A ragadozó(k) már elég sok boltban voltak leértékelve.
0
2006. szeptember 3., vasárnap 22:14
4956
Van még valami ami eszembe jutott! Miért nem viszik lejjebb az árát azon termékeknek amik már kb 5 éve a piacon vannak és még mindig méreg drágák, sőt van amelyik nem is szinkronos. Gondolok itt a Zsákolj, ha tudtsz-ra, Ragadozó 2 feliratos ( jó borítós) változatra. EZek csak példák...
0
2006. szeptember 3., vasárnap 22:04
4956
NEm vagy egyedül. Tudod igazad van. A Csillagkaput én is szeretem, bár az atlantis verzió még nekem szokatlan egy kicsit. A Csillagkaput tervezem megvenni. A régi soroztaok közül szerintem a Knight Rider is ér vmit, talán többet mint egynéhány mai film. Amitől felmegy bennem a pumpa a barzil bugyuta sorozatok mega többi iylen nyálas, dél-amerikai film. A Tv-k egyre többet reklámoznak termékekeket a szuper hajkinövezstő sampontól az extra vékony porszívóig mindent és azt ahogy előadják magukat, azt a megjátszott meglepődést ami az arcukon van, az külön művészet. Ez főleg nekem az amerikai csoda fogyasztó gépek reklámainál tünik fel. Lassan már csak a természetfilm csatornákat érdemes nézni, meg a saját DVD gyűjteményeid darabjait...... A TV elbutítja az embereket lassan. Ez van. Szomorú.
Ezt Te mondod akinek a nick nevében is felkiáltójel van.
0
2006. szeptember 3., vasárnap 21:49
2682
...az hogy dömdödöm nem tud felkiáltó jel nélkül írni.
0
2006. augusztus 30., szerda 18:41
390
...az, hogy az egyre igénytelenebb fapados kiadványok között pont a davincsikód kap szuper kiadást.
...no meg az, hogy bár a sendit azon kevés oldalak közé tartozik, amik elfogadják a visa electron kártyát is, hiába próbáltam az otp juniorommal rendelni, természetesen nem tudták levonni a pénzt, hála (gondolom) kedves kis bankomnak. Pedig az akciós Hellboy digipack képei elég intenzív nyálcsorgatást idéztek elő nálam... valakinek nincs egy kölcsön kártyája? :)
0
2006. augusztus 30., szerda 18:31
489
Nem mondtam hogy az X-akták vagy akár a csillagkapu magasabb művészeti értéket képvisel!CSupán szerintem(és ez fontos hogy sztem)minőségibb szórakozást nyújtanak mint mondjuk a Született feleségek!Az általam megemlített két sorozatnak hosszú évek óta nagyszámú rajongótábora van és ezek is megérdemelnének egy dvd-s kiadást!Az X-akták,Csillagkapu,Twin peaks és hasonló sorozatok még szóltak valamiről,volt értelmük és értékük!én ezt a mai sorozatokban nem találom...De ez az én bajom,mostanában emiatt egyre kevesebbet nézek Tv! :)))
0
2006. augusztus 30., szerda 9:14
16458
JSZ: kinek a pap, kinek a papné (mondjuk a Csillagkaput nézem, de valószínűleg nem venném meg, ha kijönne DVDn).
0
2006. augusztus 30., szerda 9:13
16458
az X-akták egy alapsorozat. minden mai misztikus sorozat alapja... nagy kedvenc
0
2006. augusztus 30., szerda 8:38
16970
Az X-Akták azért kultukus sorozat volt :) Én is várom :]
0
2006. augusztus 30., szerda 1:58
82
Nálam a Helyszínelők:)))
0
2006. augusztus 30., szerda 1:44
17243
talán az x-akták és a csillagkapu jelentik a magas művészetet? ugyan már...
0
2006. augusztus 30., szerda 0:30
82
Meg is érdemli az,akit hülyére lehet venni. Sajnos buták az emberek és hisznek még a mesékben:)
0
2006. augusztus 29., kedd 14:39
489
Ami kibaszottul dühít? A kiadók hozzáállása a sorozatok megjelentetéséhez!Az összes kommersz mocsok(senkit nem akarok megsérteni,ezért nem írok címeket)megjelenik,de én mikor tehetem a polcomra mondjuk a teljes X-aktákat vagy a CSillagkapu sororzatot??
