Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. október 8., vasárnap 15:49
nem vagyunk egyformák... :)
0
2006. október 8., vasárnap 15:44
Sziasztok! Alapvetően nem szeretem a net-es vásárlást. Nem zárom ki, de jobban szeretek boltban vásárolni. Főleg a hangulat miatt.
Nem vagyunk egyformák, valakinek kényelmesebb a net-es rendelés!
Pesten tényleg megoldható az Xpress hu nál, hogy az ember személyesen vásároljon, és így nincs postaköltség. Lehet, hogy majd élek vele, de ahol én lakom, ott is számtalan DVD bolt létezik, így ezeket részesítem előnyben.
Szerintem fölösleges ebbe belemenni, ki hol vásárol, mindenkinek mások a szempontjai! Az Xpress. hu is jó lehetőség, de jó lehetőség a Saturn, vagy a Media Mark is! Mindenki megtalálja a kedvére valót!
0
2006. október 7., szombat 23:29
az utolsó mondatodban felkínált magas labdát meg le se ütöttem...
0
2006. október 7., szombat 23:26
hoppá, ebbe jól beleléptél: ha pesti vagy, milyen alapon sírsz a magas postaköltség miatt??? a személyes átvétel egy fillérbe sem kerül, a kedvezmények miatt az új megjelenések gyakorlatilag mindegyike, és a régebbiek többsége is olcsóbb itt mint bármilyen offline boltban, a kiadói akciók is megjelennek, mindez tehát nem indokolja azt, hogy csak kétszer vásároltál innen - nem mintha különösebben magyarázkodnod kellene emiatt, de ha már megteszed, legalább ne beszélj félre...
0
2006. október 6., péntek 23:50
Sziasztok!
"ha bolt nem lenne, ahol vki vásárol, akkor fórum se lenne" Ez igaz! Eredetileg DVD boltnak indult, az még külön nagyszerű, hogy már fórumként is működik!
Az előző hozzászólásomban úgy értettem, a postaköltség a sok - legalább is nekem -  nem pedig a DVD!
Máskülönben tényleg ez a netes bolt a legolcsóbb, a filmsarok. hu, és a filmhatakogus. hu sokkal drágább! Én csak azért nem szoktam itt sűrűn vásárolni, mer a fővárosban lakom, és szívesen böngészgetek árúházak DVD boltjaiban.
Vidékieknek persze sokkal jobb megodás a net-es rendelés, ha vidéken élnék, én is innen rendelnék - nagytételben, hogy megtérüljön a postaköltség! Annak is jó az Xpress. hu, aki nem szeret boltban tülekedni, így sokak számára kényelmesebb.

Szerintem sem a békés, csevegős, kritikaíró fórumozókat kéne elzavarni, hanem a tényleg bunyec, beszólogatós, személyeskedő kretén fórumozókat a legjobb figyelmen kívül hagyni, így talán könnyebb megszabadulni tőlük!
0
2006. október 6., péntek 18:21
Egyébként ha megfelelő mennyiséget rendel az ember, akkor olyan, mintha nem is lenne postaköltség. Pl már egy 10es pakkal ugyanúgy jövök ki árra, mintha lemennék a boltba. Ha pedig mondjuk minden DVD egy százasal olcsóbb, mint a boltban, akkor még jobban is járok. Mondjuk nem dumálok, mert én még csak  most rendeltem először ^¸^
0
2006. október 6., péntek 17:54
A renitensek maguktól elmaradnak. Aki itt régi, az nem a najólmegmondommindenkinek kategóriát képviseli.
0
2006. október 6., péntek 17:32
"Az Xpress kezd átalakulni DVD boltból kritikai fórummá!"

