Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. július 18., kedd 0:15
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. július 17., hétfő 23:20
Engem az dühít hogy nem adják ki a Szerelmes Shakespeare-t és ha ejön Joe Black.Miért?
0
2006. július 17., hétfő 21:53
Ne beszélj már ilyen csúnyán!  Nem illik!
0
2006. július 17., hétfő 21:48
Kibaszottul dühít, hogy nincs magyar felirata az Odüsszeusz c. filmnek.
Kibaszottul dühít, hogy nem adták ki még a Carl Sagan Cosmos sorozatot.
0
2006. július 15., szombat 19:45
Meg Persze anime sorozatokat Berserk, Wolf rain, stb.
0
2006. július 15., szombat 19:45
Nem sok sorozat van amit megvennét. Még a Twin Peakset se pedig az vmikor tetszett.
A South Park és a Birodalom (Trier) amit mindenképpen.  És van pár ami kaidványtól függne hogy megvenném.
0
2006. július 15., szombat 19:36
Engem csak az bosszant, hogy ilyen Atom Betty, Inuyasha, Linda, Csengetett Mylord és egyéb ökörségek megjelennek DVD-n viszont ezeknél értelmesebb sorozatok, mint például a Charmed, ami egy szupi misztikus sorozat jó humorral megspékelve vagy a Will és Grace, ami egy haláljó sitcom ( a Jóbarátok és a Will és Grace talán a 2 legnézhetőbb vígjátéksorozat ill a legsikeresebb, ha a Will és Grace nem a Visaton lett volna tutkó, hogy az is nagy sikereket ért volna el és emiatt sajnálom, hogy sokan nem is ismerik ezt a sitcomot, mert nem mindenhol van Viasat), nah de nem akaromtúlragozni ezt az egészet, lényeg, hogy engem ez dühít a legjobban!

CHARMED és WILL ÉS GRACE 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ---------------------> nah ezeket kéne DVD-n kiadni!
0
2006. július 15., szombat 18:20
Miért, te paraszt?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 15., szombat 16:24
szar a nicked, te ökör
0
2006. július 15., szombat 11:14
:)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 15., szombat 11:13
MSN....
0
2006. július 12., szerda 23:25
Sajnos nincs számítógépes DVD olvasóm, csak olyan, ami videomagnó, és DVD lejátszó egyben. Elég jó minőség, Samsung, 1 éves.
Ezen meg hiába ugratok, meg se mozdul...

Azt hiszem, ezt a filmet süthetem, hagyom a francba!
A sors furcsa fintora, hogy tegnap az RTL Club leadta a Felix és Roset, fel is vettem videóra...
Ezzel meg is elégszem, a DVD meg jó lesz frizbinek...

Amúgy nagyon köszi a tanácsokat!

Olyan vicces, hogy egy ilyen bugyutácska film,  amit csak jobb híján vettem meg, ekkora hajcihőt csinált...
0
2006. július 12., szerda 23:01
Az túlzás, hogy dühít, de kissé elgondolkodtató:

"Mátyás király és Hunyadi János is bekerült a száz legnagyobb román közé egy román televíziós szavazójáték során. Mátyás király az összesített eredmények szerint a 61. helyen áll, jócskán megelőzve a 98. helyre került Hunyadi Jánost. A lakosság egy részének tudatában vélhetően a román történetírás szemlélete tükröződik, amely szerint e két nagy személyiség valójában román volt."

Hofi Géza annak idején megmondta, hogy az egész "bagázsból" csak a holló volt román, mert az lopta el az aranygyűrűt! :-)))
most posts by TM
0
2006. július 12., szerda 18:12
Alighanem a hibajavító rendszer adja  különbséget.
Vagyis egy kiemelkedő hibajavító képességekkel rendelkező lejátszó a hibás lemezt is sokszor lejátsza.Én a Kwíz Show-val jártam így.Megvettem,hazavittem,beraktam a lejátszómba,azonnal kiírta,hogy nem tudja lejátszani.(Pana RV60)
Visszavittem,ott berakták egy méregdrága gépbe,azon ment.Megkértem őket próbálják már ki egy kevésbé csodamasinával.Na az lefagyott vele.Ki kellett húzni a hálózatból.
Erre előszedték az összes példányt a filmből és elkezdték próbálgatni a különböző lejátszókkal,nem nagy sikerrel.Végre találtak egyet,amelyik mindegyiken ment.
Hazavittem és láss csodát,az nálam is hibátlanul mőködött.Törzsvevő voltam,nem biztos,hogy mással is megcsinálták volna ezt.
Egy hét múlva a kedvenc tékám is megvette ezt a filmet,de pár nap múlva már cserélte is,mivel szinte senki sem tudta lejátszani.

