Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. július 2., vasárnap 10:25
:D :D
0
2006. július 2., vasárnap 10:25
:))) hát nem jó? nekem a Rém rendes dobozra ragasztották rá, meg az egyik Krülj szinkronba filmemre... szerintem a korongra is tehetnének már valamit... :(
0
2006. július 2., vasárnap 3:53
Az örülős fúrumba pedig írd meg, hogy annak örülsz, hogy nem a korongra. :-DDD
0
2006. június 30., péntek 17:13
Az az, hogy az újonnan vett Majdnem híres DVD-men a "DVD mánia"" matrica a tokra van ragasztva!!!!!!!!!!!!!
0
2006. június 30., péntek 16:39
Ne tedd!!!!!
Kétszeresen is bűncselekményt követsz el!
Egyszer a törvény tiltja a másolást.
Másszor pedig vétesz az izlés ellen, és ez a súlyosabb.
0
2006. június 30., péntek 10:16
… hogy a húgom egyre-másra hozza a bódi guszti, dupla kávé, matyi és a hegedűs kazettákat meg cédéket, hogy másoljam át!
0
2006. június 27., kedd 12:48
Egy kis dühizés: szinte minden topicban előkerülnek ezek a "kedvenc színészeim"
témák. Ezért a topicok el OFFolódnak!
Nemrég nyitottam egy topicot pont a fenti témának, de nem nagyon írtok bele....
Pedig ez a téma is odavaló lenne!
0
2006. június 27., kedd 12:39
Mindenki mást lát egy színészben! Az én szememben Nicole Kidman színészileg pont olyan, mint Meryl Streep. Nem mondom,hogy Kidman egy Istennő, de az egyik legjobb mai színésznő! A legtöbb filme élményszerű!
Nem tudom, szegény Streep miért olyan unszi - az okát nem tudom! Nem vagyok oda az agyoncsócsált Jennifer Anistonért sem! Valahogy olyan szárazak, vénkisasszonyosak!
Valahogy a fanyar típusok (bár ez is szubjektív) nem az eseteim!

Mit szerettek annyira Kate Winslet-ben, hogy annyira istenítitek? Csak kíváncsi vagyok - sok filmjét láttam, de egyszer sem tudott elvarázsolni...
Emberleg szimpi, de mint színésznő....
A Szentek és álszentek kitűnő film, de Winslet volt a gyenge pontja - tiszta faarc -helyes nő, de semmi extra! Semmi árnyaltságot, karizmát, semmi zsenialitást  nem látok benne! Egy tök átlag ember. Olyan, mint bármelyikünk.
Teljesen átlag színésznő, tizenkettő egytucat.
Vagy csak nekem van ízlésficamom?
0
2006. június 27., kedd 12:32
Shirley egy igazi, vérbeli színésznő, minden mozdulatán érezni a zsenialitást. Nagyon szeretem őt!
most posts by TM
0
2006. június 27., kedd 12:18
Kate Winslet, Emma Thompson és Shirlec MacLaine!!!!!! :)
Nekem ők a három grácia.
0
2006. június 27., kedd 3:39
Nicole Kidman és Meryl Streep színészi tudása között akkora szakadék tátong, hogy afölé egy emberöltő alatt sem lehet hidat építeni.
Kate Winslet pedig egy színészileg árnyalt istennő! :-)))
most posts by TM
0
2006. június 26., hétfő 23:01
Nem tudom, nekem Meryl Streep nem jön be! Valahogy olyan túlbecsült, agyon magasztalt sztár! Elismerem, hogy tehetséges, de azért szerintem túllihegik!
Nekem valahogy nem szimpi a penge szájával! Az Órákban Nicole Kidman simán lejátszotta!
Kate Winset -ben azt szeretem, hogy olyan természetes, nem áll be az agyon fogyókúrázott műmacák közé! Szeretem, ha egy színésznő mer különbözni, vállalja a nem éppen trendi (kicsit dundi) külsejét! Neki is vannak jó filmjei, főleg a Sade márki, és a Szentek, és álszentek!
De hogy istennő lenne....Szerintem színészileg nem valami árnyalt!
Szerintem egy helyes szomszéd csaj, akivel biztos jól lehet kijönni az életben, de felnézni nem tudok rá - maximum a magassága miatt....

