Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. szeptember 14., csütörtök 13:01
Engem kib@szottul dühít, hogy bele fogok rokkanni a karácsonyi dvd-vásárlásba, a családom nem fog semmit kapni tőlem, és mindezek tetejében még tőlük is filmeket akarok. Már díszdobozokkal álmodom, de többnyire nem tudok aludni, mert a matracom alá dugott pénzt számolom, és uzit veszek a kínai piacon, hogy bankot rabolhassak, és talán lesz elég pénzem, hogy mindegyik iszonyatosan kívánt filmet megvehessem, megnézhessem, és feltehessem a polcomra, ergo BIRTOKOLHASSAM ŐKET. Mert kell, mert imádom, mert megőrülök a filmekért, a szép díszdobozos kiadványokért, és ez határozza meg életemet. Eközben nem eszem, nem veszek ruhát, cipőt, parfümöt, a kutyámnak kaját, nem tankolok, nem fizetem a lakbért, a telefonszámlát, , a barátnőmet elhanyagolom, büdös, koszos, elgyötört, kialvatlan emberré váltam, a családom és a barátaim megutáltak, a barátnőm elhagyott, a kutyám megdöglött, az állásomból kirúgtak, mert minden pillanatomat a filmvásárlás és várás tölti ki. Függővé váltam, segítségre szorulok, mert nincs kiút. Belépek az Anonim Dvdfüggők Egyesületébe, talán még újrakezdhetem az életem. Ez kib@szottul dühít...
:-DDDD
0
2006. szeptember 14., csütörtök 11:13
Ok, köszi.:)
0
2006. szeptember 14., csütörtök 7:57
"de Schobertnek hívják azt a /mindenételkárosazegészségrekivéveaminekacsomagolásánénvagyok/ illetőt"

Azért ez a Schobert gyerek közel sem állitja ezt - aki csak hallott vele néhány beszélgetést, tudhatja. Tudom, hogy divatos cikinek beállitani ezt az egészségért küzdő (ebből pedig jóól bekereső) emberkét, de szokott lenni néhány okos megnyilvánulása is, és ő tényleg lefogyasztja azt, akire asszondja, hogy.
0
2006. szeptember 13., szerda 22:27
Ez az "én döntöm el, hogy mit csinálom, én életem, úgy károsítom magam ahogyan akarom"-mentalitás elharapódzni látszik. Sajnos az ilyen "előadásoknak", amit alant ecseteltél, nincs hasznuk, talán nem is jó mód, de szükség van az útmutatásra, ám ez a nevelők (szülők) feladata !!volna!!. A sportolás jópont, főleg mikor egyre nagyobb méreteket ölt az elhízottság. A Coca Cola vezérigazgatója pedig nem gondol arra fogmosás közben, hogy megöl egy rakás embert, de jól tudja, hogy amit legyártanak és amit nagy számban fogyasztanak világszerte, negatív hatással van az emberi szervezetbe, ez a "no cukor" és társai szédítés pedig semmi. Biztos bénák voltak, akik papoltak nektek, de amiről papoltak (mint pl írtad, helytelen táplálkozás), az fontos. A "carpe diem"nek is van határa. Példaul ott a bagózás. Szívja mindenki, az ő dolga, de amikor mások is vannak a környezetében, és ő kurvára leszarva őket fújja a füstöt a pofájukba, ott elkéne egy erős "korlátozás". A mobilról meg csak annyit, hogy nem telik el úgy egy előadás a főiskolán, hogy 2-3 zeneszám fel ne csendülne mobilcsengés formájában. Aki beteszi a lábát egy előadásra, legyen szíves legalább lenémítani a készülékét. Az pedig, hogy ki kell próbálni, aztán véleményt alkotni, nem minden esetben állja meg a helyét. Megint példa a bagó. Kurvára utálom, de el nem tudom képzelni, hogy ha kipróbálnám, megváltozhatna róla a véleményem.
Ja, és nem mintha ne szarnék rá én is, de Schobertnek hívják azt a "mindenételkárosazegészségrekivéveaminekacsomagolásánénvagyok" illetőt.