Később a forgalmazó elismerte,a kiadvány többsége hibás volt.Annak ellenére,hogy akadt olyan lejátszó,amelyik vitte a lemezt.
Régen az AMM produkált nálunk ilyen kiadványokat.Egyszer kérte is őket valaki,mondjanak már egy konkrét  DVD lejátszót a kiaványaikhoz.Nem tudtak.
0
2006. július 12., szerda 18:04
Reklamálj a szolgáltatónál: evidens, hogy azokra a napokra nem jár nekik az előfizetési díj, mely napokon a szolgáltatást nem tudták biztosítani, akár karbantartás, akár bármi más okból.
0
2006. július 12., szerda 17:56
AZ dühít de kib*szottul hogy otthon nincs netem már 4 napja!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szaros adsl-karbantartás vagy mi van, de azt írták h max 4 óra lesz a hiány, errefel napok óta nem tudok netezni otthon!!!!!!!!!!!!! grrrrr. Szóval minden topik amibe irkálok most jegelődött. Ha valakinek van kedve helyettesítsen. Nem tudom, mikor leszek újra. Na üdv.
0
2006. július 12., szerda 16:28
Tedd be Te is otthon a számítógépes DVD-olvasódba, ott szerintem neked is fogja vinni rendesen, bár asztali DVD-n is kéne mennie elvileg...
Vagy csináld azt, hogy beteszed a DVD-t az asztali lejátszódba, és ugratsz egyet, mint jelenetválasztásnál, hátha úgy elindul neked is a film...:)
0
2006. július 12., szerda 0:22
Én még réges-régen VHS-el jártam igy. Amikor beszereztem az Alien filmeket, döbbenve láttam, hogy az első résznek a képernyő közepéig elvolt ferdülve a képe. Visszavittem mire ott betették valami csodagépbe, amin szintén rossz volt a kép, de nyomtak egy gombot és helyre állt. Mikor szoltam, hogy az én videómon nincs ilyen gomb, akkor közölték velem, hogy ők arról nem tehetnek, hogy nincs elég "technikai hátterem" a kazetta lejátszására.
Már régóta érlelödött bennem, de akkor végleg elhatároztam, hogy átállok a DVD-re :)
0
2006. július 11., kedd 22:56
Az az igazság, hogy nem emlékszem - talán számítógépes?
Mindenesetre nagyon profi lejátszónak tünt, és gyönyörűen ment rajta a film...
0
2006. július 11., kedd 22:30
Milyen tipusú DVD-be rakták be a lemezt at árúházban?
0
2006. július 11., kedd 20:55
Ja, a Félix és Rose-ról van szó? Jó ízlésű DVD-lejátszód van. :-)) Bocs, csak ezt nem tudtam kihagyni. Tényleg megértem, hogy dühít.
0
2006. július 11., kedd 20:21
Ma visszavittem a filmet, ki is cserélték - és nagyon meghökkentem:
berakták az ottani lejátszóba az én hibás DVD-met, és csodák csodája: működött! Azt mondta az eladó, biztosan poros belül az én lejátszóm - pedig nem is régi, egy éves sincs!
Kicseréltem a filmet, az újat is kipróbáltuk az üzletben: ez is kiválóan működött.
Otthon beraktam a lejátszóba: most is hajszál pontosan ugyanaz a hiba: "ne másold a DVD-t" - aztán lefagy. A többi filmemmel viszont kiválóan működik a lejátszóm.
Úgy látszik, csak a Felix és Rose-t nem szereti...
Azért kicsit fura...
0
2006. július 10., hétfő 23:54
De vigyázz azért, ha szériahibás a film, akkor a másik példány is ugyanolyan, mint a Tiéd!
Mielött becserélteted, ellenőrizd le egy ottani DVD lejátszón is!
Nagy a gyanum, hogy szériahibás, és akkor csak a gyártónál tudsz reklamálni!
0
2006. július 10., hétfő 23:47
Hát én sem találkoztam még ilyen jelenséggel - azért is vagyok kiakadva - eddig nem is volt igazán negatív élményíem egy DVD-vel sem...

Köszi az együttérzést!
0
2006. július 10., hétfő 23:38
Lehet, hogy elővigyázatból nem rakták rá a filmet, hogy nehogy lemásold...:D
De félre a tréfával...ilyennel még nem találkoztam, bár valszeg igazad lehet, és tényleg nem rakták rá a filmet...ez is csak Mo-n fordulhat elő...pfff...
0