Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. október 4., szerda 12:32
Persze, hogy nem érted, hiszen csak holnap lesz csütörtök! :)
0
2006. október 4., szerda 12:26
Nem értjük. :)
0
2006. október 4., szerda 12:24
A Holt költök társasága szerintem is egy rózsaszín vattacukor, ettől még lehet szeretni és nem mondom hogy istenbarma, akinek nem egyezik az ízlése az enyémmel.
0
2006. október 3., kedd 19:03
Én nem is olyan rég egy ismerősömtől hallotam ugyanezt a A testőr(!) kapcsán.
Mpff!
0
2006. október 3., kedd 18:52
Maradjunk annyiban, hogy a DPS-nél sokkal sarkosabb példákat is lehet találni ezen hülyeség alátámasztására.
Legutóbb a Dominonál és az Argonál olvastam az alapmű kifejezést. Doh..
0
2006. október 3., kedd 18:37
Náhány giccses jelenet azért tényleg van azért benne!
Én szeretem ezt az alkotást,de mondjuk felesleges az a rész,ahol zenére lebdát rugdalnak,majd a hátukon viszik a tanárt.
0
2006. október 3., kedd 17:47
Amikor valaki olyan büszke a véleményére (ami csak jobb esetben azt bizonyítja, hogy nem tetszett neki a film, rosszabb esetben azt, hogy marhára nem ért a filmekhez és mindig az tetszik neki ami a többségnek), hogy leírja a Holt költök társaságáról : " totál gáz giccsparádé ". Na ez dühít, de nem foglalkozom vele mivel tudom: Nagy az isten állatkertje és sajnos alacsony a kerítés......
0
2006. október 3., kedd 17:37
jah-jah! azóta én is falra tudnék mászni, amikor minden egyes okostóni odabiggyeszti ezt a felkapott "szakkifejezést" - jobb esetben egy olyan filmhez, amit mindenki szeret (shawshank redemption), rossz esetben egy totál gáz giccsparádéhoz (lásd. dead poets society).
0
2006. október 3., kedd 17:22
...itt az xpressen a kritikákhoz.
0
2006. október 3., kedd 17:21
... amikor minden fostalicska filmhez odaírják, hogy "alapmű"...
0
2006. október 3., kedd 16:13
azért érdekes, hogy ha a táp rossz, 13000 Ft-os Chieftec táp, nem valami noname szar, bár mostanában chieftecre is lehet rosszat hallani, állítólag nem olyan, mint régen.
0
2006. október 3., kedd 16:11
proci cooler kilőve, max 50 fok a proci hőmérséklet, ráadásul 2 hónapos a hűtőm. Videókártyát kicseréltem, a hiba akkor is előjött, szóval az sem lehet. Én is a tápra gyanakszom, szerencse, hogy fél éves, és 2 év gari van rá, úgyhogy be is fogom vinni megnézetni, egyébként nem rég előfordult az is, hogy egy kicsit meglöktem a gépet, nem túl erősen, és egyből újraindult akkor is.
0
2006. október 3., kedd 15:38
vagy csak a proci coolerét kell kidobni, és egy erősebbet venni!
0
2006. október 3., kedd 15:33
Vagy a videókártyával, vagy a tápegységgel van a gond. Valamelyik haldoklik
0
2006. október 3., kedd 15:11
a gépem 2-3 percenként rebootol, már fél órája, már nem tudtam mit kitalálni kivettem az elemet, egy resettel most már 10 perce bírja..... kíváncsi vagyok, mi lehet, program használatközben teszi, előtte meg 5-10 percenként megszűnt a kapcsolat az adsl modemmel, pedig amodem ledjei szerint végig volt vonal.
0
2006. október 1., vasárnap 18:56
Hogy annyira susorog a DVD lejátszóm, hogy vihettem vissza, és legkorábban csütörtökön lehet kész....CSÜTÖRTÖKÖN ÉRTITEK????????? T^T
0
2006. október 1., vasárnap 16:32
MDM!!!! TE egy ISTEN vagy!! Azt nagyon megköszönném!!!! Írj nekem egy emilt, hogy megbeszéljük a részleteket, ha lesz időd, mert nem tudom a címed!!! Hálám örökké üldözni fog!!!!!!!! :-)))))) (juliethulme@freemail.hu)
0
2006. október 1., vasárnap 13:40
nem, ez egy másik... :) de akkor is dühítő.
0
2006. október 1., vasárnap 13:14
Nem HMV? Ott van úgy, h naponta többzsör változik az ár. Múltkor én is elbuktam így 3 fontot, jó nem sok,de akkoris.... Ha ott nézegettél, amint olcsón látsz valamit, csapj le rá, mert nagyon huncutak! :)
0
2006. október 1., vasárnap 13:09
egy külföldi boltban beraktam egy DVD-t a kosaramba, hogy ma megrendelem. az ára 5 font körül volt. ma már 15 font volt az ára...
0
2006. október 1., vasárnap 11:52
A bérgyilkos (John Woo) botrányos dvd kiadása (természetesen a Best Hollywood adta ki)
A filmen nem szerepel az eredeti hang, csak angol és magyar szinkron van rajta és mindkettő pocsék.
Az angolban a szinkronhangok nevetségesek, totál nem illenek a karakterekhez, a magyar szinkron ugyanilyen.
Az angol hang nagyon zúg, a magyar alatt pedig nem hallható a zene csak nagyon halkan, és a film alatt többször is kihagy (akció közben persze).
A kimaradt jelentek legalább eredeti hangon vannak, persze felirat nélkül.
0
2006. október 1., vasárnap 11:27
mi felvettük, le tudom másolni neked, ha kell...
0
2006. október 1., vasárnap 4:10
Hogy nem vettem fel A sevillai borbélyt az m2-ről. Ritkán látni ilyen csodás operafilmet. (Brühühü... ) :-((((((((((
0
2006. szeptember 30., szombat 12:07
:D

hiába, szupernagyi az igazi hős!!!
0
2006. szeptember 30., szombat 10:39
...palacsinta777 nekrofiliája. ( :D )
0