Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. szeptember 20., szerda 13:00
Igen, tudom, csak a csillagosokra keresek rá, de egyszerűen elképzelésem sincs hova lehetne lépni. Köszi! :)
0
2006. szeptember 20., szerda 12:58
Csak a 2.évadtól van rajta klasszikus szinkron!

Mindjárt rakok fel képet 15 perc kb.!

0
2006. szeptember 20., szerda 12:57
Hát nekem az első három is megvan, de csak kavicsokat találok a jelenetválasztó menüben, sehol csontokat, pedig Fielddel tegnap fél órát csereberéltük a lemezeket.
0
2006. szeptember 20., szerda 12:53
hányadik évedról van szó?
0
2006. szeptember 20., szerda 12:52
Dömi! Én istennek sem találom a Frédi Bénin a klasszikus hangsávot, sehol az általad említett csont. 3 hangsáv van rajta, ebből egy a magyar. Nem tudsz róla, hogy kijött hibás széria is?
0
2006. szeptember 20., szerda 12:50
Engem a filmek megjelenési csúszása dühit,de kib.szottul. Minek hirdetik meg ha nem tudják tartani az időpontott. Nevetséges és dühitő!!!!!
0
2006. szeptember 20., szerda 11:51
Én legutóbb a német Amazonnal jártam így: 4 audio CD, abból háromnak törött volt a tokja. :(((

Az angolokkal viszont nincs baj (eddig). :))))
0
2006. szeptember 20., szerda 9:16
Ami miatt vörös a fejem, hogy a postások (magyar vagy sem, nem érdekel) ráülnek a csomagokra, hogy még véletlenül se érkezzen meg az a box set épségben!!! (És magamra is dühös vagyok, amiért naív módon ilyet mertem rendelni :-))
0
2006. szeptember 20., szerda 0:21
Ami kib...... dühít: Elfújta a szél (4lemezes), Ben Hur (4 lemezes), Bin-jip(díszdoboz), Háborus klasszikusok díszdoboz..... és még amit az ősz tartogat...... Eljön a koplalás időszaka, semmi pizza, étterem, nincs szórakozás, csak hogy megtudjam venni őket :P
0
2006. szeptember 19., kedd 23:16
:D Ne tedd! ;)
0
2006. szeptember 19., kedd 22:48
Jól van, lemondok. :)
0
2006. szeptember 19., kedd 21:54
Ez egy filmes oldal, nem pedig általános.
Így itt filmekről legyen szó!
0
2006. szeptember 19., kedd 20:50
Egyetértek. Srácok, itt ne, teljesen felesleges!
0
2006. szeptember 19., kedd 20:26
addig ok, hogy ez a dühöngő, de ha nekiállunk politizálni, akkor annak anyázás a vége, az meg feltehetően zavarná a többséget, hogy 2-3-4 olvtárs egymással szórakozik...
0
2006. szeptember 19., kedd 20:15
Én azért írtam, amit írtam, mert már nem egy fórumon átéltem, hogy a tagok a politika miatt egymásnak ugrottak olyan szinten, hogy az addigi jó hangulat megszűnt, a közösség szétszakadt.
Ha vki kultúráltan elmondja a véleményét egyik-másik oldalról nem zavar, sőt örülök neki, de aztán majd lesz pár fórumhuszár, aki neki áll anyázni, meg szidni a másik oldalt, erre nem vagyok kíváncsi.
0
2006. szeptember 19., kedd 19:53
Filmekkel kapcsolatos mérgelődések? Azoknak ott van az adott film saját fóruma. Itt az általános mérgelődések tűnnek fel, ahogy én észreveszem. Pl. nem haladnak a népek a munkájukkal, nincs jelen téglagyári megálló, halálunalmas előadásokat kell végighallgatni, drágák a mozijegyárak. Lehet, hogy a filmeknek indult, de kiszélesedett. Megfér itt a politika is. Ha nem tetszik, amit írnak egyesek, nem kell észrevenni, esetleg ellenvéleményezni lehet. De a "tűnj/menj innen a politikával az indexre/origóra"-szövegek már nagyon fárasztóak. Az állandó fórumozók tartsák tiszteletben a másik véleményét is...mint ahogy eddig is(?).

