Ilyen címmel lehetne írni egy esszét A kukorica gyermekeiről.
0
2012. március 24., szombat 23:48
52685
"A mezőgazdaság és az olcsó dvd filmek kapcsolata a mai Magyarországon"
most posts by TM
0
2012. március 24., szombat 23:23
52685
Bizony, csupa értékes rovat! :)
most posts by TM
0
2012. március 24., szombat 22:50
2232
milyen jó érzés, hogy nem felejtettetek el. ersze voltak érdekesebb topikjaim is:) digipackos kiadványok,porfogók...,predator....,
0
2012. március 24., szombat 20:13
52685
Pont a névelő hiánya miatt viccesebb. :)
most posts by TM
0
2012. március 24., szombat 20:03
1190
12 majom vagy "a" 12 majom? Van különbség; már utóbbi sem vall túl óvatos emberre, hát még az előbbi, aki nyilvánvalóan nem az uniós előírások szerint tartotta egy tucatnyi egzotikus háziállatát.
0
2012. március 24., szombat 13:13
52685
Yakuza ötlete volt, emlékszem. Ott írta dick laurent az alábbi aranyköpést, amin azóta is röhögök, ha eszembe jut:
"tegnap is megyek a dolgomra, amikor hirtelen kicsúszott a farzsebemből az alien tetralógia és 12 majom"
most posts by TM
0
2012. március 24., szombat 13:07
974
Nekem az egyik kedvencem az "Elveszett, ellopták" volt. :-)
0
2012. március 24., szombat 13:05
52685
Volt egy csomó jó topik, például a Vertex Sancis, meg " a mezőgazdaság hatása a DVD vásárlásra" vagy mi a franc, ahol (ha jól emlékszem) K és noname osztották meg egymással világnézeti gondolataikat. :) Vagy például a kungfurákos is élményszámba ment. Ezekhez képest a maszekolások meghiúsulásáról méltatlankodni egy teljes rovaton át elég uncsi olvasmány.
most posts by TM
0
2012. március 24., szombat 12:33
6403
Elsőre azt mondom minden maradjon, hisz kordokumentum. Utána elgondolkodom, hogy ha ma a városomat betemetné egy földlavina és 200 év múlva kiásnák, mondjuk mint szokták a temetőt, akkor a talált dolgokból elég érdekes következtetést vonhatnának le. Mivel hogy a városalapító atya síremlékénél kétszer nagyobb síremléke van egy aidses, narkós cigánygyereknek aki karambolozott az 1500ös zsigával. Klónoznák a helyi királyt, lenne meglepetés. Dik!:)
0
2012. március 24., szombat 12:29
52685
Ennek a pár személyeskedő topiknak, meg a többi nem használtnak a tárhhelyfoglalása annyira nudli, hogy az Xpress nem ettől lassul be, s igazából a fórumozók nagy része azt sem tudja, hogy hová kell kattintani ahhoz, hogy több topikot is lásson az aktuálisan jelenlévő tíznél. Más fórumokon is vannak elfekvő írások, ahogy itt is, sőt, sajnos sok olyan értékes gondolatot őrző itteni rovat létezik, amiket régóta nem vett elő senki, azaz ilyen alapon azokat is döglöttként szórhatná ki a tulaj. Csodát azonban senki se várjon, amikor még az adatlapokon is bőven lenne mit javítani és a keresőrendszer is tökéletlen, pedig annak csiszolása akár még forgalomnövekedéssel is járna, nem pedig csak a jóízlés bukfencezne örömében.
