Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. augusztus 17., csütörtök 18:24
Ami engem nagyon dühít:
Hogyan lehetséges, hogy az új gyári dvd sok esetben karcos, koszos, újlenyomatos. Legjobban akkor idegesít, ha megveszek egy új megjelenést jó drágán és a lemez tiszta karc. Ez valami magyar specialitás lehet. Külföldről még nem vettem dvd-t, de pl. a Ps2 játékokat biztosan nem itt csomagolják, mert azokon még soha nem láttam semmilyen hibát. A fasz kivan ezzel a magyar hozzállással. Letörném a kezét  a kiadóknál a csomagoló tütyőnek, aki összefogdossa, megkarcolja a lemezeket, vagy kifizettetném vele a kárt, bár biztosan vannak egy csomóan akik nem viszik vissza a hibás lemezeket.
0
2006. augusztus 3., csütörtök 22:55
Készülök erre a verzióra, előre érdekel :-)
0
2006. augusztus 3., csütörtök 22:53
A NOX is átírta az EB hivatalos dalát, még a héten jön az új verzió, "ússz, ússz, emberhal!" szöveggel. :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 3., csütörtök 22:47
A pestiek lassan mind megtanulnak úszva közelekedni, hiába már az időjárás is népszerűsíti az úszó EB-t :)
0
2006. augusztus 3., csütörtök 22:38
Utoljára a Pillangó utcánál látták pillangózni, kezében az Óceán Szívével! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 3., csütörtök 22:34
Klausztrofóbiásoknak ajánlott a Duna-mentes vizibusz:

most posts by TM
0
2006. augusztus 3., csütörtök 22:33
Jézusom!
Ez azért durva... :) nem ugranék fejest bele.
És mi lett Jack Dawsonnal? ;)
0
2006. augusztus 3., csütörtök 22:28
Itt látták utoljára Jack Dawsont:

most posts by TM
0
2006. augusztus 3., csütörtök 22:17
A budapesti Metrogara :)
0
2006. augusztus 3., csütörtök 22:04
Nemhogy metróval mentél volna! Nézd csak milyen édes kis sellők utaznak manapság rajta! :-)

most posts by TM
0
2006. augusztus 3., csütörtök 21:01
pedig annál nincs is jobb...
0
2006. augusztus 3., csütörtök 20:57
Attól félnek, hogy lecsapják őket az autók :)
0
2006. augusztus 3., csütörtök 20:51
Tán félnek a fecskeszartól! :-)))
most posts by TM
0
2006. augusztus 3., csütörtök 20:47
Ami kib@szottul dühít, hogy szakadó esőben miért azok akarnak folyton az eresz alatt közlekedni, akiknél van esernyő...
0
2006. július 26., szerda 13:42
igazából nem dühít, csak elgondolkodtam azon, hogy ha én kiadó lennék tuti filmekkel és sorozatokkal, akkor ha lemegy egy sorozat / film a tv-ben / moziban, akkor én nem várnék vele túl sokat, rögtön kiadnám DVD-n, mert nagy eséllyel még azok is megvennék, akik mondjuk később nem.

ennek (a megjelentetésnek) szerintem komolyabb akadálya nem is lehet. vagy igen? hozzáértők szerint?
0
2006. július 25., kedd 14:00
Köszi az infót,az ilyen megfigyeléskhez én hülyevagyok:-)
Legalább megérte beírni ide...
0
2006. július 25., kedd 13:21
Ha elolvasod a film adatlapját, megtudod, hogy miért. A film akciós LESZ augusztus 18-tól. Tehát akkor tudjuk 999 forintért szállítani. 1-5 napon belül is beszerezhetjük külön kérésre, de ebben az esetben 1990 forint a kiadvány ára, mi is drágábban kapjuk a kiadótól.
0
2006. július 25., kedd 13:15
Hogy már fél hónapja 1-5 napon belül szállítható a Wallace&Gromit DVD státusza,mégsincs raktáron egyse...pedig már csak ez hiányzik a rendelésemből...
0
2006. július 25., kedd 12:50
Amíg vártam rá, az egész teret le bírtam volna szerződtetni, mert mindenki odajött, hogy felajánlja munkaerejét.

:-)))))))))))))))
0
2006. július 25., kedd 12:50
:D
0
2006. július 25., kedd 12:49
Én rögtön. Úgyhogy vigyázz, ha tudod, hogy errefelé járok. :)
0
2006. július 25., kedd 12:48
ez ám a gyors reagálás... :) kíváncsi voltam, hogy észre veszik-e. :P
0
2006. július 25., kedd 12:45
Nem mondom, hogy dühít, de szememet bántják az ilyenek: "milye".
0
2006. július 25., kedd 12:44
Ja, a tegnapi nap nekem se jött be. Úgy volt, hogy reggel találkozom egy jó barátommal, akit idén még nem is láttam. Miatta keltem fel korán, nem reggeliztem, mert úgy beszéltük meg, hogy beülünk valami gyorszabáldába kajálni és dumálni. A Moszkva téren beszéltük meg a találkát. Amíg vártam rá, az egész teret le bírtam volna szerződtetni, mert mindenki odajött, hogy felajánlja munkaerejét. Aztán mikor híre ment, hogy az a magas, szemüveges tag nem melósokat akar válogatni, fordult a kocka, s volt, aki azt hitte, hogy én is arra várok, hogy elvigyenek valahová melózni. Negyedóra után nem vártam tovább, elindultam a melóhelyemre. Előtte azért reggelizni próbáltam volna, sikertelenül. (Erről tegnap már írtam.)

Tegnap délután is kijutott az izgalmakból. Nem fértem be a konyhába, ezért a szobámba vittem a kajám. Épphogy elmentem a kolléganőm szobájának bezárt ajtaja mellett, mikor az ajtó üvegei óriási robajjal kitörtek, és mindent beborított az üvegszilánk. Először azt hittem, a Hezbolha valamelyik lövedéke csapódott be ide: csoda, hogy senkit nem kapott el az óriási erővel kicsapódó törmelékzápor. Aztán kiderült, hogy a vihar volt az oka mindennek: a kolléganővel szemközti szobában ugyanis nyitva volt az erkélyajtó, süvített be a szél, az ő szobájában meg az ellenkező irányból süvített ugyanaz a viharos szél, s a két szél egymásnak feszülő erejét az ajtóüveg nem bírta ki. Alig 1 hét alatt ez már a második nagy üvegtörés az irodában...

S nekem is vannak nem publikus gondjaim, igazából azok a legrosszabbak és legnyomasztóbbak... :)
0
2006. július 25., kedd 12:31
Nem kell Londonba menni, hogy hasonló kép fogadjon. A lakásomtól tíz percre, az első kis osztrák városka kicsiny boltocskájában vagy negyven TV-sorozat tornyosul, szebbnél szebb díszdobozok, művészfilmek, animék, távol-keleti filmek, egy egész gondolányi Bollywood-produkció, és természetesen minden új sikerfilmnek az összes létező változata (egylemezes, kétlemezes, hatlemezes, szobros, plakátos, gumicsontos), természetesen mind eredeti képarányban, eredeti és német szinkronnal, ahogy kell.
Annak ellenére, hogy nem 2, meg 4 eurós kiadványokról van szó, ezek dominálnak az üzletben, ezekkel van tele az emberek kosara és ezek vezetik a top-listákat is.
De amikor sír a szám az ócsó kiadványok negatív hatásai miatt, azt kapom a fejemre, hogy a gonosz kiadókkal együtt én is nagyot szeretnék csak kaszálni...
0