Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. augusztus 20., vasárnap 20:57

Ponyvaregény biztosan készséggel áll a rendelkezésedre...
0
2006. augusztus 20., vasárnap 20:51
jane:
Feltűnt, hogy hónapokkal ezelőtti kommentekre reagálsz??!!
Vagy csak ennyire nem tudsz mit kezdeni magaddal??
0
2006. augusztus 20., vasárnap 20:47

Várható.
0
2006. augusztus 20., vasárnap 19:39

Talán gyorsabban hozzájutnál, ha MAGAD mennél utána..., ha MEGÉRI...NEKED:::)
0
2006. augusztus 20., vasárnap 19:24

Ami IGAZÁN JÓ, az MEGÉRI az árát. Még DRÁGÁN is...
0
2006. augusztus 20., vasárnap 19:24

Ami IGAZÁN JÓ, az MEGÉRI az árát. Még DRÁGÁN is...
0
2006. augusztus 20., vasárnap 18:53
Egyet értek veled! Tulajdonképpen engem sem az zavar, ha valaki azt mondja bármelyik filmemre, hogy szar, neki nem tetszik...stb. Kinek mi a jó, ez ízlés dolga. Nem fogok csak azért eladni vagy eleve nem megvenni valamit,mert az valakinek nem tetszik. Az a lényeg, hogy nekem kedves valamiért és azért veszem meg. Tényleg öröm venni, kicsomagoni, megnézni...stb, a lényeg, hogy örömöd legyen benne. Erről eddig is ez volt a véleményem és nem is hiszem, hogy ez valaha is változna.
Ami dühít, hogy emberek hiszik, hogy nekik ingyen is jár. Felesleges pénzkidobás, minek megvenni ha letöltheti és ehhez hasonlók. Ennek fényében bosszant az, amikor hülyének néznek!!!
Hála az égnek nem sok ilyen  ismerősöm van, bár tudnék egy-kettőt írni. Viszont egyre több olyan embert ismerek, akiknek természetes, hogy nem írat, hanem megveszi az eredetit. Ennek viszont örülök.
0
2006. augusztus 20., vasárnap 18:53

Krónikus függőségben szenvedek. Amúgy a Borsodi az ÉLET HABOS oldala...

Egy kis HABLEÁNY...
0
2006. augusztus 20., vasárnap 18:39

Nem fog. Tuti...
0
2006. augusztus 20., vasárnap 18:36

Ez a beszéd!:)
0
2006. augusztus 20., vasárnap 18:36

Ez a beszéd!:)
0
2006. augusztus 20., vasárnap 18:35

... szerintem csak elakadt és késik. Amúgy valószínűleg visszáruzva lett...
0
2006. augusztus 20., vasárnap 18:32
Kedves JACKal, erre én magam speciel azt tudom mondani, hogy ki a francot érdekel, ki mit gondol?
Nem másnak veszed a dvd-t, hanem magadnak, akkor ki nem szarja le, mi az akárkid véleménye a gyűjteményedről, nem?

Sokáig én is beleestem abba a hibába, hogy itt a fórumon vitatkoztam némely hozzám hasonló méregzsákkal, aztán rájöttem, hogy egyáltalán nem érdekel, mi a véleménye. Van egynéhány köztudottan szar film is a gyűjteményemben, mivel azonban saját magamnak vettem, kicsit sem érdekel, kinek mi a véleménye, nekem az jó, nekem az tetszik, és ha valaki a húszszorosát adná érte, akkor sem adnám oda.

Te gyűjtögetted minden darabjára a pénzecskéd, Neked okozott örömöt a megvétele, kicsomagolása, megtekintése, a Te lelkedet tölti el örömmel, ha ránézel a polcodra - akkor ki nem szarja le, mit gondol az, aki betéved a szobádba?

Mióta a hozzáállásom változott, azóta valahogy olyan barátaim lettek, akik kicsit sem csodálkoznak eme szokásomon, sőt, megdícsérik szerény gyűjteményemet!

Ennyit tudok erről mondani.
0
2006. augusztus 20., vasárnap 18:28
Kedves JACKal, erre én magam speciel azt tudom mondani, hogy ki a francot érdekel, ki mit gondol?
Nem másnak veszed a dvd-t, hanem magadnak, akkor ki nem szarja le, mi az akárkid véleménye a gyűjteményedről, nem?

