Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. július 24., hétfő 11:26
Hát ma élőben éltem át azt, amit anno Michael Douglas az ÖSSZEOMLÁS-ban. Ha lett volna nálam egy UZI géppisztoly, mostanra valószínűleg benne lennék a hírekben. :)

Bementem fél 9 körül a Móricz Zsigmond körtéri MacDonaldsbe, hogy reggeli gyanánt egyek egy sajtburger menüt. Nem reggeliztem ugyanis otthon, mert úgy volt, hogy találkozok egy haverommal, s majd beülünk valahová dumálni egy kicsit, s közben kajálunk valamit, de alighanem elkerültük egymást. Az eladó közölte velem, hogy sajtburger majd fél 11-től lesz, addig az ún. reggeli menükből választhatok. Az eszem megáll, hogy emegyek valahová, ahol megmondják nekem, hogy mit ehetek reggelire... Túl azon, hogy semmi bizalomgerjesztőt nem találtam a reggeli menük között, egyik sem nézett ki úgy, hogy bármi többet vagy pluszt jelentene, mint a sajtburger, ergó nem értem, mire föl ez a megkötés. Azt még esetleg megérteném, hogy babfözeléket vagy bécsi szeletet nem kaphatnék reggel, de hogy a sajtburger mitől számít "napközbeni, főétkezéses kajá"-nak, arra nem bírtam rájönni...
0
2006. július 23., vasárnap 22:15
Helyesbítek: nem F. Montenegro, hanem Judi Dench volt a királynő!
Mindegy, szegény Paltrow harmat-gyengus! Semmi kisugárzása!
0
2006. július 23., vasárnap 21:11
Ha már szóba jött a Szerelmes Shakespeare - kellemes film, de tényleg nem egy nagy! Gwyneth Paltrow kiérdemelte tőlem a citrom díjat - bár talán ebben a filmben volt a legszínesebb. Annyira szürke szegény, hogy már a látványától elalszom - pont most néztem vele a Flört a fellegekben c. vígjátékot...
Visszatérve a Shakespeare-ra, Fernanda Montenegro volt a legjobb a filmben - aki az idős királynőt alakította!
0
2006. július 23., vasárnap 20:38
Érdekes, nekem működik a Síró ember... -talán más "alomból" származik...
Mostanában egyre több selejtes DVD-ről hallok...
Én meg a Félix és Rose-val jártam meg....
0
2006. július 23., vasárnap 18:53
Hát, én ma vettem meg az ominózus filmet, de ugyanúgy viselkedik, mint a tied, úgyhogy holnap felhívom a forgalmazót... És a legdühítőbb, hogy még a film végét se nézhettem meg... :(
0
2006. július 22., szombat 21:04
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. július 22., szombat 19:34
Lehet, hogy az MSN probléma csak nálam áll fenn? :/
0
2006. július 22., szombat 12:12
Elkövettem azt a hibát, hogy felszálltam a buszra, ami Budapestrol megy Székesfehérvárra, autópályán, de csak elvileg, mert a zseniális soför megrettenve a forgalomtól átment a 70-es útra, ahol valószínüleg még nagyobb dugóba került. Most itt araszolunk kb 15km/h átlagsebességgel. 2 óra alatt eljutottunk Martonvásárra. Szerencsére a busz légkondícionált, a GPRS pedig itt is müködik. Nem irígylem az elöttünk haladó buszban ülöket, úgy látom ott nincs légkondi. Nem ismerem az útvonalat, lövésem sincs kb. mikorra érek fehérvárra. :(
0
2006. július 22., szombat 11:52
És melyikük anyagias gyermeke lenne a Money? :)
0
2006. július 22., szombat 8:27
És akkor Erzsébet királyné férje az Erzsébet király?
(asszem ez tán vmi Evetke-féle poén)
0
2006. július 22., szombat 3:02
Eszembejutott még két híres feleség: Moné, és Mané! És egy ősmagyar asszony is "Pehej", aki nagy vezérünk Árpád felesége volt. Az István, a királyban is megemlítik nevét: Árpádné Pehej.
most posts by TM
0
2006. július 21., péntek 18:45
River Phoenix se nagyon.
