Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. október 9., hétfő 11:13
Basszameg hogy kivették az akcióbol az Azonosság/Bíbor folyók dvd-t és visszarakták az árát 7490re...1990-ről:(((((((((
0
2006. október 9., hétfő 9:48
Ja, és a társaság is jópofa, és nagyon felnézek a hozzáértőkre, imádom olvasni a szép kritikákat - Angelus pl. olyat írt Az ördögűzőről a minap, hogy szerintem kinyomtatom, és beragasztom a tokba belső oldalnak! :)
0
2006. október 9., hétfő 9:46
Amellett, hogy sokban egyetértek, megjegyezném, hogy én magam maximálisan elégedett vagyok az oldal szolgáltatásaival, nagyon szeretek itt vásárolni, meg nézelődni, olvasgatni is, és büszkén ajánlom az oldalt ismerőseimnek, barátaimnak is!
Szóval, most lehet, hogy azt hiszitek, be vagyok rúgva, ennek ellenére az xpress-t én olyannak szeretem, amilyen! :)
0
2006. október 9., hétfő 8:27
Szia ET bizniszer! :)

Nagyjából igazad van, de azt hiszem, hogy a gyorstalpaló html lecke otatása nem igazán Xpress profiljába vág. Természetesen igazad van azzal kapcsolatban, hogy közzé kellene tenni a Fórumetikai szabályokat, amire általában hivatkoznak, mikor törölik valaki hozzászólását! A baj csak az, hogy ezt nagy valószínáséggel senki sem olvasná el, mert az ugye időbe kerül... egyszerűbbnek tűnik, ha kipróbálja élesben az illető pl. a képbeillesztést vagy a méretezést. Felőlem tegye, de akkor előtte a HTML topicba csinálja, ott úgy húzza szét, ahogy akarja. :) Végtére is ezért van! Apró odafigyelés kérdése, hogy megkeresse valaki a gyakorló topicot mert kb. 2 perccet vesz el az életből. Azt hiszem ez senkinek sem megterhető és mindig akad valaki, aki kész a képbeszúrást elmagyarázni :]

Szerintem sem rossz ez a fórum szerkezet, de tényleg lehetne törölni több ezer használaton kívüli topicot, ami nem csak hogy felesleges, de gondolom az adatok tárolása is hatalmas rendszerigényt kíván. Ez mindenkinek jobb lenne, mert a fórumozók könnyebben megtalálnák azt a topicot, amit keresnek + felszabadulna egy csomó hely a szerveren.
0
2006. október 9., hétfő 2:53
Egyetértek!
Különben nem értem, hogy az oldal szerkesztői, miért nem mellékelnek egy afféle gyorstalpalói használati utasítást a fórumhoz?
Hetente visszatérő kérdés, hogy hogyan lehet egy képet felrakni, hetente legalább egyszer ledorongolnak valakit, amiért nyit egy olyan topicot, amilyen már van.
Honnan derül ki például egy először idekattintó laikus számára, hogy nem csak tíz topicból áll a fórum? A szándékos offolás az más tészta, de itt is kell tudni különbséget tenni az ezt elbírálónak, mert semmiről nem lehet úgy eszmét cserélni, hogy az ember közben folyton arra figyeljen, hogy még véletlenül se ejtsen ki a száján egy olyan, csak részben témába vágó gondolatot, ami urambocsá kissé félreviszi a beszélgetést.
Én nem bántanám a fórumot, nekem jó így, ahogy van, inkább törekednék arra, hogy megtanítsam használni azokat, akik írnak bele!
Sokkal kevesebb energiába kerülne, mint ez a megrendszabályozósdi.
Ja, és tudnám értékelni, ha végre a Kína szindrómának lenne ismertetője az adatlapon, mert ennek hiányát már végleg nem lehet K nyakába varrni! :-)
most posts by TM
0
2006. október 9., hétfő 1:48
De azért ezzel a kellemetlenséggel még egütt tudok valahogy élni...
Éljen a futárom!:-) Nagyon kedves ember, csak dícsérni tudom. De ez már egy másik topicba tartozik...
0
2006. október 9., hétfő 1:46
Elég zavaró, hogy 5-ből 2-szer, ahányszor feljövök, megjelenik a frissítés felirat, ráadásul olyankor is előfordul, amikor épp kattintanék a megrendelem-re. ilyenkor várhatok x percet(hehe) az xpresszre, hogy megint működjön az oldal. Magyarul: roh@dt sokat frissül az oldal:-)
0
2006. október 9., hétfő 0:10
"Én ide a fórumba csak azokat engedném be akik tényleges vásárlók. Ezt a rendszer simán kiszűrhetné!!!!!!"