most posts by TM
0
2012. március 24., szombat 12:13
4078
"Igazából szerintem ezeket úgy, ahogy vannak, ki kéne b@szni a rendszerből. Lehet, hogy a maguk idejében volt aktualitásuk és valamiféle értelmük is, de erről ma már aligha beszélhetünk. Én például már arra se szívesen emlékszem, hogy tegnap milyen hülye voltam, nemhogy még azt is csak úgy l art pour l art az orrom alá dörgöljék, hogy évekkel ezelőtt is milyen hülye voltam. Pláne, ha mindezt olyanok teszik, akiknek szintén voltak-vannak hülye dolgaik... :))"
Mint sok esetben, ismét tökéletesen egyet értek veled :) A topicok 60-70% helyből törölném az egész rendszerből. Van ahova már több éve nem írt senki, van amiből 4-5 is van, valami már rég nem aktuális, más meg olyan, hogy pl.: egy topicban lefolytatott hat ember egy beszélgetést egy filmről mondjuk 7 éve, de azóta mind a hat másképpen gondolja. Mivel nem élőszóban beszélünk egymással - ami elszáll - itt is sok beszélgetésnek nincs semmi más funkciója azon kívül, hogy lemodellezzünk a fórumozás eszközeivel egy beszélgetést, ami az internet miatt megmarad. De én se az örökkévalóságnak szánom a saját fórumos szavaimat, hanem csak egy adott időre, adott embereknek :) Egyébként nagyobb szinte vetítve ezt én az internet egyik betegségének is tartom, hogy ha nem a tulajdonos töröl egy több éve lejárt fórumot, topicot vagy honlapot, akkor megmarad. Óriási a virtuális szemét a hálón.
0
2012. március 24., szombat 12:03
9368
Te kéred, hogy süllyesszük el??? Öregem, te hoztad elő. Gondolkozz picit!
0
2012. március 24., szombat 12:02
9368
Na ez az... ki az a hülye, aki saját magát sz*patná? :)
0
2012. március 24., szombat 11:53
6403
Nekem inkább az jött le, hogy már 6 éve is gond volt vele és most is ugyanabba a hibába esik. Ráadásul saját maga hívja rá fel a figyelmet, ez már kóros. Vagy inkább segélykiáltás.
0
2012. március 24., szombat 11:45
52685
Bölcsen szóltál. :)
most posts by TM
0
2012. március 24., szombat 11:13
7151
Látom, hódít a retró az Xpress-fórumban, sorra kerülnek elő a süllyesztőből mindenféle (okkal) elfeledett topikok. :))
Igazából szerintem ezeket úgy, ahogy vannak, ki kéne b@szni a rendszerből. Lehet, hogy a maguk idejében volt aktualitásuk és valamiféle értelmük is, de erről ma már aligha beszélhetünk. Én például már arra se szívesen emlékszem, hogy tegnap milyen hülye voltam, nemhogy még azt is csak úgy l art pour l art az orrom alá dörgöljék, hogy évekkel ezelőtt is milyen hülye voltam. Pláne, ha mindezt olyanok teszik, akiknek szintén voltak-vannak hülye dolgaik... :))
0
2012. március 24., szombat 9:31
16099
Ha neked ez örömöt szerez, akkor másold be, ha ennyi időd van. Hajrá.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. március 24., szombat 8:57
6403
Nem nem kisvadász. Térdelj le csak szépen! :)))
Pedig megfogadtam, hogy nagy T betűnél gyorsan görgetek.
Mindjárt ide is másolom a HP topikból xpress levelét, meg a bd topikból a mostaniakat. Utána egy erre szakosodott orvosnak diagnózis céljából megmutatnám. Talán még kezelhető, de akkor felejtsd el az internetet. Van élet azon kívül is.
0
2012. március 24., szombat 7:30
2419
Mi a kócos f@szért kell ilyen topic-ot nyitni...
0
2012. március 24., szombat 5:45
16099
Igazad van, de süllyesszük el a dolgot, ha kérhetem...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. március 24., szombat 1:48
9368
Nekem van? :D Csak mert nem tudok róla :D De annyira örülnék neki :DDD Lehetne írni nekem a panaszleveleket :DDD
0
2012. március 24., szombat 1:42
9368
Hihetetlen mennyire életképtelen vagy... de megtapsollak, mert annyira ügyes vagy, hogy megtaláltad magad számára a saját kis topikodat - ami egyébként senkit sem érdekel. Szóval lődd már le magad, hagyd abba ezt a hisztit, amit hónapok óta művelsz itt és kérlek végre légy férfi. Ha ezt tovább folytatod, csúnyán elkezdelek osztani, pedig semmi bajom nincs veled, sőt, szerintem tudsz értelmes is lenni...
0
2012. március 24., szombat 1:23
52685
Azt azonban sérelmezem, hogy már vagy öt embernek van itt névre szóló topikja, de egyikük sem én vagyok. :)