Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. május 15., hétfő 18:03
Ha már szóba jött a Péntek 13. Van rá esély, hogy ez a film és a többi része megjelenjen újra a Kerülj szinkronba sorozatban annak ellenére, hogy joglejártasak?
0
2006. május 15., hétfő 17:54
Azzal nincs baj, ha nem vagy ránk kíváncsi, de ha szándékosan provokálsz, azt nem hagyom szó nélkül.
A filmet Friday the 13th-nek hívják; kicsit hiteltelen, ha úgy beszélsz valamiről, hogy azt sem tudod mi az, a lényeg, hogy pocskondiázd.

Sértődik a fene, élőben kapásból feladom, ha valaki nem hajlandó, vagy képesség hiányában nem tudja felfogni azt, amit beszélek. Neked adtam néhány lehetőséget, de most feladom, az iméntiekre vonatkozva.
0
2006. május 15., hétfő 17:48
mondasz valamit. :)
0
2006. május 15., hétfő 17:44
Ez most már miért dühít? :-))
Ha már rájöttél, inkább örülj!
0
2006. május 15., hétfő 17:43
Mit csinaljak veled, hogy befejezd? Te nem erted a nyelvunket vagy mi? hanyszor mondjam meg, hogy nem vagyok rad kivancsi? Egyebkent ha valaszolnek a kerdesedre, akkor megint megsertodnel. Pedig tudnam jellemezni a friday13 rajongokat. :)
0
2006. május 15., hétfő 17:41
...hogy volt idő, amikor kíméletlenül sok energiát belefeccöltem fórumos vitákba, s csak később jöttem rá, hogy léteznek ennél sokkal fontosabb dolgok is világban. :)
0
2006. május 15., hétfő 17:39
Mindemellé társítod ezt az alpári lekezelő stílust.
Aztán amikor szólni merek, én ugatok, meg én vagyok az ilyen-olyan. Kicsit sokat képzelsz magadról, de sebaj, nem az én bajom, hála Istennek.

Mivel érdemi választ nem adtál, így elismered az általam írottakat.
0
2006. május 15., hétfő 17:32
Jol van, leulhetsz.
0
2006. május 15., hétfő 17:20
Nem véletlenül említettem többes számot; nem csak annak van véleménye, aki itt ad hangot annak.
Azt állítottad, hogy akinek egy Jason-film iránt rajong, azzal gondok vannak.
Ezt horrorrajongó ismerőseim nevében is kikérem magamnak, azzal együtt, hogy az említett felhasználó színvonalához rangsorolod az említett filmek kedvelőit, magamat is beleértve.

Utoljára mondom, a CH nem szar film, csak negatív vélemények is születtek róla.
0
2006. május 15., hétfő 17:18
Какие отношения, какие чувства могут быть между пожилой дамой и молодым мужчиной?
0
2006. május 15., hétfő 16:53
Konnyebb a postast hibaztatni, mint beismerni a tajekozatlansagomat es elfogadni, hogy nem neztem utana. Gondolom ha szemelyi kell, akkor majd a rendor lesz a geci, mert mar az okmanyban csinaljak.
0
2006. május 15., hétfő 16:50
Most éppen használtad az internetet. Azért, hogy panaszkodj.
Ha indulás előtt is ezt tetted volna, nem mentél volna a postára, mert nem kell odamanni. Mindent elintéz az okmányiroda. És teljes tájékoztatást ad a neten is.
Például a Magyarország.hu lapon a keresőbe beírod, hogy útlevél, aztán a válaszok között megtalálod azt, hogy hogyan és hol kaphatsz. Ha szerencséd van, még időpontot is foglalhatsz az ügyfélkapun keresztül, és várakoznod sem kell. Erre (is) való a net.
0
2006. május 15., hétfő 16:48
Jah, na hát azt nem láttam, de a Voxban volt pár menükép, úgyhogy ez az állapot nem fog változi.
0
2006. május 15., hétfő 16:46
cannibal holocaust.
0
Cannibal Holocaust
0
Mi az a CH?
0
2006. május 15., hétfő 16:45
Nagyon szep litania volt, de azt ugyan meseld mar el, hogy a postasnak mi koze a te utlevel okmanybelyegedhez? Szerintem odase figyelt arra, hogy mihez kered, csak okmanybelyeg es hello. Talan neked kellene tisztaban lenni azzal, hogyan tudsz utlevelet cserelni. Jegyzem en tavaly csinaltattam. Azt tudtad amugy, hogy az okmanyirodakon van posta is, tehat ha szukseges okmanybelyeg akkor be tudod szerezni a helyszinen? En a kozpontiban csinaltattam es felarert kertem a soron kivuliseget, igy 5 napon belul megkaptam az utlevelet.
0
2006. május 15., hétfő 16:38
creeper