Na Dömi, ezzel engem is kiebrudalnál innen... :-(
0
2006. október 9., hétfő 0:07
Ezen ne idegeskedj!
Majd (talán) válaszolnak...
Velem korrektek voltak, mikor hibás volt az egyik film, és írtam Nekik. Kicserélték, szóval le a kalappal.

Igaz, hogy mikor más problémám volt, a fülük botját sem mozgatták.
Konkrétan nehezményeztem, hogy a 24 című sorozat 4. évadjának a 6 lemezes verzióját miért pakolták be a frissen leárazott termékek közé, mikor ugyan annyiba került, mint a 7 lemezes anno.
Ezt a kérdést feltettem nekik a fórumon a Kérdések topicban, de nem válaszoltak rá.
Aztán üzentem nekik az üzenőpanelon is, arra sem válaszoltak. Kicsit zavaró, mikor szarnak az emberre, de én voltam a hülye, hogy ilyen piszlicsáré hülyeséggel zavartam őket. Pedig csak a Tesco-mentalitást nem néztem jó szemmel. Mert ha valami nem akciós, ne hirdessék annak!
Ennek ellenére még mindig itt vásárolok. Azért, mert így is megéri. Mert ez a legjobb online dvd-bolt.

Szóval nem érdemes idegeskedni.
0
2006. október 8., vasárnap 23:19
igen a keresőt én is díjaznám.
egyet értek
indístunk aláírás gyűjtést ez ügyben hogy kéréseink megvalósuljanak?
aláírás: 1. F430Spider ( Ottó)
0
2006. október 8., vasárnap 23:14
Ez mind jó ötlet! Csak meg kéne valósítani...
0
2006. október 8., vasárnap 23:11
Szerintem az lenne a legjobb, ha lenne a fórumon kereső! Valószínű, hogy azért nyílik annyi felesleges topic, mert legtöbbünknek nincs kedve, ideje, türelme, szeme keresgélni a többszáz topicok közül!
Végül is mi a felesleges topic? Szerintem az, ami már megnyílt hasonló néven.
Szerintem - a sikerre való tekintettel - megérdemelné a fórum, hogy újrafrissítsék! Nem csak a keresőt hiányolom, de jó lenne ide egy egyszerű képfelrakó is, sőt, még az sem lenne rossz, hogy a fórumozóknak lenne fényképes profilja. Ez azért is lenne jó, mert aki az arcát felvállalja, kevésbé kötekszik, jobban odafigyel, mit ír!
0
2006. október 8., vasárnap 18:46
igazad van valamennyire. Az általános topicokat kellene  megritkítani, meg kivenni azokat amiknek a nevük alapján a filmtopicokban  a helye és áthelyezni őket oda.
0
2006. október 8., vasárnap 18:02
Hogy mi dühít? Lassan az, ha az xpress a 3. emailemre sem reagál... :(
0
2006. október 8., vasárnap 17:50
Minimum 1 éves reg után lehetne topicot nyitni, az nem lenne diktetúra szerintem :)
0
2006. október 8., vasárnap 17:47
"za damint" :) szvsz hamar megtelne a levelesládád kérések tömkelegével, de még mindig jobb lenne, mint a mostani értelmetlen és kihámozhatatlan topictenger :]
0
2006. október 8., vasárnap 17:47
Ez már diktatúra lenne. :-)) Mindenkinek joga van topikot nyitni. Inkább akkor legyenek a fő topikok külön (Kérdések, chat, Moziajánló, Megjelenések, Híradó, stb.), azok mindig jelenjenek meg az oldal elején (mondjuk 15), bármikor is írtak bele utoljára, a többi meg utána legyen hozzászólás szerint, és azokból elég gyorsan úgyis elsüllyedne a felesleges, mert nem írnának bele az emberek. Ha meg valaki vissza akar keresni egy topikot, hogy megkeressen benne valamit, hadd tegye meg. A link a filmekhez viszont tényleg jó lenne.
