Keresés

ami kib*szottul dühít...

2006. május 11., csütörtök 21:09
na elmennek a jóbüdös.....

nevetséges!!!!!

Ezekután tudod mikor veszek spi filmeket....
0
2006. május 11., csütörtök 20:34
miért nem nézed meg inkább, mielőtt kérdezed? :)
0
2006. május 11., csütörtök 20:33
miért mennyi?
0
2006. május 11., csütörtök 20:31
...a select (túszdráma, a spártai és más "ősrégi" SPI-filmek új árai).
0
2006. május 11., csütörtök 12:39

Nem működik a freemail. >:-(
0
2006. május 9., kedd 13:40
A 39 LÉPCSŐFOK-on tudomásom szerint nem csak a menü és a jelenetválasztás az extra, van egy doksifilm is Hitch angliai korszakáról (borzalmasan rossz magyar helyesírással feliratozva). Azért mégiscsak egy 70 éves filmről van szó, amihez azért nem olyan könnyű extrákat keríteni. Egy kisebb cégnek (esetünkben a Cinetelnek) esetleg nincs is pénze egy külföldi kiadás összes extráját megvenni, pláne, ha nálunk a mű iránt eleve szerényebb érdeklődés feltételezhető.

Igaz viszont, hogy némelyek elég logikátlanul pontoznak: ha nincs pl. szinkron, akkor hiába a jó film, a jó kép- és hangminőség, a tengernyi extra, a kiadásra (olykor magára a filmre is) csak egy csillagot adnak. Ennél szubjektívebben már csak a többi fórumozó által írt kritikákat értékelik.
0
2006. május 9., kedd 13:39
Én speciel egy előzetes megléte esetén már megadom a két csillagot, egy duplalemezes verziónál pedig az ötöt. A köztes pontok attól függnek, mennyire találtam érdekesnek, hasznosnak az adott extramennyiséget.
0
2006. május 9., kedd 13:08
ami kib*szottul dühít az az, hogy egy ügyetlenebb kiadó kezébe került dvd-n, ha mondjuk unalmasak az extrák (de legalább vannak!) akkor mindenki egy csillagot ad az extráknak. de ha mondjuk egy zseniális műalkotás extráit kell osztályozni, melyek tulajdonképpen az interaktív menü és a közvetlen jelenetválasztás, akkor mindenki megadja az 5-öt még a nem létező extráknak is. így kapott a 39 lépcsőfok 68%-ot, a the straight story meg 25-öt az extrákra. (bocs a sok szóistmétlésért)
0
2006. május 9., kedd 12:15
Na, ez engem is: az elmúlt kb. 20 percben harmadszor.

Eddig úgy tudtam, azért vannak ezek a kimaradások (gyakran jóval tovább, mint 1-2 perc), mert nehogy feldolgozáskor gondolja meg magát valaki a megrendelését illetően. Ehhez képest tegnap saját megrendelésem kapcsán azt az infót kaptam, hogy akár átvételkor is mondhatom azt, hogy bizonyos film(ek) mégsem kell(enek). Úgyhogy most már megint nem értem ezeket a gyakori üzemszüneteket...
0
2006. május 9., kedd 11:12
Engem csak az dühít ha Woody nem Kern, ha Sellers nem Márkus, és így tovább....
0
2006. május 8., hétfő 23:39
Új műsorstruktúra a Cool tv-n: Nincs tovább a "Végtelen határok"-az egyetlen sorozat, amit néztem a tv-ben. Erre leveszik a műsorról....:((((((( AZ ANYJUK CSIPÁJÁT!!!!!!!!!
0
2006. május 7., vasárnap 15:56
Én az Egy válás meglepetéseit láttam ott 690Ft-ért! (azért az se kutya:)
0
2006. május 7., vasárnap 15:08
...no persze, lehet, hogy ehhez az akcióhoz a kedvenc kiadómnak semmi köze, de azért elég merész.
0
2006. május 7., vasárnap 15:08
...egy bizonyos T betűs áruházban a pár hete megjelent vándorló palota és vmi papírnehezék húsvéti mese együtt 990 ft. kedvenc kiadóm a best, ez most már hivatalos. :(
0
2006. május 5., péntek 14:48
Má  megint!!! >:-(
0
2006. május 5., péntek 12:15
Egyetértek, nagyon sokszor találkozok ezzel... Ráadásul ez az oldal hibája - normálisan is meg lehetne oldani.
0
2006. május 5., péntek 10:52
0
2006. május 4., csütörtök 23:05
engem videotekaskent az vágott foldhoz h a narniat joval elobb kiadtak gyonyoru tokban két lemezzel lakossagiban az uzletekbe mint ahogy megerkezett volna a tekaba
jelzem inkabb ne is hoztak volna dupla árért kaptam egy egylemezes szart ami ocsmanyul is nez ki
idaig divat volt h egy hét elteltével már minden megtalalhato volt a boltokban szarert hugyert mostantol mar raszokunmk h a mediamarktokban elobb jelenik meg  a film?
jol nezunk ki
lassan a tv adok elobb kapjak meg a vetitesi jogot mint a kolcsonzok  a kopiakat
ha ezt nezi vki a kiadok kozul legyen szives reagaljon mert amit kaptam valaszul az intercomtol az igencsak elter a korrektségtol
0
2006. május 4., csütörtök 21:54
Ez már az én fejemben is szöget ütött: a VHS-nek hatalmas előnye, hogy tekerhető. A DVD - bár szuper minőség, és kis helyen elfér, ebből a szempontból hátrányban van a kazettával szemben!
Buta vacak reklámok, és film ajánlók, a pokolba veletek!!!!

Még egy ok a dühöngésre: ugyan viszonylag ritka jelenség, de én már több olyan filmet vettem, amin nem volt jelenet választási lehetőség!
Hát egy ilyen  filmnél - épp a vége fele jártam - egy halaszthatatlan dolog miatt lenyomtam a stop gombot, hogy majd később folytatom a filmet.
Mikor legközelebb ismét tovább akartam nézni - a DVD már a menüsort mutatta - az egész hosszú filmet kezdhettem előlről!!!!
0
2006. május 4., csütörtök 20:56
Ha lenne elég türelmem, minden DVD-met lerippelném. Számítógépen nem nehéz olyan változatot csinálni belőlük, ami csak azt tartalmazza amit te akarsz. Francba a reklámokkal :)
0
2006. május 4., csütörtök 20:26
az is. a vhs kazikon legalább át lehetett tekerni. Iylen szempontbola  dvd rosszabb. Mert rád erőltethetnek minden szart.
0
2006. május 4., csütörtök 19:47
Ja, ez jó ötlet! Némelyik irdatlan hosszú reklám alatt akár meg is lehet vacsorázni, vagy tízszer körbefutni a házat...
Dühöngés ellen meg jót tesz  a jógalégzés, a meditáció...
0
2006. május 4., csütörtök 19:36
... az az, hogy az amazonos rendelésem két hete nem jön meg. lehet, hogy valami köcsög lenyúlta...
0
2006. május 4., csütörtök 19:33
... az az, hogy a ma átvett Annie Hall hátulja úgy néz ki, mintha először friszbiztek volna vele, majd lehánták volna (gyk: karcos, ujjlenyomatos és koszos - nem kicsit).
hogy van rajta egy ujjlenyomat, azt megértem, megesik az ilyen, de ez már megmagyarázhatatlan. [censored] aki csomagolta.
0
2006. május 4., csütörtök 19:32
Beteszed a lemezt, elmész szendvicset csinálni, kiteszed a jégkrémet a mélyhűtőből, mire visszamész, a menü vár.
0