Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. október 9., hétfő 20:38
Ha ugyan azok a poénok lesznek benne, akkor meg minek nézzem?
Ott az eredeti, azt überelni úgysem fogja.
Csak mert magyar?
Ugyan már...
0
2006. október 9., hétfő 20:36
Meg a hozzám hasonlókról...
De nekem is van véleményem a hozzád hasonlókról! :)))
Azért ugye nincs harag? :)
0
2006. október 9., hétfő 20:35
Miért kellene elvonatkoztatni?
Nem az a lényeg, hogy ugyan azt akarják felmelegíteni, amit egyszer más megetettek?
Akinek ez a szemét kell, az nézze...
0
2006. október 9., hétfő 20:32
Pont a hozzád hasonlóan vélekedőkről írtam az iménti gondolatmenetemben.
most posts by TM
0
2006. október 9., hétfő 20:26
Ez nem számít sokat, hisz ugyanazok a poénok és történetek lesznek benne mint az eredetiben.
0
2006. október 9., hétfő 20:26
Bocsi, kihagytam a Rendőrsztori c. sorozatot, amely német mintára Rékasi Károly és az Európa Expressz-es banda nyomozgatott, miközben teljesen feleslegesen szerepelt benne a "Bohóc" is, meg Xantus Barbara. Mondjuk hat részesre tervezték és csak négy ment adásba, de a vicc az, hogy az első két részt összekapcsolták és versenyfilmként indult a Filmszemlén. Na, mondja valaki, hogy a magyar filmesek mennyire jófejek.
0
2006. október 9., hétfő 20:21
Én csak annyit mondanék, hogy az egyik forgatókönyv iró elözö munkája a Kútfejek.....
0
2006. október 9., hétfő 20:16
Nálam nem indulnak tiszta lappal.
Nekem a rém rendes család: Ed O Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino
A magyar erőlködésbe valószínűleg nem is fogok belenézni.
0
2006. október 9., hétfő 20:01
Az amerikai szakemberek a legvégsőkig bábáskodtak a sorozat magyar változata fölött, még a teljesen elkészült első pár részt is megnézték. Gyakorlatilag ennél a licencnél kaptak a legkevésbé szabad kezet a honi "sorozatmágusok". Ha ennek ellenére megbukik, az azért lesz, mert a nézők zöme képtelen lesz elvonatkoztatni az eredeti szériát játszó színészektől, de mégegyszer hangsúlyozom, hogy ez egy amerikai irányítással készült magyar szappanopera lesz. Majd meglátjuk jövő keddtől. Nálam tiszta lappal indulnak Szervéték!
most posts by TM
0
2006. október 9., hétfő 19:29
Egy Rém Rendes Család Budapesten : nem tudom, lehet, hogy gonosz vagyok, de nem lesz ez oltári nagy ciki? Ami dühít, hogy az utóbbi évek "csodasorozatai", mint a Linda (az újabb részek), Zsaruvér és Csigavér, Tea, Limonádé, Űrgammák, és a hűdetrendi Első Generáció után képesek licenszelni egy sorozatot (ergo kidobni egy csomó pénzt, mert semmilyen ötletük sincsen), és próbálják beetetni a magyar néppel, és ha ez megbukik, akkor jön a köv. ócska sorozat. Az Éretlenek c. sorozat (Dobó Kata első dobbantása) sem volt egetrengető, de nem volt ciki. Hihetetlen, hogy ezek a kreatív bandák miket tudnak összehozni. Mikor Berényi Miklós-t lelőtték a Barátok Közt-ben, azt úgy reklámozták, mint az Évszázad Csavarját. Persze az RTL Klub-nál tudják, hogy minden nézőnek leesett már a Dallas-os párhuzam az egész Berényi-famíliával, mégis erőltetik, hogy mennyire eredetiek. Ez kérem szépen az agymosás durva fajtájából való. Bár akinek van esze, nem néz kereskedelmi TV-t. Sőt, semmilyet sem. A Spektrum-on van telefonos játék, a szopatósabb fajtából... hát ez van. A magyar mozifilmekről meg már csomószor írtam negatív kritikát, ahhoz vagy 10 oldalt kéne gépelnem, de igazából elég egy szó is : szánalmas.
0
2006. október 9., hétfő 19:20
:)) Ezen teljesen elpirultam...... :))) Köszönöm a bókot.
0
2006. október 9., hétfő 14:35
Akkor viszont engem is kibaszottul dühít.
0
2006. október 9., hétfő 14:23
Honnan veszed ezeket az infokat?
0
2006. október 9., hétfő 12:50
Akkor jó. :)))
0
2006. október 9., hétfő 12:50
Állitólag igen.  :)
0
2006. október 9., hétfő 12:44
A második része ugye már vágatlan lesz?
0
2006. október 9., hétfő 12:33
Dec.-ben jön diszdobozban.  Nem hivatalos info!!!!!
0
2006. október 9., hétfő 12:29
Nyugi, lassan jön az is, remélhetőleg még idén!

Én is várom...
0
2006. október 9., hétfő 12:28
Az dühít hogy miértnem adják már ki szinkronnal az AceVenturát!!!
0
2006. október 9., hétfő 12:24
Engem az dühit,hogy az e heti FHE megjelenései már megint csúsznak néhány napot!!!!!!  :(
0
2006. október 9., hétfő 12:22
Srácok, dehogy volt tévedés!
Az xpress a saját raktárkészletét árusította ki ebben az akcióban, ezért is van odaírva, hogy "amíg a készlet tart".
Ez azt jelenti, hogyha akármilyen filmből mondjuk 3 darab volt raktáron, akkor miután mind a 3 elkelt, a film kikerült az akciós listából, és visszaállt az eredeti árára!

Ez egy exkluzív, kiadótól független akció, és aki gyors, az nyer!
0
2006. október 9., hétfő 12:14
A Tábornok 2 dvd-s változata is egy napig volt akciós 1990,- de már ismét nyolcezer...
De mivel ezek valami tévedésből kerülhettek fel, tuti nem kaptad volna meg ilyen áron, mint ahogy a szinkronos Bárányok hallgatnak is lemondásra került.
0
2006. október 9., hétfő 12:09
Hát ez gáz...
0
2006. október 9., hétfő 12:06
Csak épp ez a baj hogy tököltem és nem rendeltem meg:)(((
Mert Twinpackban van/volt és kicsit idegenkedtem tőle...(de ezt szerintem nagyon benézték ezeket az akciókat mert vagy két max három napig volt kint)
0
2006. október 9., hétfő 11:44
Ha az akció folyamán rendelted meg, akkor a régi áron kapod meg (én a Szemtől szemben-t rendeltem meg az akciókor, és a megrendelésem között a régi áron van, míg a boltban már a normál áron).
0