Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. június 22., csütörtök 21:56
Hali TM! :-)

Én úgy emléxem, a Gengszterek klubjában Diane Lane(Chris Lambert ex-felesége)szerepelt, nem Jennifer Grey.
De lehetséges, hogy tévedek. :-)
0
2006. június 22., csütörtök 21:42
Ez tetszett: "Bushojárás" - engem is eléggé dühít!
T. M. listája az én kedvenceimet sem tartalmazza....
0
2006. június 22., csütörtök 15:03
:-)))))))))
0
2006. június 22., csütörtök 13:27
Viszont aminek kib*szottul örülök, hogy veled nyugodtan mehetek csajozni Hollywoodba, nem csaplizod el előlem a nőket! :-)))
most posts by TM
0
2006. június 22., csütörtök 13:23
Ugyan nem én vagyok a megszólított, de közülük én nehezen tudnék...

Nicole Kidman
Liv Tyler
Kim Basinger

na ők, igen...

de, hogy a topik címéhez is igazodjak: Dühít TM listája, mert nem tartalmazza az én kedvenceimet. :-)))
0
2006. június 22., csütörtök 13:15
Ezt az egész pofavizitet megoldhatták volna mondjuk a törökbálinti Cora-parkolóban, mennyivel boldogabb lenne most a főváros élete! :-)
most posts by TM
0
2006. június 22., csütörtök 13:13
Szép színésznők? Rengeteg kedvencem volt az idők során, na persze nem mindig a színészi játék dominált a tetszési indexben, noha az is igaz, hogy egy kevésbé szép színésznő is tud vonzó lenni a játékával, a kisugárzásával.
Teljes felsorolást nem tudok prezentálni, de az emlékek alapján pl.
Gabrielle Anwar (Egy aszony illata, Testrablók támadása, Szenzációs recepciós)
Marisa Tomei (Vinny, az 1ügyü, Rakoncátlan szív, Mi kell a nőnek, Ki nevel a végén)
Rosie Perez (Sorsjegyesek, Félelem nélkül)
Charlize Theron (Két nap a völgyben, Egyedül nem megy, Az árvák hercege, Az ördög ügyvédje)
Sherilyn Fenn (Veszett a világ, Twin Peaks, Ki szeret a végén, Dobozba zárt szerelem) utóbbiban volt a legszebb! :-)
Sheryl Lee (szintén a Veszett a világ és a Twin Peaks)
Jennifer Grey (Gengszterek klubja, Meglógtam a ferrarival, Piszkos tánc)
Lea Thompson (Vörös hajnal, Vissza a jövőbe, Howard, a kacsa, Dennis, a komisz)
Kelly McGillis (A kis szemtanú, Top Gun, A vádlottak)
Valeria Golino (Esőember, Nagy durranás, Tiszta őrület)
Sonja Braga (A pókasszony csókja, A zöldfülű)
Alicia Silverstone (Aerosmith-klipek, Spinédzserek, Batman és Robin, Segítség elraboltam magam, Csapás a múltból)
Brittany Murphy (szintén Spinédzserek, Észvesztő, Ne szólj száj, Sin City)
Scarlett Johansson, Jessica Alba, Katie Holmes, Kirsten Dunst, stb. stb.
A fent említett hölgyek még többnyire csak azok, akik a közelmúltban ill. a jelenben inkább külsejükkel, a fiatalágukkal domináltak, dominálnak a vásznon, és később már nem tudtak reflektorfénybe kerülni, de azért szerettem, szeretem őket.
Az igazán tehetséges és emlékezetes alakításokat nyújtó színésznők listája is nagyon hosszú lehetne, csak néhány név a végére:
Shirley McLaine, Faye Dunaway, Glenn Close, Meryl Streep, Kate Winslet, Emma Thompson, és elnézést mindenkitől, akinek a kedvence most nem jut eszembe! :-)

