Tatabányán és vonzáskörzetében úgy kb. százezer ember lakik, ha nem több, és erre a szép nagy kompániára összesen kettő darab bőrgyógyász jut. Azok is csak napi 5 órát rendelnek, a többi idejüket a maszek praxisukkal töltik, ahol is pl. egy anyajegy eltávolítása cirka negyvenezer forintot kóstál. Ha az elkövetkezendő időszakban megszaporodnak a környékről jelentett bőrdaganatos, láb- és körömgombás nemibetegekről szóló híradások, az nem a véletlen műve lesz...
most posts by TM
0
2006. június 16., péntek 9:57
13392
Nem az a lényeg, hogy más mit mond, ha Neked továbbra is érték a VHS- és audiokazi-gyűjteményed, akkor nem lesz gond! Értem, hogy mit mondasz, de nekem sem más mondja meg, hogy mi az értékes számomra!
0
2006. június 16., péntek 3:59
155
Ha az vigasztal hamarosan ugyanez lesz a sorsa a dvd gyűjteményeknek is... lásd Blu-ray és HD-DVD.
Itt Angliában már elkezdődött a HD őrület a Sky HD csatornáival, és a HD tv-k folyamatosan akciózva vannak, most épp a foci vb ürügyén.
0
2006. június 16., péntek 2:36
1158
Ha kivárod, több száz évig fogsz élni. :-)
0
2006. június 15., csütörtök 23:11
25
Engem az dühít, hogy pár számomra nagyon fontos filmet nem lehet kapni Mo.-on, csak a "joglejárat miatt nem kapható" felirat olvasható! -Forrest Gump (Bizonytalan) szinkron sincs -A Remény Rabjai -Halálsoron
Gondolom nem sértődnének meg az illetékesek, ha nem eredetiben szerezném meg őket! A gond csak az, hogy egy 4.7-es DVD-n ezek a hosszú filmek naggyon gagyi minőségűek lennének, meg amúgy is kivárom inkább... Faszba....
0
2006. június 15., csütörtök 23:08
52685
Én múlt héten vettem műsoros VHS-t!
most posts by TM
0
2006. június 15., csütörtök 23:06
329
Engem nagyon zavar, hogy manapság már csak a DVD számít, a VHS kazetta meg már egy őslelet, értéktelen múzeumi tárgy sok ember szemében! Többszáz VHS kazettám van, nagyon jó filmek, és eszembe sincs DVD-re iratni őket! Ugyanez a helyzet a magnó kazikkal is! A CD teljesen kiszorította - most mit csináljak a közel 500 magnókazimmal? Persze semmit, mert a magnóm még működik, de nem valami modern! Persze minőségileg jobb a DVD, és a CD, de eléggé dühít, hogy ami pár évvel ezelőtt érték volt, az mind kacattá degradálódott!
0
2006. június 13., kedd 1:22
1190
Az emberek ostobasága és szűklátóköre. Az nagyon.
0
2006. június 13., kedd 1:12
1849
Az hogy ez a kis köcsög vigyorgós szakkomentátor mániákusan "jappán"-nak mondja a japánt!!!
0
2006. június 10., szombat 17:17
139
Nekem meg elegem van a segg hulye GLS-bol es, hogy nem birjak felfogni, hogy nem tudnak bejonni, es ott a telefonszamom de nem birnak felhivni, aztan mikor szolok az ufsz-nek, hogy hivhatnanak, akkor meg neki all feljebb, hogy az nincs benne a szolgaltatasban. Persze megkapta a magaet, de ettol fuggetlenul legkozelebb is ugyanez a sztori lesz.
0
2006. június 10., szombat 16:47
13392
Kesh, ez nem "csak egy fórum". Ez egy online-dvd-üzlet oldala, ahová az emberek dvd-t vásárolni járnak, a fórumozás lehetősége csak másodlagos, extra szolgáltatás, melynek használata nem jogodban áll, hanem lehetőség van rá.