0
2006. augusztus 29., kedd 13:53
450
Legkeményebb ilyen telefonos-játékos pábeszéd, mikor az ember nyert egy porszívót, Jónás Rita élőadásban széles ripacs Colgate-mosollyal: -Nyereménye egy porszivó! Maga porszívózik otthon? Nem? Hogy fog örülni a felesége, igaz, Gyula? Mire a boldog nyertes: -Sajnos meghalt.
0
2006. augusztus 29., kedd 12:08
13392
Úristen, erről oldalakat tudnék mesélni... :D
Félévente egyszer elcsípem a VIVÁn késő este, ahogy a "műsor"vezetőnő hisztérikus rohamot kap azért, mert "senki nem telefonál", aztán gondol egyet, besértődik, de úgy frankón, leül a kanapéra, és eljátssza, hogy teljesen ki van borulva, nem szól egy szót sem, a hangulat pedig vetekszik a Fincher-filmekkel :D
Meg még régebben nappal is volt egy másik csatornán ilyen, ahol egy-egy táblázatnyi betű közt elrejtettek állatneveket - mindenki látta a "lehetséges megfejtéseket": PAPAGÁLY, LO, PONYTY, stb. Csomóan beleestek e csapdába, senkinek se tűntek fel a helyesírási hibák, aztán persze a valós megfejtések mindig olyan állatok voltak, amiről (az adott elnevezésben) életemben nem hallottam... :D
0
2006. augusztus 29., kedd 11:34
974
Ami a TV-ben - ezekben a telefonos játékokban - megy. Hülyére veszik az embereket. Pl.:
. G . R
Valahogy így hangzott a műsorvezető segítsége. "Egy kis állat. Van egy ilyen rajzfilm sorozatban. Tom és.... Na mi lehet? Nem macska hanem... Telefonáljanak!
5 perccel később.
"kollégáim azt mondják nem tudják a megfejtést."
Van pofájuk ilyet hazudni!!!! Na vajon mi lehet a megfejtés!!!
0
2006. augusztus 28., hétfő 15:14
14599
Pont ezért húzódott hetekig, hogy végre sikerült megnézni a Karib-tenger 2-t magyar felirattal moziban (MOM Park - nekem a világ másik vége)...
Letölteni nem vagyok hajlandó.
No comment.
0
2006. augusztus 28., hétfő 14:53
13392
Látszik, hogy nem nagyon járok moziba, mert nem tudtam, hogy ennyire elkanászodtunk szinkron-ügyben.
Ezért jó a dvd - ismétlem magam újra és újra, általam választott hangsávval nézem, sőt, nincs közben reklám, rajta van a stáblista, és nincs agyonvagdosva.
0
2006. augusztus 28., hétfő 14:47
450
Nem hittem, hogy valaha írni fogok ebbe a topicba. Nyugodt embernek ismerem magam. DE! Finoman szólva elégedetlenséggel tölt el, hogy a nagyobb mozifilmeket lassan meg sem lehet nézni felirattal a mozikban, mert mindenhol csak a szinkronos verzó megy. Kivétel volt eddig a MOM Park (ami egyébként elég messze van tőlem, és csak nagy duzzogva megyek el odaig.), de pl. a Miami Vice esetében ezúttal feliratos verzió sincs, csakis eredeti nyelven felirat nélkül, illetve szinkronnal vetítik. Nem értem a logikáját a dolognak. Zavarja a külföldi nézőket, hogy a kép alján vékonyka betűket kell elviselniük? Attól még ugyanúgy eredeti nyelven beszélnek a filmben! Szóval nagyon nem tetszik ez a csak szinkronnal-dolog! A Karib-tenger kalózait például egyszerűen megöli szinkron, hiszen jóformán Depp stílusára épül az egész, ami nem jön át a szinkronban.
0
2006. augusztus 24., csütörtök 23:11
13392
Közben azért kiderült, hogy a doboz értelmezése szerint a magyar felirat csak az extrákra értendő, ám a megtekintéskor állítólag egyértelművé válik, hogy azon sincs...
0
2006. augusztus 24., csütörtök 20:04
13392
Hogy Ti is lássátok: http://kepfeltoltes.hu/060824/K_p_142_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/060824/K_p_143_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0
2006. augusztus 24., csütörtök 19:58
13392
Most láttam egy piktúrát egy külföldi Psycho duplalemezes extra kiadásról, gyönyörű! Jól látszik a hátoldalán, hogy tartalmaz magyar feliratot.
Gondolom többet nem kell agyonmagyaráznom, miért írtam ezt be ide.