Ja, hogy visszatérjek a topic alaptémájához - eléggé dühít ez a hőség! Meg lehet pusztulni! Már az aszfalt is elolvad!!!!

0
2006. június 26., hétfő 16:03
Hát Kate Winslet nem cicababa (a cicababák átlagosak), hanem egy igazi ISTENNŐ!!! :-)  A másik két hölgyet is kedvelem!!!
0
2006. június 26., hétfő 16:01
Ha nem kell, én vevő lennék rá. :-))
0
2006. június 26., hétfő 13:48
Tök migaz. Ja és nyitottam egy kóla and chips nagykereskedést tegnap. :)
0
2006. június 26., hétfő 13:38
Az ilyen alakokat én be se szoktam engedni. 12 db DVD ezer Ft-ért? Minek néz engem, Krőzusnak?
0
2006. június 26., hétfő 13:20
Egy haverom, nálam. Megvallom, sikerült neki.
0
2006. június 26., hétfő 13:02
Hol akarnak rádsózni ilyet?
0
2006. június 26., hétfő 12:21
Nagyon utálom, ha 12 dvdt 1000 forintért akarnak rámsózni, csak azért, mert látszik rajtam, hogy kellenek nekem a filmek! Messze kerüljétek az ilyen embereket!
0
2006. június 23., péntek 13:51
Az, hogy a 7. kerület, főleg a Rottenbiller egy vécéhez hasonló, már jó ideje (iszonyatos a bűz, kavarognak benne a szarzsákok, a forgalmi dugulást még vécékefével sem lehet kieszközölni). MEDDIG MEGY MÉG EZ ÍGY????????
0
2006. június 23., péntek 13:37
Most olvasom egy ismerősöm levelét egy volt ismerősömről. Szomorú, hogy valaki indiszkrécióban és gyalázkodásban hova süllyedhetett, aki mindig azt hangoztatta magáról, hogy ő mennyire korrekt ember. :(
0
2006. június 23., péntek 12:14
Játszott benne Jennifer is, mondjuk csak egy kis szerepet, a nagy női szerep, ahogy mondod, Diane Lane-é volt. Jennifernél még mondjuk A Broadway vérszopói című felejthető filmjét sorolhattam volna fel, mint korabeli főszerepét.
most posts by TM
0
2006. június 23., péntek 12:10
Én sem mondtam, hogy ők a kedvencek, csupán egykoron tetszettek, ahogy például manapság Dundika, hogy közismertebb nevet mondjak. De kedvencnek természetesen őt sem mondanám. A kedvenc színésznő egyébként is szubjektív, mert van, aki a dekoratív külsőt nézi, van, aki pedig a tudást, így ez örök vita marad. Az én trióm, ha lehet kiragadni hármat a jó színésznők közül, akkor Meryl Streep, Emma Thompson és Kate Winslet. Egyikük sem volt soha az a kimondott cicababa, de nem is ezért szeretem őket.
most posts by TM
0
2006. június 23., péntek 11:33
A (Westendben megtalálható) Media Marktban most 1290-ért dobálják az ember után a Kontroll díszdobozos, extra változatát. Nagy lehetőség, meg is vettem, de a hazai dvd piac szempontjából mégiscsak elképesztően nevetséges. Már látom magam előtt, hogy ha a New Line filmeket is elkezdik egyszer kiadni, végül azok is egy turkálóban végzik.
0
2006. június 22., csütörtök 22:53
Igazad lehet :-)
Ennek örömére ma Green Dayt hallgattam egész nap => American idiot :]
0