Moziba kell járni. Tegye azt az ifjúság, de azt is csak kulturáltan.
0
2006. szeptember 13., szerda 22:24
Jelentem, felkerültek a War Of The Worlds-képek a "legszebb dvd kiadások" topicba, a 259. hozzászólás tartalmazza a 7 darab képet.

Aztán csak módjával örömködni! :)))
0
2006. szeptember 13., szerda 21:19
:) hogy érted?
0
2006. szeptember 13., szerda 21:16
War Of The Worlds témához:

Lassan felteszem a képeket, csak a fotógépben lemerült az aksi... asszem 4 vagy 5 képet nyomattam, szólok, ha felkerültek a megfelelő topicba. :)))

Amúgy amazon.co.uk-ról rendeltem be.
0
2006. szeptember 13., szerda 20:53
No, azért nem eszik olyan forrón azt a kását!
0
2006. szeptember 13., szerda 20:25
azért nevezem "őket" poszt-hippiknek, mert hasonló volt az öltözködésük és énekelgettek egy csomót. egyéb hasonlóság nincs köztük.
0
2006. szeptember 13., szerda 20:23
az iskolákban megjelent az agymosás egyik legaljasabb módja aminek valószínűleg még neve sincs. látszólag poszt-hippiknek tűnő előadók akarják elejét venni a cigi, a pia és a házasság előtti szex által okozott "romlásnak". mindezt úgy, hogy hajmeresztő tényekkel a hónuk alatt prédikálnak nekünk a kapitalista hatalmak lelketlen fogyasztókra gyakorolt hatásáról és a "carpe diem" sátáni eredetéről. ezekről a poszt-hippikről kiderül, hogy semmi közük sincs a korábbi laza és beszívott elődeikhez. elődeik ugyanis okosak voltak, és - hogy egy béna mai szlenggel éljek - ők tudtak valamit. nos önjelölt prófétáink, un. megmondóemberek, akik morgan spurlock-nál még szánalmasabb okoskodással játszák, hogy ők a bölcsek és minden amit mondanak az dogma. megdönthetetlen tény. vagyis megdönthetetlen volt, amíg színre nem léptem én...
nálunk is volt egy ilyen előadás, amin én akarva-akaratlanul többször is kifejeztem makacs egyet-nem-értésemet. soha nem hittem el, hogy lehet a hülyeségtől vakaródzni, erre most kitört rajtam ez a távolról is elég illetlen reakció - fene tudja miért. nem bírtam tovább. gúnyos és irónikus kérdésekkel torpedóztam meg butábnál butább kijelentéseiket. nyomban kiderült a turpisság: egy szót sem fogtak fel az elég egyszerű kérdésekből. minden egyes megjegyzésemnél és kötözködésemnél elsiklottunk az általam felvetett témától, mintha lövésük sem lenne a választ illetően. nem is volt. nyílván ők is olyanok akik könyvekből lesték el a észt. sem előadásuk során, sem a velem folytatott párbeszédük során nem győztek meg saját gondolatviláguk, egyinéségük és egészséges véleményük mivoltáról. ergo megismerhettem egy ideológia rendíthetetlen és agymosott katonáit, akik úgy áltak ellent mint egy makacs T1000-es, svarci pisztolypuffogtatásának. nyílván ők magát az antikrisztust látták szelíd kis személyemben, pedig tényleg csak annyit sugalltam, hogy tökre hülyék. eleve úgy áltak az egészséghez, hogy csak testi egészség van. szóltam, hogy álljon meg a menet, ez nem így van. belátták hogy igazam van, de