Köszönom a hozzászólásokat Sztem vhs-en azért kellett volna neki,mert szinkronos valószinű az ő dvd-jén felirat sincs lehet én voltam a hunyó,le akartam nyulni a postával,legalábba felét ki kellett volna fizetnem hiszen mindenkinek érdeke,hogy Tadamnak meglegyen vhs-en Büki
0
2006. április 13., csütörtök 23:24
644
A következő tanulságot tudtam leszűrni(ÁLTALÁNOSÍTVA!!!!): 1:Éha DVD val üzletelsz mindig személyesen üzletelj,mert megszívhatod a lent említetekkel és ha neadjisten nem eredetivel csinálod mindezt még a bokád is megütheted!! 2:NE üzletelj Tadammal!(legalábbis az alattam szólók tapasztalatai alapján)
0
2006. április 13., csütörtök 23:15
2178
már eleve az is furcsa, hogy ha megvan neki dvd-n, akkor minek kell neki vhs-en?? :]
0
2006. április 13., csütörtök 23:12
1849
Ejnye, ejnye Tadam, te fekete bárány!:D
0
2006. április 13., csütörtök 23:08
17243
igazából sutter cane-nek kellene elmesélnie e tadammal kapcsolatos anekdotát, de annyira mókás, hogy ha nem bánjátok, akkor megosztom én veletek. szóval anno, amikor még george a. romero fantasztikus zombitrilógiájának egyetlen része sem volt kapható magyarországon és még csak esély sem mutatkozott rá, hogy ezek megjelenjenek, akkoriban olyan fasza gyerekeknek, mint süti, már megvolt a külföldi kiadás. tadam barátunk, ez a jól szituált vidéki fiúcska kifejezte igényét, süti pedig szépen megcsinálta neki magyar felirattal, tokkal-vonóval, anyagáron. jelezte is, hogy nemsokára feladja postán, tadamnak csupán a lemezeket és a postaköltséget kellett volna kifizetnie, mire a címszereplő úriember elkezdett lázongani, hogy süti mégis hogy képzeli mindezt: fizesse ki legalább a postaköltség felét, ne akarja őt ennyire lenyúlni, mert ha az egész postát ki akarja vele fizettetni, akkor inkább nem is kell neki a trilógia. így süti nyakán maradt egy magyar feliratos biztonsági másolat a zombi trilógiából... talán nem is baj.
0
2006. április 13., csütörtök 22:52
52685
Kösz, hogy írtál ! Tadam, +apára küggyé zsét! :-)
Na, má télleg háj!
most posts by TM
0
2006. április 13., csütörtök 22:46
519
Még csak kezdő fórumos vok. Ezt a topicot azért nyitom,hogy lássátok Tadam mennyire jó ember(lehet csak velem). Az eset: Az elveszett filmek fórumában többen keresték a Shogun árnyékában című filmet. Én beírtam,hogy meg tudom szerezni vhs-en. Tadamnak megvan dvd-n,de írt érdekelné. Kérdezte mennyi,én mondtam neki ingyen megcsinálom (végülis nekem nem kerül semmibe). Ő perzse köszönte szépen Msn-en megbeszéltünk mindent. Mendtem a Tescóba vettem neki 1 új kazit 500ft-ért amire a filmet átvettem. Utánvételesen adtam fel,hogy visszajöjjön a pénz akaziért+a postaköltség(a postán fizettem 815ft-ot) Tadammal így beszéltük meg,ezeket természetesen ő fizeti. Eltelt 1 hét. Elértem Msn-en és mondta még nem kapott semmit Mondtam neki menjen el a postára(gyakran elkeverik)és vegye át a csomagot,mert visszaküldik. Erre ő azt mondta jó. Ekkor beszéltem utoljára Tadammal. Sokszor próbáltam Msn-en elérni de ő sosem válaszolt,mintha én bántottam volna. A csomag persze visszajött fizethettem 135ft-ot,hogy átvegyem a saját csomagom. Így Tadam jóvoltából van 1 240perces Fuji kazim1450ft-ért. Az összeg nem túl nagy ,de akkor is nem tom miért volt jó neki,hogy átvert. Én ingyen elküldtem neki és ő válaszra se méltatott Msn-en. Tadam még1szer köszönöm szépen. Tadamot nem igazán tudom ajánlani üzletelésre.