Nem esik szét - az elején van egy embléma, utána a szokásos "ne másold a DVD-t" figyelmeztetés, de teljesen jó a kép. Órákig mutatja ez utóbbi képet, viszont leáll az egész. Hiába nyomom az entert, a play-t, semmi! Lehet, hogy gyárilag nem rakták rá a filmet - bár a DVD külsőleg teljesen normális.
0
2006. július 10., hétfő 23:29
3428
A kép is szétesik?Mert akkor íráshibára tippelek...
0
2006. július 10., hétfő 23:27
329
Hát az lehet - de a Media Markt - ban megtörténhet ilyen? Ha berakom a lejátszóba, a reklám után megkukul, csak nyögdécsel. Se előre se hátra....
0
2006. július 10., hétfő 23:25
3428
Sajnos, attól még lehet hamisítvány...:-((
0
2006. július 10., hétfő 23:23
329
Tulajdonképpen a film nem nagy eresztés: Félix, és Rosé - a két főszereplő miatt vettem meg. Az Europarkban a Media Mark-ban. Így még nem jártam! Originált csomagolás, teljesen hibátlannak néz ki még most is...
0
2006. július 10., hétfő 23:21
3428
-Í
0
16099
Én blokk nélkül is balhét csinálnék. :-) Kill Bill díszdobozt kétszer szívtam meg, Rettenthetetlen-t egyszer! :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
3428
Melyik film volt az?Í
0
2006. július 10., hétfő 23:19
329
Köszi a részvétet! Még szerencse, hogy megvan a blokkja!
0
2006. július 10., hétfő 23:17
16099
Főleg ha egy olyan filmről van szó, amit végre be tudtál szerezni! :( Egyébként részvétem!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. július 10., hétfő 21:04
329
Vettem ma egy DVD-t, igaz, csak egy ezresért. Berakom a lejátszóba - és nem játssza le a filmet!.... A reklámot, az elején - azt igen! Még a menübe se jutok be, megnéztem a lemezt tüzetesen - sehol egy karcolás - a lejátszó, jó... Remélem, vissza fogják cserélni! Ez olyan bosszantó!
0
2006. július 10., hétfő 20:47
124
Ez egy nagyon jó kérdés, nem nagyon olvasnak sajnos. Pedig nagyon jó szórakozás.
0
2006. július 10., hétfő 20:16
16970
Jelenleg a működésképtelen iwiw!
0
2006. július 7., péntek 19:04
3495
díszdoboz???? anyám, láttad te már azt a dobozt?
0
2006. július 7., péntek 18:55
44
az az, hogy megvettem a Bean rajzfilmeket 1000-1500/db áron, most meg kihozták a díszdobozt 5790-ért... grrrr! Illetve a Polip díszdobozt 7990-ért, de abból még csak az 1. lemezt vettem meg...
0
2006. július 7., péntek 18:10
6925
Mióta olvasnak manapság a gyerekek?
0
2006. július 7., péntek 12:50
52685
Úgy emlékszem, másodikos lehettem az általánosban (bukás nélkül:-) ), amikor láttam például Hitchcock "Madarak"-ját a tévében, sok más, akkor még karikátlan filmmel. Általában az én szemem volt karikás, hiszen már akkor is én tudtam legtovább fennmaradni a családban, és az ágy tövében, a szőnyegen ülve néztem közelről a tévét, mert attól romlik jól a szem. A surround hatás pedig szüleim horkolása révén volt biztosítva, kiknek kikandikáló nagylábujjait csavargatva tudtam szabályozni ezt a korabeli térhatást. Haladó gondolkodású, modern család voltunk, ennek révén a káromkodásoknak valami hihetetlen esszenciájával vérteződtem fel, mire (hajítás nélkül) kirepültem a szülői házból. Megjegyzem, engem nem nagyon neveltek meg otthon, ám a kosz mellett ragadt rám több-kevesebb jómodor. A mai fiatalok - egy része - azonban már messze túltesz a magunkfajtákon.