számodra nem átalakul, hanem mindig is az volt, ha sejtéseim nem csalnak.
nekem (meg egy rakás embernek) viszont bolt, az is volt, és az is maradt, szal azért óvatosan a megfogalmazással...
nem kőne elfelejteni: ha bolt nem lenne, ahol vki vásárol, akkor fórum se lenne.
0
2006. október 6., péntek 17:25
Azt, hogy "Itt minden hatványozottan drágább, mint máshol!" határozottan visszautasítom.
Egyébként a szállítási díj nem rajtunk múlik, így is kevesebbet kérünk a szállításért, mint amennyibe valóban kerül.
Ráadásul üzletet is nyitottunk, ahol a budapestiek szállítási költség nélkül átvehetik a rendeléseiket. Sajnos 690, meg 990 forintos DVD-ket a maguk 1-200 forintos árrésével nem tudunk ingyen kiszállítani.
0
2006. október 6., péntek 17:22
Erre mondtam a másik topicban Dömdödömnek, hogy a vásárlás szerinti szűrést mi sem tartjuk jónak, de "viselkedés" szerint mi is szívesen kitiltanánk néhány renitenst. Semmi bajunk azokkal, akik nem itt vásárolnak (bár nem értjük őket :) ), főleg ha értelmes hozzászólásokkal, kritikákkal jelentkeznek.
0
2006. október 6., péntek 17:08
Én még az életben nem vásároltam itt, viszont minimum 400 dvdm van innen. Namost mert nem a saját nevemen vásárolok, mindjárt persona non grata leszek? Egetverő marhaság!
0
2006. október 6., péntek 17:06
Én öszvisz kétszer vásároltam innen! Ezek szerint nem szabadna ide írnom?
Azért olvasom a fórumot, mert itt vannak a legjobb kritikák.
Szerintem, ha csak törzsvásárlók irhatnának ide, eléggé kihalna a fórum! Nekem nincs felesleges ezer forintom, amennyi a postaköltség kerül itt! Itt minden hatványozottan drágább, mint máshol!
Az Xpress kezd átalakulni DVD boltból kritikai fórummá! Erre szükség van!
0
2006. október 6., péntek 15:15
Nincs harag. :-) Az értelmetlen topikokkal kapcsolatban ( pl. politikai topikok) teljesen igazad van. Én az ilyen topkikokat nem látogatom. Sőt általában pár topkiba írok csak, ami érdekel. Én így küszöbölöm ki azt ami nem érdekel egyáltalán. Ezeken kívül sok hasznos topik is van.

Peace
0
2006. október 6., péntek 15:10
Rosszul fogalmaztam, nem miattad fejezem be (bocs, nem tudtam, hogy így nagyobb esélyed van filmet találni, arra nem gondoltam, hogy nem mindenki jár gyakran a fórumra, remélem nincs harag :) ), csak abbahagyom, amíg nem lesz vmi  normális moderálás, mert a legtöbb topicban már nem odavaló dolgok vannak, és zavar, hogy az ember már nem találja meg az értelmes hozzászólásokat. Szerintem 10-20 általános topic elég lenne, a többi meg mehetne a süllyesztőbe, új topicot pedig csak jóváhagyással lehetne nyítni, és aki értelmetlen topicot nyít, azt mondjuk pár napra bannolni lehetne a fórumról.
0
2006. október 6., péntek 14:54
Én például rendszeresen keresek filmeket, gondolom rám is értetted a hsz.-t. Bármilyen hihetelen nem azért keresem ezeket a filmeket, hogy téged bosszantsalak, hanem mert meg szeretném venni őket. Azért rakom fel sűrűn mert sosem lehet tudni, hogy mikor nézi meg a topikot egy potenciális eladó. Az meg koránt sem biztos, hogy vissza lapoz oldalakat. Egyébként több ritkasághoz így jutottam hozzá. Nekem bevállt. Az ok röviden ennyi. Téged meg senki nem kötelez, hogy elolvasd azt hiszem. Ha nem tetszik ne olvasd. Azzal meg, hogy te itt nem fórumozol többet ne fenyegess. Talán túl fogom élni. :-) Nekem viszont meg lesznek olyan filmek, amiket régóta keresek.
0
2006. október 6., péntek 14:44
Ezennel befejeztem a fómumozást az oldalon....
0
2006. október 6., péntek 14:42
valaki(k) mindennap beírja( k) ,hogy ezt-meg azt az x db filmet keresi(k), hetente 1x bőven elég lenne, még az is sok.....
0
2006. október 6., péntek 13:55
Hát ez az szóhoz sem jutok a méregtől....a francba:)))
Igen szeretnék róla beszélni doktor úr:)))
0
2006. október 6., péntek 13:54
Teljesen átérzem felháborodásodat, számíthatsz rám, ha úgy érzed, valakivel meg kell beszélned! :DD
0
2006. október 6., péntek 13:53
Mintha Rossz helyre irtam volna ooops:)))
0
2006. október 6., péntek 13:52
A tegnapi Xpress csomagnak,meg a 4 Deep Purple lemeznek ami még eddig nem volt meg:))
0
2006. október 6., péntek 13:29
Halkan jegyzem meg, hogy csak olyan filmeket veszek boltban, amik itt már nem kaphatóak / joglejártak esetleg.
0
2006. október 6., péntek 13:26
a fórum jó dolog, de sok felesleges topik is akad, amelyek moderátor után kiáltanak.
0
2006. október 6., péntek 13:25
elromlott a vadiúj számítógépem vadiúj egere... (ok, nem egy nagy tétel egy egér, de akkor is, ne 3 hetet bírjon már ki, úgy, hogy csak hétvégén használom...)
0
2006. október 6., péntek 13:10
Engem az dühit kib@aszottul,hogy itt egy csomóan csak irogatni meg fikázni járnak ide és közbe meg irogatják hogy az oktogonnál,meg itt,meg ott vásárolj a filmjeit.

Xpress!!!!!

Én ide a fórumba csak azokat engedném be akik tényleges vásárlók. Ezt a rendszer simán kiszűrhetné!!!!!!
0