Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. május 29., hétfő 20:36
És a pokolból krimi? Beszarás!!!!!!!!!!!!!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 29., hétfő 20:36
Dehát mi az összefüggés a vontatott jelenet és a thriller között? Zsolt brutális!
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 29., hétfő 20:24
Ezek szerint tévedtem; én nem is láttam eme remek írásokat!
0
2006. május 29., hétfő 20:17
Ezzel az irammal, reklámmal hamar 100 fölé repül a megtekintések száma ezen kiváló listáknál...
0
2006. május 29., hétfő 20:15
„Az emberi butaság csinált magának agy jégkorszakot.”

„Egy repülőszerencsétlenség közepette egy csoport lezuhan a Góbi sivatagban.”

Kifejezetten bájos mondatok. Naív költészet!
0
2006. május 29., hétfő 19:55
Zsolt totál niki-baby-boy szintjén van, csak ő legalább a helyesen leírt szavakat a megfelelő sorrendbe állítva tálalja!
0
2006. május 29., hétfő 19:09
Mondjuk koptem is volna egy iveset, ha nem talalom a listan a Jobaratokat, de igy megse. Borzalmas lista, minden szempontbol.
0
2006. május 29., hétfő 19:08
Az en favurit filmem meg az aaaa melyikben oooo ize van, meg megoli a zizet. Tod melyik, van benne az az ize, az. F*szert nem irja le magyarul, ha mar...

My favourit films
(Zsóka listája)
0
2006. május 29., hétfő 18:36
Fater felvette nekem tegnap este a Psycho-t, és a vége lemaradt a kazettáról.
0
2006. május 29., hétfő 16:59
:DDD
0
2006. május 29., hétfő 16:55
találtam még két ütőset, aztán lassan befejezem:)

A Skorpiókirály
"Ez egy olyan film, amin elaludtam. Tehát az első 45 percet kritizálom, mert a többin aludtam: szar."

A Nap könnyei
"Ez kihagyhatatlan. Még ha vannak is benne unalmas vontatott jelenetek, a tragikum miatt a film végén muszáj meghatódni!"
0
2006. május 29., hétfő 16:42
Ez valami fantasztikus!! :))))

Ez a Halálhajós hihetetlen! :DDDD
De az AvP valóban haláli! :D
0
2006. május 29., hétfő 16:28
engem inkább szórakoztat, mint dühít, de ha már itt kezdtétek el, néhány szösszenet:

Jelek:
"Egy nagyon jó Mel Gibson film, bár sok benn a vontatott jelenet, dehát a műfaja thriller."

A függetlenség napja:
"Ez egy olyan film, amit nem lehet nem egyszer megnézni!"

A pokolból:
"Johnny Deep nagyon jó krimije." (lista-őrület)
"Nekem nem nagyon tetszett. Szerintem Johnny Deep többet is tud." (kritika)

A tábornok lánya:
"Szerintem érdemes megnézni, nekem tetszett. Bár volt pár unalmas, feszült hangulatú jelenet, de hát krimi."

és a csúcs (az avp mellett):

halálhajó:
"Mondjuk hogy jó film, de a GÖMB című film szinte ugyanez és az jobban megfogott. Na mindegy egy 4-est azért megér, viszont szerintem egyeltalán nincs benn Hellraiser hangulat. És jobb hogy nincs is!"

:DDD
0
2006. május 29., hétfő 16:22
Jaj, azok a hozzászólások a filmekhez..:S Jelek "Az UFO-k ellepik a Földet, szándékuk ismeretlen."  ÁÁÁÁÁÁÁÁ Lenyűgöző akciófilmeknél  Amerikai Taxi?  tényleg minden filmet belistáz...
0
2006. május 29., hétfő 14:50
Nézzétek meg, hány listánál tart már, és az összes címe csupa nagybetű, kicsit sem idegesítő :( :( Addig nem nyukszik, amíg az oldalon található összes filmet nem rakja be  valamelyik listájába :P
0
2006. május 27., szombat 1:56
május 10-én le kellett volna adnom a szakdolgozatom, de még mindig nem tudom, a konzulenseimnek köszönhetően. Az ügyintéző a tanszéken naponta hív telefonon, hogy mikor viszem, már fenyegetnek, hogy nem lesz idén államvizsga. :P
0
2006. május 26., péntek 21:35
Én inkább thrillernek mondanám, nem kriminek, se horrornak.
Krimik általában a Columbo filmek, de nem a Pokolból!
0
2006. május 26., péntek 21:34
Nézd, az pont annyira krimi, mint amennyire horror.
Na, ne gonoszkodjunk, menjünk filmet nézni. :)

Amúgy ma nem dühített semmi, pláne, hogy megjött az xpress-csomagom. :D
0
2006. május 26., péntek 21:31
BERAKTA KRIMINEK A POKOLBÓLT! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
0
2006. május 26., péntek 21:30
Krimi? :D :D Rögtön megnézem! Ez a nap poénja. :DDD
0
2006. május 26., péntek 21:29
Az hagyján! Már listája is van,  VISZONYLAG JÓ KRIMIK , rajta a Bérgyilkos a szomszédom (!) az első helyen.

Na, gonosz vagyok megint.
0
2006. május 26., péntek 21:03
És igen! ZSOLTIKA a mi kritikusunk újra támad! Júj!
0
2006. május 26., péntek 10:10
Már úgy értem, Piper Perabo seggét!
0
2006. május 26., péntek 10:09
Amúgy inkább egy naív, és épp ettől jópofa "kritikus", mint egy "niki", vagy akárki, aki elintézi a (nem is tudom melyik) filmet egy csillaggal, indoklásként "szar a szinkron".

De ez az AvP különösen jópofa volt. :)

Úgyhogy ez Titeket se dühítsen.

Pl. a Sakáltanyához írt kritikája is jópofa, de igaza van - "kissé romantikus" - az hát, nyálas; "jó zene" - én sem kapcsolok el a rádión, ha LeAnn Rimes szól, pláne, ha az INXS vagy a Snap! zenéjét hallom; "gyönyörű főszereplő" - aki nem Piper Perabo próbálta stírölni az egész film alatt, és van himbi-limbije, az hazudik! :)
0
2006. május 26., péntek 10:01
A fene gondolta, hogy ez az Alien vs. Predator így felkavar Titeket! :)
0