Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. május 25., csütörtök 16:33
Na akkor csatlakoznék az előttem szólókhoz, mivel most már pofátlan és felháborító dolognak tartom, hogy a retek klub fogja magát és átszinkronizálgat mindent. Tegnap vesztemre bele-bele nézegettem a Die Hard 3-ba és több ponton kaptam agyvérzést. Rohadtul zavart, hogy a szemüveges rendőrnek, aki a wallstreet-i robbantásnál várta Jeremi Irons-t, na annak a faszinak Al Pacino magyar hangja volt a szinkron hangja, ami legjobb indulattal is pofátlan és borzasztón szar választás volt. Az volt az érzésem a film alatt, hogy annyira sikerült elcseszniük a szinkront, hogy Bruce Willis-ből buzit csináltak. A hajón amikor rávannak pakolva a robbanószerre például azt mondta az eredetiben, hogy "Hé, faszkalap, nincs egy aszpirined?". Erre tegnap hé görény. Jóhogynem már mindjárt ejnye-bejnye, azt mondja. Pff. Csak gratulálni lehet ennek a sikeres munkának.
0
2006. május 25., csütörtök 10:56
Ez így van.
És vajon mikor jönnek Eddie Murphy klasszikus filmjei?
Egy Beverly Hills-i zsaru díszdoboz már mióta várat magára a klasszikus,fenomenális szinkronokkal!
Vagy az Amerikába jöttem.
0
2006. május 25., csütörtök 10:51
Viszont érdekes számomra az,hogy például a Viasat a Harlemi Éjszakákat a régi szinkronban adta le,sőt ök azok akik nem igazán szoktak belepiszkálni a szinkronokba,hanem leadják a régi hagyományos módon,pedig azért ez Murphy legkeményebb filje,mármint ami a beszédstilust illeti.
0
2006. május 25., csütörtök 10:00
Ez már kb olyan, mintha fogna valaki egy Petőfi verset, és kicserélne benne szavakat, mert hogy így jobb lesz a vers......
0
2006. május 25., csütörtök 9:57
Hogy mi?

Hát a tegnap esti retekklubbos Die Hard 3 szinkron.

Gyötrelmes volt, azt hittem sírva fakadok....
0
2006. május 25., csütörtök 9:51
Nem annyira ismerem e film szinkronját, de épp azt néztem (hallgattam), hogy ez valami bődületesen rossz...
0
2006. május 24., szerda 23:23
Az,hogy az rtl a Die Hard 3-hoz is új szinkront készített,csak azért,hogy leadhassa 10 óra előtt!
Bűnrossz,mint általában az rtl szinkronok,teljesen hazavágták a filmet!
Azért ez hatalmas pofátlanság,képesek csak emiatt behívni a szinkronszínészeket (új hangokat).
Ráadásul ha van új szinkron fix,hogy olcsóbb a jogdíj a klasszikusnál,ezért ha kiadják dvd-n,már megint imádkozhatunk,hogy ne ez kerüljön rá...
Most megy a tv-ben,olyan mintha idióta dedósokat hallgatnék,megvan a színvonal.
Rtl suxxx!
0
2006. május 24., szerda 16:04
Aztán még pár év és rádöbbensz, hogy cserélheted le a gyűjteményed, mint Tommy Lee Jones a Men In Blackben! :-)
most posts by TM
0
2006. május 24., szerda 15:57
Minnél több DVD-m van, akkor jövök rá, hogy mennyi minden nincs még meg...

Amolyan sokat akar a szarka, de nem bírja a pénztárcája effektus...:-)
0
2006. május 22., hétfő 14:47
Angelus
Jobban jársz ha újra telepíted az MSN-ed!
0
2006. május 22., hétfő 12:39
Most ezen a problémán dolgozunk gőzerővel több fronton is, és úgy néz ki, hogy megtaláltuk a megoldást (bár elkiabálni nem szeretném). Még néhány nap türelmet kérünk, addig talán sikerül ha nem is teljesen, de nagymértékben csökkenteni a leállások számát.
0
2006. május 21., vasárnap 21:37
... Csonttörő vs. Barrios
0
2006. május 21., vasárnap 16:07
Ma vissza kell mennem Pestre. :-(
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. május 21., vasárnap 15:33
Jelen pillanazban a köcsög MSN!!!
Nem tudok belépni, ha meg véletlen sikerül, akkor 1 perc és kidob!!!!
0
2006. május 19., péntek 19:05
...az az, hogy az m1 sosem képes a tisztességes, előre beharangozott műsort követni, hanem plusz-minusz 10 percekkel kell számolnia annak aki fel akar venni egy későn vetített remekművet, mert hát holnap iskola vagy mert dolgoznia is kell valakinek néha ebben az országban. pl. nemrég a korcs szerelmeket vettem föl. elindítom... egy kocsiüldözéses jelenet van. a film feltételezésem szerint a már valahol a negyedénél tart, így most nem tudom, hogy érdemes-e folytatni. lemaradtam valami lényegről? help!
0
2006. május 17., szerda 15:15
ha ma sem jön meg a tegnap reggel feladott akirám, sírni fogok. :(
0
2006. május 17., szerda 14:47
:D hát igen, ez is elég dühítő!
0
2006. május 17., szerda 14:43
Ez a szar idojaras.
0
2006. május 17., szerda 14:10
Ráadásul többször is!

Kedves Xpress!

Mondjátok meg, ha nem akarjátok, hogy rendeljünk, de ne így hozzátok a tudomásunkra!
Lassan megunom, hogy soha nem tudom befelyezni a rendelésemet. Keresek egy olyan boltot, ahol kiszolgálnak, és nem bosszantanak! :-(
0
2006. május 17., szerda 14:04
Fél óra hosszat tartó 1-2 perces leállás!

0
2006. május 16., kedd 19:29
A dugót a konnektorból az szolídabb módszer, de bevallom, az sem jutott eszembe! :-)
most posts by TM
0
2006. május 16., kedd 19:25
Végszükségben a konnektort is ki lehet rángatni a falból. :-)
Az általában segít.
0
2006. május 16., kedd 19:17
Az csak hagyján! Fel kellett hívnom a feleségemet, mert nem tudtam, hogy a bánatba kell kikapcsolni a légkondit. :-) Történetesen ugyanazzal a gombbal, amelyikkel bekapcsoltam, csak már merült az elem, így átvert ez a hét gombbal ellátott csodaszerkentyű!
most posts by TM
0
2006. május 16., kedd 19:06
És az erős hallgatózástól úgy elfáradsz, hogy nem lesz erőd dolgozni. :-))
0
2006. május 16., kedd 17:47
Túl hangos a légkondi az irodában, alig hallom tőle a zenét!
most posts by TM
0