ugyanúgy ott folytatták ahol abbahagyták. pl ők is elmondták, hogy milyen gonosz dolog a mobil, a cola és a hamburger. persze, hogy rossz dolgok (eleve műbalhé szaga van az egésznek, nem?), de sztem nem azért rosszak ezek a dolgok, amiért ők gondolják. szerintünk gonosz dolog a cola mert káros a szervezetre. szal állításuk szerint a cola alkotóinak és mai terjesztőinek szent célja, hogy növeljék a rákosok számát, élősködjenek a népen és elpusztítsák az emberiséget. nyílván egy reggel felkelt a coca cola igazgatója és fogmosás közben elhatározta, hogy megmérgez egy rakás embert, mert az neki milyen jó. egy nagy büdös kalákát! lehet, hogy eltévedtek ezek az emberek, akik most ily módon hozzájárulnak a globalizációhoz, de nem gonoszak és nem is szörnyek. különben is, ha valakinek ízlik a cola és a hamburger (pl nekem) akkor mi gátolná meg abban, hogy továbbra is éljen az ízek iránti szenvedélyének? egyáltalán honnan veszik mások azt a merszet, hogy elítéljenek ezért engem? szerintem normális mozgás (és sok jó film:) mellett lelkiismeretfuldalás nélkül kényeztethetjük magunkat egy-két kiadós bigmac-kel. ha nem kényeztetjük magunkat, vagyis nem élvezzük az ízeket, akkor mire jó az ízlés? csak akkor állíthatjuk maximális őszinteséggel, hogy valami rossz, ha kiismerjük, kipróbáljuk azt. nem? ha valamiről úgy gondolod, hogy nincs kedved hozzá, akkor pedig ne próbáld ki. (most ha jobban belegondolok, akkor máris meg van magyarázva az, hogy miért fordul sok ember a kemény drogokhoz - azért mert kedvük van kipróbálni azt - kedvük pedig sok esetben azért van, mert úgy gondolják, hogy szar életük van és, ez az egyetlen mód arra, hogy felszabadúljanak, jól érezzék magukat. szerintem nekem nincs szar életem, szal nincs kedvem kipróbálni)
visszatérve: szerintem igen jól képviselték azt a szélsőséges réteget, akik legemblametikusabb vezéregyénisége maga schubert norbi. norbi igen széles körben rühelt médiaszemélység - szerintem ezzel máris érezhető az ellenszenv e "szekta" iránt.
nem hiszitek el, de határozottan úgy éreztem magam mintha én lennék donnie darko. még a félelem-szeretet dolog is szóba jött. mintha belecsöppentem volna a 80-as évekbe. még a lányok is engem támogattak :) erről jutott eszembe, hogy ami kib*szottul dühít, az az, hogy még mindig nincs a raktáron megfelelő mennyiségű donnie darko dvd. :D csak ennyit akartam mondani. egy kicsit regényesre sikeredett, de hát ennek ki kellett jönnie. jöhetnek az antitézisek, de szögezzük le, hogy a fenti gondolatok nagy része csak hirtelen felindulásból fogalmazódott meg, lehet hogy józan állapotban (nem részegen a sok hülyeségtől) nem mondanék ennyi zagyvaságot. köszi hogy meghallgattatok :)
0
2006. szeptember 13., szerda 20:16
:-)))))
0
2006. szeptember 13., szerda 19:33
Ha már Damien, akkor mingyárt 666?
0
2006. szeptember 13., szerda 19:13
660, hékás! :)
0
2006. szeptember 13., szerda 19:03
Egyetértek!