0
2006. július 21., péntek 18:43
Sharon Tate se.
0
2006. július 21., péntek 18:41
Maga a film nem rossz, VHS-en nekem is megvan, de nem érzem igazán kiemelkedő alkotásnak: jó kis kosztümös kommersz, James Ivoryn innen, A VELENCEI KURTIZÁN-on túl. Joseph Fiennes azonban szerintem felejthető (dögösen lapos pillantásai, és szexisen elővillanó szőrös mellkasának látványa esetemben nem számítanak meggyőző érvnek mellette), s a ragyogó Judi Dench pár percben többet nyújt, mint Gwyneth Paltrow a női főszerepben.
0
2006. július 21., péntek 18:40
Valaki futott már bele "A síró ember" [The Man Who Cried] dvd-be?
Csak azért kérdem, hogy vajon csak az én példányom ilyen szar, ugyanis a felénél megáll a film és előzeteseket kezd lejátszani. Jelenetválasztáskor lefagy, ha tovább akarok ugrani. PC-n sem olvasható a vob-ok második fele.
A film amúgy magyar 2.0-val és angol 5.1-gyel van szerelve, magyar felirat csak azokon a részeken van, ahol nem angolul beszélnek. És az angol hangsáv jól láthatóan késik a képhez képest :(
0
2006. július 21., péntek 18:39
Egyedül James Dean nem esett ebbe a hibába.
0
2006. július 21., péntek 18:38
Így igaz, ebben is egyetértünk.

Az egyébként elég sok színész hibája, hogy az évek múlásával a manírok rajtuk maradnak, s emiatt nagyon meglátszik rajtuk, hogy játszanak. Pacino is jobb volt fiatalon, mint idősebb szerepeiben, s De Nirótól is jobban komálom a 70-es, 80-as évekből származó alakításait, mint az újabbakat. De mindezt elmondhatom az általam nagyon kedvelt Dunawayről is: ő is a 60-as, 70-es, 80-as években volt a legjobb formában.
0
2006. július 21., péntek 18:21
Én megvédeném a Szerelmes Shakespeare-t.Engem nagyon elkapott a film hangulata.A(többségében angol) szinészgárda is kitünő.
Két lakossági VHS-em van.Ez,és az Aranypolgár.
0
2006. július 21., péntek 18:12
Ez igaz, szeretném, ha erről mesélnél kicsit. Gyere a chat topicba. :-)
0
2006. július 21., péntek 18:11
Egyetértek, de Niro-t én is szeretem, csak az a kár, hogy mostanában sok igénytelen szerepet is elvállal, ami nem az ő színvonala lenne (Vejedre ütök, hasonlók).
0
2006. július 21., péntek 16:55
Ja, a "Steven" lemaradt, így akár még szegény Peter Seagal is megsértődhetett volna. :-)
De komolyan, Cage szerintem egy tisztes iparos, akit talán a nagybácsi indított el a pályán, de azóta azért ragadt rá a koszon kívül más is. Nyilván nem egy Jolly Joker, de nem is akar például Hamletet játszani, mint például némileg neurotikus ausztrál pályatársa. Egy közepes színész, akiből az amerikai forgatókönyvek és a gyár sztárt avanzsáltak. Sajnos sok nála is gyengébb van, ez már inkább gond.
most posts by TM
0
2006. július 21., péntek 16:42
Azért egy Oscart összevedelt drámaian! Nem értem, mit nem bírtok Cage-en? Jóképű, dús hajú, és olyan belső eszköztárral dolgozik, hogy még Seagalt is kenterbe veri! :-)
most posts by TM
0
2006. július 21., péntek 16:16
És ki játssza direkt, hogy nem ért valamit?
0
2006. július 21., péntek 16:07
Nem, Antigoné nem Antigo felesége, ahogyan nem Al Capo volt a híres gengszter, hanem b. neje, Al Caponé. :)
0
2006. július 21., péntek 16:05
De hiszen akkor az a te feleséged, nem? :-)
most posts by TM
0