Egy Rém Rendes Család Budapesten : nem tudom, lehet, hogy gonosz vagyok, de nem lesz ez oltári nagy ciki? Ami dühít, hogy az utóbbi évek "csodasorozatai", mint a Linda (az újabb részek), Zsaruvér és Csigavér, Tea, Limonádé, Űrgammák, és a hűdetrendi Első Generáció után képesek licenszelni egy sorozatot (ergo kidobni egy csomó pénzt, mert semmilyen ötletük sincsen), és próbálják beetetni a magyar néppel, és ha ez megbukik, akkor jön a köv. ócska sorozat. Az Éretlenek c. sorozat (Dobó Kata első dobbantása) sem volt egetrengető, de nem volt ciki. Hihetetlen, hogy ezek a kreatív bandák miket tudnak összehozni. Mikor Berényi Miklós-t lelőtték a Barátok Közt-ben, azt úgy reklámozták, mint az Évszázad Csavarját. Persze az RTL Klub-nál tudják, hogy minden nézőnek leesett már a Dallas-os párhuzam az egész Berényi-famíliával, mégis erőltetik, hogy mennyire eredetiek. Ez kérem szépen az agymosás durva fajtájából való. Bár akinek van esze, nem néz kereskedelmi TV-t. Sőt, semmilyet sem. A Spektrum-on van telefonos játék, a szopatósabb fajtából... hát ez van. A magyar mozifilmekről meg már csomószor írtam negatív kritikát, ahhoz vagy 10 oldalt kéne gépelnem, de igazából elég egy szó is : szánalmas.