0
2006. október 8., vasárnap 17:46
ezek is jó felvetések...
0
2006. október 8., vasárnap 17:42
személy szerint a fórumot is gatyába ráznám. van kb. 50 aktív topik, amely újra és újra felbukkan... illetve felbukkanna, ha a sok szemét nem nyomná le őket állandóan. ezeket kiválogatnám, a többit törölném, s onnantól kezdve senki sem nyithatna új topikot, maximum közös erővel felkérhetnék za admint, hogy nyisson egy új témát. ezenkívül bevezetném a keresés funkciót (júzerre vagy hozzászólásra), s végre csinálnék a filmhez kapcsolódó témákhoz egy olyan linket, amely elvisz a film adatlapjára. :)
0
2006. október 8., vasárnap 17:35
Igazad van, amit moderálni lehetne, az az, hogy a filmek adatlapjaira tényleg CSAK kritikák kerülhessenek, és az összes többi beírás pedig a film fórumlapjára kerüljön, tehát az olyan egymondatosak, hogy "De jó, hogy van rajta szinkron", meg hasonlók. :-)
0
2006. október 8., vasárnap 17:33
A postán én is jártam így, csomagot küldtem DVD-kkel, és a 4 DVD-ből 3-at kiloptak. :-( Kicsit megingott a bizodalmam a postában.
0
2006. október 8., vasárnap 17:23
És ha valaki mondjuk V.I.P. vásárló, de renitensként könyvelitek el, kitiltanátok a fórumról?
Elvileg ez egy bolt, aminek az a filozófiája, hogy mindent a vevőért. Vagy legalábbis ez szokott lenni.
A fórum a bolthoz kapcsolódó pluszszolgáltatás, és ha valaki itt költi a pénzét, jogosan érzi úgy, hogy fel van hatalmazva ennek a használatára.
Sajnos benne van a pakliban, hogy ez az illető egy bunkó paraszt.
De ez a bunkó paraszt tartja el a boltot...

Ezt most nem kötözködésnek szántam, csak más szemszögből is felvázoltam a dolgokat.

Igazából ami miatt szeretem az xpress-t, az az, hogy a filmek adatlapján olvashatók vásárlói kritikák ( meg hogy olcsó, sok az akció, a filmeket félre lehet tetetni, stb.. ).
Sajnos oda is bekerül sok értelmetlen hozzászólás, azokat kellene moderálni. Mindenkinek csak egy hozzászólást szabadna engedélyezni egy filmhez úgy, hogy ne módosíthassa!

A fórumot meg fölösleges moderálni, ha nem lennének renitensek, meg olyanok, akik fölösleges topic-okat nyitnak, tök unalmas lenne. ;)
Így legalább szórakoztató! :)
0
2006. október 8., vasárnap 17:18
A Postán mostanában rendszeresen eltűnnek csomagok, vagy üresen érkeznek meg... Xpress is ezért váltott futárszolgálatra, mert többe került a csomagok kerestetése, mint a belőlük befolyó nyereség.
Szerencsére egyik kedves barátom személyes átvétellel szokott elhozni csomagot, ha el tud érte menni, mert nekem még mindig ez a megoldás legmegbízhatóbb :)
0
2006. október 8., vasárnap 17:05
A postai kézbesítés jobb, mint a futárszolgálat?
Nekem az utóbbival még soha nem volt problémám, míg az előbbivel jópárszor.
Valamivel drágább? Lehet, de ezért szoktam ritkábban, de akkor többet rendelni.

0
2006. október 8., vasárnap 16:15
"Semmi bajunk azokkal, akik nem itt vásárolnak (bár nem értjük őket :) )"
Mert vannak olyanok akik a postai kézbesítést jobbnak találják mint a futárszolgálatot.
0