Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. május 15., hétfő 0:58
Ez már sajnos nem így megy...
Ehhez túl büszkék az emberek.
Hallottam már olyat is egy filmről, hogy "szar volt, mert nem értettem".
0
2006. május 15., hétfő 0:03
Hát igen... Engem is felidegesít egy kicsit, hogy egy ilyen jó filmet, ennyire ne tudjon értékelni valaki... Ezesetben csak mondjon annyit, hogy "Nem az én világom" És ne azt hogy "A film rossz!"
0
2006. május 14., vasárnap 20:47
a három ellenvéleményből igazából csak a középső komolytalan, az első és a harmadik vitriolból azt szürtem le, hogy nekik egyszerűen nem jött be az oldboy.
0
2006. május 14., vasárnap 20:25
nem a véleményük, sokkal inkább a hozzáállásuk bosszant engemet. te jó ég, milyen érvek ezek???

az OLDBOY kapcsán:

„Hát nemtudom.
Én megtekintettem ez a filmet, mert itt sokan dícsértétek, de abszolulte nem jött be.
Pedig az eleje jól indult, de mután kiszabadult az ürge utánna valahogy nem tudtam már élvezni a filmet.
Igaz, hogy más kultúra népei csinálták ez a művet, de én akkoris hülyeségnek, sőt eszméletelen bárgyúnak tartom az indokot, amiért a főhős bünhődik. Egyszerúen nevetséges a sztori, valami sokkal komolyabbra számít az ember.
Én legalábbis így voltam vele...”  /Dj Kutasi/

„RÖHEJES,AMATŐR, ÉS NAGYON-NAGYON ROSSZ A FILM! NEM KELLENE ENGEDNI,HOGY A "SÁRGÁK" MINDENFÉLE SZAR FILMJE ELSZAPORODJON NÁLUNK! NEM AJÁNLOM SENKINEK! Egész egyszerűen egy bugyuta filmről van szó! Nem méltó az új technológiához! Aki mégis megveszi készüljön a legrosszabra a falat fogja vakarni! Rég láttam ilyen rossz filmet! Az biztos a gyüjteményemből hiányozni fog!”  /friday13/

Reméltem, hogy ezzel a sokak által dicsért filmmel, végre magam is rákapok majd az ázsiai mesteremberek hangulatvilágára. Nos nem így történt. Eleve a történet se fogott meg igazán (ami elég bizarr, és gusztustalan), de ezentúl is rengeteg üresjárat jellemzi a filmet. Sokaknak tetszik, nekem nem igazán jön be. A végén lévő megalázkodásnál pedig inkább nevettem, mert abszolút nem volt tragikus (inkább röhejes).  /M.O.D./
0
2006. május 14., vasárnap 19:05
nem a kiadók felé nyalok, hanem annak az egyre csökkenő csoportnak, akik még hajlandók eredeti áron dvd-t venni. igazából ők azok, akik még valamennyire életben tartják ezt a piacot, a kalózkodás, letöltések és kiadói töketlenkedések ellenére.
0
2006. május 14., vasárnap 18:46
előbb vagy utóbb minden film akciós lesz - mégha nem is mindegyik ennyire -, s "minél később, annál jobb."
Azért ennyire nem kéne nyalni a kiadók felé.
0
2006. május 14., vasárnap 16:24
Teljesen érthetetlen, és szánalmas hogy Sharon ennyire kiállt emellett a halva született mellett. Sőt, a VOX-ban most olvastam egy pletykát, miszerint már a 3. részre készül, amit ő is szeretne rendezni! :DDDD Mennyi is az IQ-ja?
0
2006. május 14., vasárnap 15:57
ez nem ér, neked már mondtam msn-en:-))))
0
2006. május 14., vasárnap 15:40
:) Elemi ösztön 2
0
2006. május 14., vasárnap 15:37
engem az dühít most legjobban, hogy péntek este elmentem moziba, pedig nem kellett volna, annyira blőd, unalmas és szánalmas volt a film, amilyet már rég láttam...
Mit gondoltok, melyik filmet néztem meg?
0
2006. május 14., vasárnap 14:48
az isten városa hatalmas film: ott figyel toplistámon, de előbb vagy utóbb minden film akciós lesz - mégha nem is mindegyik ennyire -, s minél később, annál jobb. a cidade de deus már jó régóta kapható nálunk, szóval a leárazása csöppet sem olyan felháborító, mint pl. a túszdrámáé, ami mint film a közelébe se jön. legalábbis szerintem.
0
2006. május 14., vasárnap 12:27
Jaj, ne mááár,  jamamura szadakó, most úgy szégyellem magam.
Azt hittem itt nem csak a hirtelen, hanem az "érdemtelen" árleszállításokról is szó van.
Azért ha legközelebb is ilyen ostoba leszek, kérlek ne szégyeníts meg ilyen csúnyán, jó?

ui.: Az Isten városa az IMDb felhasználók szerint a kétezres évek legjobb filmje (Gyűrűk urát nem tekintve), valamint minden idők 17. legjobb filmje.
http://imdb.com/chart/2000s
0
2006. május 14., vasárnap 2:49
És az Otto e mezzo? :-)
0
2006. május 14., vasárnap 1:33
vazzeg, hány millió éve jelent meg először a cidade de deus?!
0
2006. május 14., vasárnap 1:02
Hát, engem nem nagyon, csak ez a topik újabban tele van ezekkel a hozzászólásokkal, hogy mennyire gyűlölik a hirtelen árzuhanásokat. Gondoltam érdekelni fogja őket a hír :))))
0
2006. május 13., szombat 19:20
És ez kib@szottul dühít?
0
2006. május 13., szombat 17:58
Most vettem meg az Isten városá-t 950-ért. Először nem hittem a szememnek.
0
2006. május 12., péntek 14:48
Hogy világos legyen: Fellini filmjéről van szó, ami 2990-ről egyből 1990-re zuhant.
most posts by TM
0
2006. május 12., péntek 14:37
Kis kiegészítés az előzőhoz:

Még nyolc és fél nap sem telt el:

"ÁRVÁLTOZÁS IDŐPONTJA: 2006. május 11.
MEGJELENÉS: 2006. május 9. "

Ez talán kommentárt sem igényel.
0
2006. május 12., péntek 14:30
Elnézést a hangnemért, de a jó kurva anyját az SPI-nak!!! Már a Ponyvaregényért is, de a Túszdrámával már két hónapot sem vártak, és leértékelték az eredeti ár negyedére. Még megnézni sem volt időm. Ugyanezt küldöm a Fantasy Filmnek is, akik fél évig húzták a Truffaut-filmek megjelentetését, aztán két hónappal később már akcióznak. Az ilyen cégeknek sok letöltögetőt kívánok!!!

Szóval akkor a tényleg a kalózkodás a magyar DVD-piac rákfenéje????

Igaz, én vagyok a hülye: minek veszek új DVD-t, minek veszek DVD-t a megjelenés napján...
0
2006. május 12., péntek 14:04
Lehetett volna rögtön a megjelenéskor is. :-)))
0
2006. május 12., péntek 9:45
Én ezt eldöntöttem másfél hónapja...
0
2006. május 11., csütörtök 23:57
Tök jó hogy leárazták őket.)))
0
2006. május 11., csütörtök 21:35
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Most vettem utoljára SPI filmet teljes áron.
0
2006. május 11., csütörtök 21:12
Az mitől vagy kitől függ hogy melyik filmet mikor értékelik le?
Bezzeg amelyik nekem kéne az nincs "leárazva"!!!!   :(((
0