Kedves Tchabee, válassz! :-)  

most posts by TM
0
2006. június 22., csütörtök 12:59
:)))
0
2006. június 22., csütörtök 12:22
Engem is ez a kibaszott Bushójárás idegesít most. Ötpercenként repkednek a katonai helikopterek a ház fölött akkora robajjal, hogy azt hiszem, leviszik a tetőt. Ha már Pomáz fölött így nyomják, képzelem mi van bejjebb....
0
2006. június 22., csütörtök 12:16
A Bush úr ittléte miatti káosz. Most pl. több mint 1 óráig tartott, míg beértem a munkahelyemre. Emberek százai kóvályogtak a lezárt Lánchíd körül, mert még gyalog se lehetett átmenni a híd alatt. Még a villamosvezetők se tudták, hogy most meddig és hogyan közlekedhetnek, rádión várták az útmutatást. Most éppen nonstop körözik a környék felett a Bush urat felügyelő helikopter, s a zajától meg lehet őrülni. 2 óra körül pedig közvetlenül mellettünk lesz a káosz, mert a Szabadság-hídat zárják le.

Ezt az egészet jobban meg lehetett volna szervezni, ha olyasvalaki foglalkozott volna vele, aki ért is ehhez. De sebaj, legalább bölcs vezérünk elkvaterkázott egy kicsit Bush úrral...
0
2006. június 22., csütörtök 11:56
Mosmá nem kő!
Elgondolkodtattál, lehet igazad van. keresek mást.
0
2006. június 22., csütörtök 11:53
Tessék: Cameron Diaz! :-))
most posts by TM
0
2006. június 22., csütörtök 11:52
Szerintem így akarsz megszabadulni egy erős konkurenstől.
De nem tudsz eltántorítani, bár ajánlj valakit aki neked nem kell. Hátha.
0
2006. június 22., csütörtök 11:42
Nem próbálkozom, csak az ízlésedért aggódom, mert szerintem Cameron Diaz ronda, mint a bűn! Ocsmány, kiélt, alkoholista feje van, smink nélkül játszhatna zombifőszerepet is. A vonásai olyanok, amilyenek, az ízlés dolga, de egyébként elég lesújtó összhatásilag. Az, hogy rossz színésznő, és szar filmekben játszik, kivéve talán A Maszk-ot ( :-) ), már csak további összement hab, ezen a penészes tortán. :-)
most posts by TM
0
2006. június 22., csütörtök 11:40
Jah, én ma mentem volna pestre xpress-hez, de mivel itt van ez a Bokor Gyuri így inkább holnap megyek...
0
2006. június 22., csütörtök 11:22
a DIAZ !!!
Nem vagyok én olyan srác, ne próbálkoz!
0
2006. június 21., szerda 20:21
A pesti Bushközlekedés!
most posts by TM
0
2006. június 21., szerda 20:00
Melyik Cameron, a James vagy a Crowe?
most posts by TM
0
2006. június 21., szerda 19:14
Sziasztok!
Nicole nénit tényleg nem bántani, nálam A halálos nyugalom óta Ő az Ő.
Bár mostanában inkább Cameron.

Ami meg *-va dühít: tegnap megpróbáltam a 4 éve 200e-ért vásárolt analóg tükörreflexes fotós felszerelésemet eladni és kb a tizedét "kínálták be" bizóba. 2 éve nem használtam, azóta dvd vásárolok és szerintem az se éri már kb. csak a huszadát. A buktából már lehetne egy nagyon jó DLSR szettem. Melyiket szeressem?
Ami örömet okoz az csak viszi a pénzt, ami meg értékálló azt meg nem okoz örömet . Vagy van ilyen?!
0
2006. június 20., kedd 21:22
Hehe...  Ő sem ellenfél... Nem vagyok egy világszép gyerek, de őt talán még lenyomom :-)) Ja, és én ki tudom mondani tagoltan, érthetően, hogy "összjátékban többet vártam a spanyoloktól" :-))
0
2006. június 20., kedd 21:16
Első olvasatra, azt hittem, itt is Urbán Flóri ténykedése váltott ki ellenreakciót :)
Az lenne az év híre, ha összeházasodna Nicole Kidmannel, elképzelem az esküvői fotót, hehe :)
0
2006. június 20., kedd 20:36
Már nem vetélytárs... Most ez az Urban-gyerek van útban...
0
2006. június 20., kedd 20:06
És Tom Cruiseról mi a véleményed?
0
2006. június 20., kedd 20:00
Nicole Kidmant nem bántani!  :-)) Minden filmje megvan, nálam ő a legszebb, a legjobb, a leg... akármennyi idős is.
0
2006. június 20., kedd 19:39
És ez jó nekem? :)
0