénze meg mersze. Lehet, hogy jövő héten én is pfújolni fogok, de most megadom a bizalmat, mert ma még az a lehetőség is benne van a pakliban, hogy akár hazai viszonyok között is működni fog a projekt.
Különben Al Bandy történeteit a legelső TV3 (télen-nyáron) sugárzáskor láttam már, s azóta számtalanszor röhögtem magam könnyesre, megvannak a kiadott dvd-k is, ezzel együtt nálam ez nem jelent kizárólagosságot, tudok objektív lenni.
most posts by TM
0