Persze, sőt rajt hagytam töltőn..de ha be van kapcsolva, de felvétel nem megy , akkor is kikapcsol magától..ez valami biztonsági dolog lehet..Csak azt nem értem, hogy ha közben rá van kapcsolva a gépre, akkor azt miért veszi tétlenségnek..
0
2006. szeptember 19., kedd 16:44
270
akksi feltöltve?
0
2006. szeptember 19., kedd 16:35
685
Hogy végre felismeri a kamerámat a számítógép, de mikor tenném fel a felvételeket a gépre 2perc után a tétlenség miatt, vagy nemtudom miért kikapcsol a kamera, és nem értem...ahhh
0
2006. szeptember 19., kedd 14:33
270
Kit érdekel! Menjél az origo-ra, vagy a többi fórumra, ott azt szidsz, akit akarsz, és még sok hasonszőrű társra is találhatsz, ez itt EGY FILMES fórum és honlap, nem itt kell politizálni!!!
Egyébként meg mennyire spontán az a tömeg, ahol egy csomó újpest, fradi mezes embert lehetett látni, és nagyon sok volt a focimeccekről ismerős rigmus is?
0
2006. szeptember 19., kedd 14:31
8905
Szia field! Ez igaz, de ez nem egy filmes topik, itt mindenki mindenféle dologról szokott írni, ami idegesíti. De nem kötelező elolvasni. :-) Most mindenkit foglalkoztat a politika, lehetett gondolni, hogy itt is szóba kerül majd.
0
2006. szeptember 19., kedd 14:21
479
Az első három mondatoddal egyet értek. De hogy a rongálók meglakolnának?!? Hm... ez nem az az ország, ahol a bűnösöket megbüntetik (sajnos).
0
2006. szeptember 19., kedd 14:20
7151
Ez egy filmes honlap, nem lehetne máshol politizálni?
0
2006. szeptember 19., kedd 14:14
60
Egyébként az MTV (a köztévé) nem volt hajlandó beolvasni a követeléseket, pedig ha megteszik, ez nem így alakul... A megmozdulás spontán volt T. O_Peti, nem szervezett... Olvass újságot ( ne csak a Népszabadságot ), nézz hiradót, (ne csak az m1-en) és utána alakítsd az álláspontod. Megöszönjük neked minden radikális konzervatív nevében.
0
2006. szeptember 19., kedd 14:10
60
HÁT GRATULÁLNÉK... Először az igazi csőcseléknek, akik most is Orbánt szidják, másodszor a focihuligánoknak, akik a balhé miatt mentek tüntetni... A Fletót is Orbán kényszerítette erre az épületes beszédre? Az az ember, aki Magyarországot "kurva ország"nak titulálja, és bevallja, hogy "elkúrta", és hogy Titeket átkúrt, ott ül Batthiány Lajos székében... Szóval mielőtt köpködsz fiam, gondolkozz!
0
2006. szeptember 19., kedd 13:01
203
Kibaszottul dühít, hogy amíg a kivezényelt csőcselék az utcán őrjöng, a " vezér " lapít mint szar a fűben, hogy majd ha megnyugszanak a kedélyek, szent emberként jelenhessen meg.
0
2006. szeptember 19., kedd 5:10
1791
Nem politikai indíttatásból írom amit írok, de a vandálok tönkre tették a hazámat! Ez a hazaszeretet? A haza felgyújtása? Mit tett az MTV? De ne féljetek, meglakolnak a rongálók, súlyos árat fognak ezért fizetni!
0
2006. szeptember 19., kedd 3:17
155
..hogy bekapcsolom a tv-t a hotelszomámban és valakik lángba akarják borítani az országot :(
0
2006. szeptember 19., kedd 2:56
1791
Kibaszottul dühít, hogy a rohadt igazságügyminiszter nem képes tenni valamit, hogy feloszlassák ezt az állatokból álló csürhét!
0
2006. szeptember 19., kedd 2:23
382
Az este folyamán fel akartam venni egy filmet a tv-ből, nem sikerült, egy másikat meg akartam nézni, ez sem sikerült. Köszönöm a kertévéknek, hogy megfosztottak 2 filmélménytől...
Na ez most kib*szottul dühít.
0
2006. szeptember 19., kedd 1:45
1189
...hogy két megszokott pénzfelvevős helyemen lecserélték a Budapest Bankos automatát OTP-sre és most mászhatok máshova pénzt kivenni.
...hogy a legújabb Pesti Estet böngészve felfedeztem, hogy a Palace moziknál (gyakorlatilag a multiplexek nagy részénél) megszűntek az eddigi külön akciós napok és már csak szerdán lehet "akciósan" 800 Ft-ért mozizni.
0
2006. szeptember 15., péntek 21:16
510
...Hogy egyszerűen nem haladok a munkámmal, és egész hétvégén megint melóznom kell.