most posts by TM
0
2006. július 7., péntek 11:21
479
Igen, tudom (egyet is értek veled), csak ezzel kapcsolatban jutott eszembe az én felháborodásom :-)
Én úgy kerültem általános iskolába ( 80-as évek közepe), hogy megneveltek a szüleim. Nem tudom, hogy a mai állapotoknak az e az oka, hogy most nem így van?! Kétlem. Nem egy normális szülőt ismerek, akiknek olyan elfajzott kölykük van, hogy csak ámulok (tényleg törődnek velük, nem ütik-vágják, stb). A TV-t is kár hibáztatni, én is végigültem olyan filmet dedós koromban, ami előtt semmi keresnivalóm nem lett volna :-)) A káromkodást sem a XXI. században találták fel. Jóformán minden eszköz adott volt akkor is, csak... hát nem tudom. Valaki fejtse már meg miért lett ilyen idióta ez a világ?!?
0
2006. július 7., péntek 10:32
16458
C9H13No3: én ált. iskoláról írtam.
a leírtakban sajnos igazad van.
0
2006. július 7., péntek 9:49
479
Ami pedig mégjobban feldühített, hogy Woods nem kapott Emmy jelölést!!! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2006. július 7., péntek 9:38
479
"sajnos a diáknak mindenhez joga van, a tanárnak meg semmihez sincs"
Engem az dühít (de nagyon!!!), hogy a magyar felsőoktatásban ez pont fordítva van!!! Ha egy tanárnak nem tetszem, mert (kultúráltan) kifejtem a véleményem valamiről, ami nem egyezik az ő álláspontjával, írhatok én a ZH-ba bármit, akkor is megbuktat. A legszomorúbb meg az, hogy ez nem egyetlen főiskolára/egyetemre jellemző (már mindkettőt volt "szerencsém" megtapasztalni).
0
2006. július 7., péntek 9:23
16458
még valami: a minap fültanuja voltam egy beszélgetésnek az egyik tömegközlekedési eszközön. két anyuka beszélgetett, és az egyik köszönte a másiknak, hogy kölcsön adta a Verdákat DVD-n (!). innentől nem csoda, hogy a gyerkőcök még nem is láttak igazi DVD-t, mert minek, mikor a másolt ugyanazt nyújtja, mint az eredeti, és töredéke az eredeti árának (vagy ingyen van)?
rengeteg gyerek csavarog ilyenkor a vakáció alatt. nem hiszem el, hogy nem tudnak mit csinálni. van könyv, lehet olvasni.
0
2006. július 7., péntek 9:19
16458
brown, field: én pár évvel fiatalabb vagyok nálatok, de azt kell, hogy mondjam, hogy veletek értek egyet (édesanyám szintén tanár).
sajnos a diáknak mindenhez joga van, a tanárnak meg semmihez sincs. kérdem én: egy (hmmm... hogy írjam, hogy jó legyen?) "problémás" gyereknek joga van ahhoz, hogy a másik 28-at feltartsa a tanulásban egy tanítási órán?
A gond ott kezdődik, hogy az egyik oldalt nagyon jó megtanulta a gyerek: "joga van"... a kötelesség oldalról meg még nem is hallott a legtöbbjük.
0
2006. július 7., péntek 9:16
16458
hát igen, a mai alsós általános iskolások már úgy beszélnek idősebb társukkal, vagy ne adj Isten a tanítóikkal, hogy tőlem kapna a szájára, az biztos.
a mai fiatalokról szóló témába inkább nem megyek bele, mert egyrészt teleírnám a topikot, másrészt nem akarok nagy vitákat kirobbantani. annyit azért leírok, hogy a tévé és a számítógép önmagában nem ártalmas. ehhez szülő is kell, aki nevelés helyett a tévé / számítógép elé tolja a gyereket, hogy csendben maradjon.
0
2006. július 7., péntek 8:46
16970
Arról nem is beszélve, hogy régen a gyerekeket vitték táborozni, szerveztek nekik nyári foglalkozásokat stb. persze ezek most is megvannak (sokkal kevesebb van belőlük teszem hozzá), csak csillagászati az áruk és nem mindenki tudja megfizeteni. Ahol meg a szülő dolgozik nyáron és nincsen nagymama, ott a gyerek egész nap a plázákban lóg vagy a játéktermekben. Durva.