Mondjuk én inkább az Urániát szeretem (diákkedvezményel jóval 500 alatt van a jegy) de a Corvin és a Kossuth se rossz:)
0
2006. szeptember 13., szerda 19:00
Toldi kedden félárú, Puskin délelőtt 690. :)
0
2006. szeptember 13., szerda 18:59
woolworth-on megtaláltam, innen eljutsz oda: http://www.shopsafe.co.uk/dvidvd.htm itt 11 font, de valószínű máshol is ez van, ott olcsóbb, ahogy Mikey-soft írta, 7 fontért :D

Amúgy. hogy topic címhez hű legyek, hülye unokatesóm, most költözött haza Angliából, a 200 db-os dvd gyűjteményét meg bagóért eladta, mert nem tudta hazahozni. Ahelyett, hogy kiment volna egyszer kocsival, vagy a cuccait elküldte volna futárral, a barátnőjével kétszer fordult repülővel, és csak kevés holmiját tudta így is elhozni, pedig  a repülő árából, megoldhatta volna máshogy is :P Természetesen kértem még korábban dvdket, hogy vegyen nekem ezt-azt, na hát abból sem lett semmi :(:(
Az meg már nem is érdekel, egyéni problémája, hogy nem maradt pénze, mert a barátnője nem ment el dolgozni, de a lakást ugyanúgy kellett neki is fizetni, meg haza is azért kellett jönni, mert a csaj nem talált kint munkát. Papucs....
0
2006. szeptember 13., szerda 18:57
Én nagyon szeretek moziba járni, sokszor okoz fejtörést, hogy mozizzak-e vagy félretegyek DVD vásárlására. Ha a mozi mellett döntök, akkor viszont igyekszem minél olcsóbban jegyet venni. Az utóbbi hónapokban (sőt, már szinte éveben) a (bp.-i) Kossuth vagy a Corvin volt a nyerő. Ez továbbra is így lesz. Hogy miért? S hogy hogy jön ide a dühödtség? Sokalltam a HMPLXek és Palace-ok ezer FT feletti jegyárát. Most pedig a reform megreformált értelmének keretében a mozijegyárak már 1250 FT felé konvergálnak!!!!! Iszonyatosan drága ez egy magyar embernek. Pedig a mozi nagyon jó dolog. A Moziünnep bebizonyította, sokan gondolják ezt így.

Mindennek ellenére a mozi továbbra is kedvenc szórakozásom és nem csak szórakozásom lesz, tomboljon hóvihar, rengjen föld, vagy emelkedjen áfa.
0
2006. szeptember 13., szerda 16:54
Fango, tony, jswilly:

Este lesznek saját készítésű képek a "Ritkaságok a gyűjteményedben..." topikban, szólok itt is, ha megtekinthetőek lesznek.

Nyugi, csak érjek haza melóból. :)))
0
2006. szeptember 13., szerda 15:15
Nem tudnál esetleg egy linket feltenni valamelyik angol online áruházból? Van nekem is ott barátom, azt hiszem erre befizetnék...
0
2006. szeptember 13., szerda 15:14
Szia,

Ehhez a Világok harcához be tudsz tenni egy linket?
Amiket találtam, nem látom a magyar felirat kiírást.

Köszi,
Gábor
0
2006. szeptember 13., szerda 8:53
Lehet kicsit későn reagálok...
Nos azt hiszem jövőre már nem fogom követni a Száguldó Cirkusz történéseit a TV képernyőn keresztül.....
De maradok hű Ferraris.. :)
0
2006. szeptember 13., szerda 3:08
Kösz, már alig várom, csoda egy kiadás lehet!
0
2006. szeptember 13., szerda 2:58
Holnap este mellékelek képe(ke)t is, igencsak impozáns kiadás. :)))
0
2006. szeptember 13., szerda 2:49
Wow, ezt én is beszerzem :)
0
2006. szeptember 13., szerda 2:36
Na igen, az InterComra nem érdemes szót vesztegetni, reggel jött meg angliából a War Of The Worlds eredeti 1952-es filmváltozata.

Paramount kiadás, gyönyörű külső papírfekniben van a digipack csomagolású belső rész, 12 oldalas booklettel.

Ez az a kiadás, ami ilyen formában SOHA nem fog idehaza megjelenni (ha egyáltalán behozzák).

A kép ahhoz képest, hogy a film 54 éve (!!!) készült, kimagaslóan szép állapotban van, mozis piszkoknak nyoma sincs. HD-transzfernek is megállná a helyét. :)))

Az extrákon magyar felirat is van. Meg végre a film is magyarul van, mivel ez egy új, extrásított kiadás.

A lemezen extraként rajta van az eredeti 1938-as rádiójáték is, teljes egészében (igaz, magyar felirat nem választható hozzá - de a többi doksin ott van)!

7 fontba került...
0