Konkret leszek en is, mert nem ertesz a szep szobol. Csak te ugatsz mindig, barhova is irjak, szoval a tobbes szamot felejtsd mar el. Masreszt megkertelek egy ideje, hogy mellozd a velem valo kommunikaciot, mert egyaltalan nem erdekel, hogy mi a velemenyed velem kapcsolatban. Ennek ellenere nyomod a suket dumat most is.  Btw, hogy jon ide a Fango (aki egyebkent meg nem erositett informaciokat kozol tenykent) es a CH (amigy egyebkent egy szar film)? Ezt szeretem benned igazan, barhova odahurcolsz egy masik topicbol/forumbol hozzaszolast.
0
2006. május 15., hétfő 16:31
...az az, hogy a mellettünk lévő (nagy)postán inkompetens 20-25 éves fiatalok dolgoznak, és mikor reggel bementünk oda, hogy (én 8 évvel az előző igénylésem után, míg a párom sokkal régebb óta) újra csináltassunk egy-egy útlevelet, kértem hozzá illetékbélyeget (kérésemben elhangozva, hogy útlevélhez lesz!). Adott is a kedves kis f@szkalap, és mikor sorra kerültem az önkormányzatnál, kiderült, hogy már jópár éve nem illetékbélyeg kell hozzá, hanem be kell csekken fizetni az összeget!
"De ezt a postán nem tudják?" kérdem én. "Dehogynem, tudniuk kell!" jött a válasz, majd magamba elmormoltam egy jókívánságot a postás gyereknek, hogy nem szólt.
Vissza a postára, és a srác igaz ott ült, de el volt húzva a függöny, így a másik ablaknál kértem, hogy vegyék vissza a bélyegeket, és rendben vagyunk!
"Nem tudom visszavenni, csak az Illetékhivatalban tudják visszaváltani!" - mondta.
"Ó, hogy a jó kur..." - mondtam magamban - "És az hol van?".
Pics@: "A Hungária körúton!"
Mondom neki "8 éve igényeltem utoljára útlevelet, és tudnom kellene, hogy 2-3 éve megváltozott a rendszer? Míg a postára napi rendszerességgel jönnek be emiatt, tehát illett volna szólniuk, hogy nem bélyeg kell, hanem csekk!"
"Hát ők ezt nem tudták!" – mondja a pics@.
"Nee-eeem??" - kész röhej.
Mire a srác aki reggel adta a bélyeget, kib@szott unott fejjel hátrafordul: „Mi a probléma?”
Pics@ elmondja, mire a srác: „Én azt adtam, amit vevő kért!”
Hű b@zdmeg...
Ez totál feldühített, de a munkahelyemről nem akartam elkésni, így inkább kijöttünk, de úgy pofán b@sztam volna a gyereket, hogy csak na. :)

A párom elment az Illetékhivatalba (elcseszve 3 órát a délelőttjéből), és ott jött a folytatás.

Komolyan, mint a kib@szott kőkorban...

"10e Ft felett nem adnak vissza kp-t, csak utalnak, vagy címre kiküldik az összeget."
"Oké, akkor 10 kp, a többit pedig utalják át, vagy küldjék el. Mennyi idő míg megjön a pénz?"
"30 nap"
"Mennyi???"

[Bazz, megvizsgálja a bélyeget, elteszi, beviszi az adatokat a gépbe, ráülnek 1 napot, másnap egy másik kolléga feldolgozza az ilyen irányú kifizetéseket, ráülnek megint egy napot, harmadnap átutalják, vagy postázzák a pénzt, a bankban esetleg megint ráülnek egy napot, és a negyedik napon megkapom a pénzemet. Nem? Nem!]

Tehát 30 nap, de "nem lehet, 1 nap csak 1 dolgot intézni 1 embernek!"
Mivan???

Úgyhogy holnap vissza, a maradék pénzért, majd holnapután mehetünk ismét az Önkormányzathoz, majd állítólag 2-3 hét és megvan az útlevél!

A pofám leszakad, hogy mi megy ebben az országban…
0
2006. május 15., hétfő 16:27
Nem ártana ezt a gusztustalan általánosítást, ezzel együtt mások provokálását kerülni.
Bajod van a CH-val, bajod van a Péntek 13-mal, bajod van a Fango-val, ez oké, de nem biztos, hogy mindenütt a te ezirányú véleményedet akarjuk olvasni. Konkrétabb leszek: nem akarjuk.

Az említett felhasználó, rajongásának tárgyától függetlenül okozott máshol is derűs perceket...
0
2006. május 15., hétfő 15:48
Azért ez a friday13 gyerek tud oltani

Az Irigy Hónaljmirigy - Retro klub hozzászólások között van:

ELMENTEK TI A JÓ KÚRVA ÉDES ANYÁTOKBA!!!TI OLYAN HÜLYÉK VAGYTOK EHHEZ,MINT A SEGG!! MANAPSÁG MÁR CSAK ÉRTÜK ÉRDEMES A TV-T NÉZNI! NEM A BUZI BAGI NACSA,CSAÓ DARWIN,CHAKIE CHAN,MEG AZ ILYEN SZARSÁGOK VÉGETT!!! NINCS SEMMI MÁS JÓ A TV-BEN!!! AZ ILYEN ROHADT ALKOHOLISTÁK ÉS KÁBÍTÓSZERESEK,MINT TI SZERINTEM MENNYETEK A JÓ KÚRVA ANYÁTOKBA!!! A KESELYŰK ROKIZZANAK A MÁJATOKON!! SZAR FASZSZOPÓ GECI BANDA!!!

:)
0
2006. május 15., hétfő 15:33
Ha geci akarok lenni, akkor egy friday13 nicktol sokat amugy sem varnek. Akinel a jason filmek szamitanak valaminek, azzal nyilvan gondok vannak. :)
0
2006. május 15., hétfő 15:30
Az lehet, de amikor bejelöltem még 1-5 napos volt, 10 nap múlva át is váltott bizonytalanra (bejelöléstől számítva) és rá párnapra nem láttam értelmét benn hagyni
0
2006. május 15., hétfő 15:23
gyorsnak kell lenni; nekem sikerült... :)
0
2006. május 15., hétfő 15:16
Engem az dühít, hogy már másodszor akciós a Harcosok Klubja és a kezdeti 1-5 nap mindig átvált bizonytalanra és sohasem sikerül megrendelnem
0