Sokáig én is beleestem abba a hibába, hogy itt a fórumon vitatkoztam némely hozzám hasonló méregzsákkal, aztán rájöttem, hogy egyáltalán nem érdekel, mi a véleménye. Van egynéhány köztudottan szar film is a gyűjteményemben, mivel azonban saját magamnak vettem, kicsit sem érdekel, kinek mi a véleménye, nekem az jó, nekem az tetszik, és ha valaki a húszszorosát adná érte, akkor sem adnám oda.
0
2006. augusztus 20., vasárnap 17:40
Jártam régen (úgy öt éve?) egy "videókazetta-sokszorosító üzemben", ahol mellesleg a dvd-ket is csomagolták, azt hiszem, hogy pl. a Warnernek is. Ültek szépen sorban az asztalnál, a korongokat nem csak a szélén, óvatosan megfogva, hanem oldalt "alányúlva" vették le a "rúdról" (50 db dvd van egymáson egy műanyag csövön, vékony, puha papírral elválasztva egymástól). Az ujjlenyomatokra a lemezek szélein ez a magyarázat. A többire pedig az, hogy általában a lemezek alján, tehát a nyomott felükön maradt az elválasztó papír. Mivel egymással és egymásra nézve beszélgettek, ezért nem vették észre, ha nem maradt ott:odanyúltak és az ujjlenyomataik már rá is kerültek a lemezekre! A karcokra pedig az a magyarázat, hogy még mindig egymással és egymásra nézve beszélgettek, így aztán nehéz volt eltalálni a lemez helyét a tokban:amikor ez ugye nem sikerült, akkor - még mindig egymást nézve - ide-oda mozgatással tették a helyükre a korongokat.
Ezt néztem vagy két percig, aztán kijöttem a helységből. Bár 300-400 Ft-os órabérért mit várhat az ember, nem igaz? Már miért ne szarnák le, hogy hogyan is néznek ki az összefogdosott, összekarcolt dvd-k?!?
0
2006. augusztus 20., vasárnap 17:37
Pedig mint megtudtam, sokkal kisebb helyen is elfér a "gyűjtemény" a lapos cd tokokban, ugyan olyan jó és szinte semmibe sem kerül. (Falra tudnék mászni az ilyen és ehhez hasonló érvelésektől!) Szomorú, hogy ilyen is van. :-((
0
2006. augusztus 20., vasárnap 17:34
Nem tudnám elképzelni hogy másolt filmet tartsak otthon, egyszerüen nem érzem hogy az enyém. Lehet hülyének tartanak, de mikor kézbe veszem boldog vagyok.A CD vel ugyanez a helyzet.
0
2006. augusztus 20., vasárnap 17:27
És akkor még megkérdezi, hogy Ő minek fizetne érte, amikor ingyen is hozzájuthat?? Szerinte ugyan olyan jó minőségben, ezért kár lenne fizetni.
Erre Én: -Minek vettél autót több mint 3,5 milláért? Vehettél volna olcsóbbat is, ugyan azt a célt szolgálja!
Szerinte az teljesen más és itt ki is merült az érvelésben. (Halkan megjegyzem, még jogsija sincs, de a zsír új autó ott feszít a garázsban!)
0
2006. augusztus 20., vasárnap 17:07
ez ismerős...
0
2006. augusztus 20., vasárnap 17:03
...mikor egy "kedves" ismerős teljesen agyalágyultnak tart, hogy eredeti dvd-ket veszek. Lesajnálóan beszél és még meg is kérdi, hogy írjon-e nekem filmeket. Mivel régóta ismerjük egymást, így akár ingyen is ír nekem, csak a lemezeket kell kifizetnem. Sőt, ha egyszerre 10 lemezt veszek, akkor akár 30 új filemt is kaphatok. Mikor közöltem vele, hogy nem, hiszen akár ps2 játékokért is hajlandó vagyok új árat kipengetni, pedig azok frissen 13-17 ezerbe is kerülhetnek, akkor szabály szerűen lehülyézett!!! A végén még én éreztem magam kellemetlenül...
0
2006. augusztus 18., péntek 21:19
az intercom, hogy nőne össze a fogsora annak a baromnak, aki a 24-gyel kapcsolatos ügyeket intézi! az se volt szép, amit az első 3 évaddal műveltek, de rendben van, megértem hogy az addigi tizenxezer forintos ár helyett kihoztak egy szarabb kiadást 7félért. de basszák meg, azt hogy képzelték, hogy egy nem egész 3 hónapos megjelenést (4. évad) - amit egyébként hetek óta sehol nem lehet kapni - lecserélnek erre az amaray tokos fosra, ráadásul az eredeti áron! mindezt azután, hogy az első 3 évad újrakiadásál sztem eléggé érzékelhető hiszti volt azért, hogy eltűnt a digis változat... az már csak hab a tortán, hogy a többi évadot sem nagyon lehet kapni hetek óta, semmilyen változatban. sőt, két országos hálózatnál is rendesen csodálkoztak, hogy a 4. évadot keresem, náluk az még meg sem jelent. lehet hisztizni az eladási statisztikákon, de a kurva annyukat, hogy akarnak eladást produkálni, ha nem árulják?! üzletpolitika, a faszom. és akkor én vagyok az igénytelen magyar paraszt, akinek nem lehet a minőséget eladni...
ja, és azért nem vettem meg a megjelenéskor, mert nagyjából akkor kezdtük nézni az első évadot, és próbáltam a sorrendet tartani. még szerencse, hogy sikerült egy példányt felhajtani, még ha drágbban is, így nem kell a spanyoloktól behozatni...
0
2006. augusztus 17., csütörtök 23:18
Az Xpress maga!
Ha már a főoldalon bazi nagy betűkkel hírdeti, hogy marhák limitált db.számban van Gladiátor, akkor a korrektség jegyében azt is odaírhatnák, hogy ja és új köntösben van.
Köszönöm!
0
2006. augusztus 17., csütörtök 23:16
Egyes fórumozó hozzáállása másokhoz és a sok személyeskedés.
0
2006. augusztus 17., csütörtök 23:13
Ez engem is sokszor kiakaszt...Sajnos minden fórumon előfordul...
0
2006. augusztus 17., csütörtök 19:21
Egyes fórumozók hozzáállása a másikhoz, és a sok személyeskedés.
0