Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. szeptember 15., péntek 11:12
...hogy mostanában nem látom téglagyári megálló írásait az xpressen. hová tűnt?
0
2006. szeptember 15., péntek 10:47
Nem baj, csiszold csak ifjonti elmédet, a filmek megvárnak...:-)
0
2006. szeptember 14., csütörtök 23:43
Ah, köszönöm! :-) Egyszer még elcsenem valahogy azokat a Filmvilágjaidat. Még nincs meg a haditerv, de már dolgozom rajta. :-))
0
2006. szeptember 14., csütörtök 21:36
South Park tíz (9 és fél) évad nekem is a kívánságlistám élén van, de csak szinkronosan. Bármilyen másik esetben eltekintenék a szinkrontól, de a South Park sokat veszít az értékéből a klasszikus HBO-s szinkron nélkül (jópár részt megnéztem mindkét változatban, és az első 4 évad szinkronja lealázza az eredeti hangokat, az ötödiktől kezdve az eredeti angol hang + felirat kombó a nyerő).
0
2006. szeptember 14., csütörtök 21:26
simpson
0
2006. szeptember 14., csütörtök 21:26
Hogy nem jelent még meg a Sipmson család és a south park sorozat.
0
2006. szeptember 14., csütörtök 21:23
Fején találtad a szöget. :-D
Valahogy én is így vagyok ezzel a dologgal, nincs az a pénz, amit ne lehetne DVD-re költeni. Mostanában hozzászoktam, hogy itthon nem sok olyan film jelenik meg, amit érdemes lenne azonnal megvenni (inkább megvárom az akciókat), külföldről meg szinte korlátlan mennyiségben lehet szebbnél szebb díszdobozokat és gyönyörű digipack-os kiadásokat rendelni. Valami viszont beindulni látszik, mert régóta várt filmek jönnek remek kiadásban, valamint jópár új megjelenés is rendkívül ígéretes és nekem pont ilyenkor kell a suliban költségtérítésesnek lenni. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
0
2006. szeptember 14., csütörtök 21:10
Szia Juliet!

Domján Edit-képre nem emlékszem, de a 60-as évekbeli Filmvilágjaimban (borítóképként is!) Ruttkay és Latinovits tutira van! Talán JANIKA is valami visszaemlékezés kapcsán...
0
2006. szeptember 14., csütörtök 21:09
Tőlünk nyugatabbra hasonlóak az árak - vagy még olcsóbbak! - csak hát a fizetés, ugye... . Ők ezt hetente hazaviszik. :-(
0
2006. szeptember 14., csütörtök 20:59
Drága Fieldem!
Köszönöm!!! Ne is Ruttkay-t, hanem Latinovitsot meg Domján Editet, ha van (tehát Oldás és kötés kéne), azonkívül, ha a Mágnás Miskából, Janikából van képed, az nem lenne rossz. :-)) Örök hálám!
0
2006. szeptember 14., csütörtök 19:06
És ha még az a több ezer film is megjelenne,amiről lemaradtunk.
Tőlünk nyugatabbra ez egy átlagos hónap.Csak már megszoktuk,hogy itthon nem jelenik meg semmi.
0
2006. szeptember 14., csütörtök 18:09
Kérésed számomra parancs: a napokban majd rakok fel a régi újságjaimból Latinovits- meg Ruttkay-képeket...
0
2006. szeptember 14., csütörtök 17:45
Az, hogy magyar színészekről (még a legnagyobbakról sem) nem lehet képeket találni a neten, ha van is egy-kettő, akkor azok nagyon picik és nem túl jó minőségűek. Akinek van hozzá anyaga, az igazán feltölthetne párat, meg mondjuk nem ártana egy jó kis Latinovits-oldal, Ruttkay Éva rajongói oldal, stb. :-( Ezzel szemben a legbénább amerikai színészekről száz meg száz jó minőségű fotó van.
0
2006. szeptember 14., csütörtök 15:39
A novembert nem valószínű, hogy megérem. Majd hagyd ott a sírkövön a cetlit.:-D
0
2006. szeptember 14., csütörtök 15:01
10 perce röhögök bazzeg ez nagyon komoly:)))))
0
2006. szeptember 14., csütörtök 15:00
ÉS hát akkor ezt már lassan büntetni kéne mert a kábszer függőknek is ezek a tünetei :D
0
2006. szeptember 14., csütörtök 14:59
MA megkaptam a heti DVd adagom. Az Anyám nyakán dvd borítója felháborító minőségű. OLYAN A PAPÍR MINDEN ÉLE MINTHA TÉPTÉK VOLNA.
NA ez most engem kibaszottul felb.szott
0
2006. szeptember 14., csütörtök 14:31
:-DDD

Ez elképesztő. Létre kéne hoznunk az Elszegényedett Dvd-tulajdonosok Társaságát.
Vagy Holt Dvd-sek Társaságát, ahogy tetszik.
Minden éjjel összegyülnénk a Margithíd alatt, és felolvasást tartanánk a legszebb dvd borítókról. Ó, kapitány, Kapitány Ivánom!:-)
0
2006. szeptember 14., csütörtök 13:42
sőt,a lakást se ahol állna a fa :D
0
2006. szeptember 14., csütörtök 13:40
Ez szép írás volt John! :) Én már közöltem az itthoniakkal,hogy sok szaloncukrot ne keressenek majd a karácsonyfán,sőt a fát se nagyon:))
0
2006. szeptember 14., csütörtök 13:40
pont ugyanezeket érzem én is :DDDD amúgy is félre van téve egy csomó film itt xpressen,hát most még jött 4nagyon komoly kiadás,és a bin-jipről akkor még nem is beszéltem..ebbe bele lehet őrülni :DDDDD
0
2006. szeptember 14., csütörtök 13:37
Szerintem itt a többség így érez :D Inkább eszek egy hétig zsíros/vajas kenyeret, csak hogy legyen pénzem dvd-re :)
0
2006. szeptember 14., csütörtök 13:34
Ha-ha....  jó vicc!!!!  Nem tudom miért kell az emberek "érzelmeivel" játszanod???!!!    :))
0
2006. szeptember 14., csütörtök 13:29
és a novembert még nem is láttad... ;)
0
2006. szeptember 14., csütörtök 13:10
:))

Szó szerint igy érzek én is!!!  HELP!!!!!! :)
0