0
2006. szeptember 19., kedd 19:27
Akartam egy jót düh9ngeni, hogy a Némó nyomában és a Hihetetlen család után a Verdák ilyen szegényes formában jelenik meg:

1 lemezes kiadáson 2 kis Pixar animáció, bakiparádé, meg egy rövidfilm :(

Erre itt az R1 változat specifikációja az Amazonról:

Number of discs: 1

DVD Features:
Available Subtitles: English
Available Audio Tracks: English (Dolby Digital 5.1 EX), English (Dolby Digital 2.0 Surround)
All-new animated short: Mater and the Ghostlight
Academy Award-nominated animated short: One Man Band
John Lasseter s inspiration for Cars
Ratatouille teaser trailer
Deleted scenes

Hát ez se sokkal több, és ez az igazán dühítő.
0
2006. szeptember 19., kedd 19:19
A Hitchcock-díszdobozok hiánya engem is dühít. (A 4 DVD-s TITANIC_ról nem is beszélve!) Még a végén kénytelen leszek másoltan beszerezni a filmeket... :))
0
2006. szeptember 19., kedd 19:06
várjuk meg, amíg valaki csinál filmet az éjjeli eseményekről, utána nyugodtan vitatkozhatunk róla itt is. már alig várom:)
0
2006. szeptember 19., kedd 19:02
Ez a fórum a filmekkel kapcsolatos mérgelődéseknek van kitalálva.Az állandó fórumozók ezt tiszteletben is tartják.
A politikára van száz másik netes fórum.
Engem mondjuk nagyon dühít,hogy nem kapható egyik Hitchcock díszdoboz sem.

Egyébként igaz,sokszor még a filmekhez sem sikerül értelmesen viszonyulni.
0
2006. szeptember 19., kedd 18:34
Politikamentes válasz. Ez tényleg egy DVD-vel foglalkozó weboldal. Tehát: 100 kilohertztol 1300 Megahertzig szoktam rádiót hallgatni. Több újságot olvasok naponta. ( A Népszavától a Magyar Mércéig. ) Az utóbbi szélsojobbos. Minden híradót szörfözve nézek. ( Ez kicsit káros,  ajánlott olvasmány: Abe Kobo A  dobozember c. könyve ) Valamint 38 éves vagyok, jó memóriával megverve. Hát te?
0
2006. szeptember 19., kedd 18:11
Igazad van bizonyos értelemben, de: neveket most nem akarok mondani, de itt még a filmek miatt is úgy egymásnak tudnak menni az emberek! Mi lenne, ha még a politikát is komolyan elkezdenénk! Tényleg lehetne azt is kulturáltan, de nem ez a jellemző. Magasabb szinteken, hivatásos poltikusok esetében se...
0
2006. szeptember 19., kedd 17:57
Hát, a színvonalat már a topik címe is megkérdőjelezi, mellesleg a politika miért tenné színvonaltalanná? Csak értelmesen kell viszonyulni hozzá. Egyébként ebben a topikban, ahogy az már lentebb említve vagyon, bármit bele lehet írni elméletileg, ami dühíti az embert. Szólásszabadság, vagy mi.
0
2006. szeptember 19., kedd 17:48
Egyetértek!

Beszéljünk a filmekrõl!Ha ide is bejön a politika,a szinvonalas fórumnak annyi.
0
2006. szeptember 19., kedd 17:29
2-3 éve egyik volthaveromnak is volt hasonló problémája, de nem tudom, hogy oldotta meg, én nem értek hozzá, megkérdezni meg nem tudom, mert azóta már megromlott a barátságunk.
0