Te sem szeretnéd, ha felcsöngetnének a lakásodba, majd letusolnának Nálad, mondván, "ez egy fürdőszoba, nem??", úgyhogy kérlek vedd tudomásul, hirdetésed iránt nemcsak tökéletes érdektelenséget érzünk, de zavarod is az egymással kommunikáló személyeket.
0
2006. június 10., szombat 16:43
4201
Nem, ez itt egy DVD-bolt, spamküldő szolgáltatást meg sehol sem illik reklámozni, különbem minket sem akadályoz meg semmi, hogy szétrúgjuk a valagad.
0
2006. június 10., szombat 16:30
329
Úgy látszik, valami "értelmes" lény keveredett ide!...
0
2006. június 10., szombat 16:16
52685
A jó ízlés biztos nem.
most posts by TM
0
2006. június 10., szombat 16:14
85
Egyik nagyon jó barátomnál volt néhány lemezem. Sajnos áldozatául estek az éppen hatályos barátnője valamilyen idegrohamának (darabosra törte őket más cuccokkal együtt). Szegény srác azonnal meg akarta venni az egész pakkot, de az marha sok lett volna egyszerre pénzben. Mondtam neki, hogy ne vaduljon meg (nem az ő hibája), majd szépen egyenként, amúgy is nála lett volna még vagy fél évig, ahogy magunkat ismerem. :-D
Ölég gáz volt. Persze azóta már a barátnő sem hatályos, ezt egyfajta feltételként szabtam a további együttműködés érdekében, de szerintem ez már neki is sok volt. :-DDD
0
2006. június 10., szombat 16:12
1190
Végül is semmi. Akkor én is hirdetek:
0
2006. június 10., szombat 15:52
50
A felhasználó hozzászólását az alapvető fórumetikai szabályok megsértése miatt töröltük.
0
2006. június 10., szombat 12:49
13392
Most nem azért, de tényleg megengedett nem magáncélú hirdetőfelületként használni ezt a dvd-boltot?
Mert ha igen, én is szívesen felhívom a figyelmeteket a kedvenc porszívómárkám előnyeire, akár minden topicban, mindennap...
0
2006. június 10., szombat 12:36
1190
Megint k*rvára elegem van ebből a keshből meg a hirdetéseiből......................................
0
2006. június 8., csütörtök 23:51
16970
:-((( Átjáróház.
0
2006. június 8., csütörtök 23:47
1726
PONTOSAN PONTOSAN
0
2006. június 8., csütörtök 23:46
1190
Az az, hogy egy Kesh nickű fazon mindenhova beszúrja azt a szar csajozási tippes reklámot. Addig tűrtem szó nélkül, míg a box office topikba is belepofátlankodta....
0
2006. június 6., kedd 23:55
382
A kedves helyi kábeltévések 2006. januárra ígétrék a Sport Klubot, azóta semmi. Így lemaradok jópár VB meccsről :(
0
2006. június 5., hétfő 18:37
5042
Én csak az olyan szomszédokra, ismerősökre vagyok kiakadva, akik néha a leg váratlanabb pillanatban állítanak be hozzám mint egy ingyen video TK-ba... Néha nehéz őket leszerelni... De ha olyan kér tőlem kölcsön akiről tudom hogy szintén gyűjtő, és én is remélhetek tőle néha pár jó kis filmet, annak már szívesebben kölcsönadom...
0
2006. június 5., hétfő 18:33
2975
azt tudni kell, hogy én sem szeretek kölcsönkérni, pláne ritkaságokat, neadjisten díszdobozt. egyrészt nem akarom, hogy hetekig nálam legyen, másrészt nehogy nálam érje valami baleset, meg úgy egyébként sem.
nagyon körülményesen lehetne megrendelni = meg lehet rendelni, tehát megrendelném, ha tényleg érdekelne ;)