Keresés

Miért ne üzleteljünk TADAMmal

2012. március 23., péntek 21:10
Személyeskedő kommenteket törlik,de egy egész topik szólhat erről?Ez durva!
0
2012. március 23., péntek 17:25
Szerintem az egészet törölni kellene inkább...
0
2012. március 23., péntek 15:41
Akkor elég vak vagy...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. március 23., péntek 15:40
Nem gondoltam, hogy ilyen topic is létezik.
Csak azért örülök neki, mert mostanában elég sok helyen csak a Tadammal kapcsolatos hozzászólásokat láttam.
0
2012. március 23., péntek 15:08
Bazdmeg ez a topic... :) És már 2006-ban megnyílt...  :) LOL
0
2012. március 23., péntek 14:00
A korrektség kedvéért azért megjegyezném, hogy korábban számtalan sikeres üzletünk volt, ám úgy tűnik emberünk képes sokadszorra is belelépni ugyanabba a folyóba. Azt sajnálom csak, hogy az adott szó és a becsület ennyit ér neki...
0
2012. március 23., péntek 14:00
Ez a topik meg mi a f*aszom?????????? :))))))))))))))))) Én lehetek a 200. hozzászóló ez se semmi! :) Nagy unalmamban most végigolvasom :)
0
2012. március 23., péntek 13:58
Sajnálom, hogy a kettőnk dolgát megemlítettem egy nyilvános fórumon, ez valóban csak ránk tartozott volna. Ám úgy tűnik, hogy akik "ráharaptak" a témára, azok nem véletlenül ragadtak klaviatúrát, hisz ezek szerint velük is volt félresikerült üzleted. Úgy látszik képtelen vagy tanulni a hibáidból, újra és újra elköveted őket. Ezzel még nem is lenne gond, csak azzal, hogy ahelyett hogy beismernéd, elkezdesz durcáskodni, meg mártírkodni. Hidd el, nincs mindenki ellened, csakis magadnak köszönhezed az efféle visszajelzéseket.

Azzal sincs baj, hogy félretetetsz bármit is, előfordulhat, hogy összejönnek a dolgok és csak később tudod rendezni. Sokszor kértél haladékot, szó nélkül megkaptad. Ám ha az ember akaratlanul is azt látja a küönböző topicokban, hogy ezt és azt szerezted, közben meg három hónapja vár arra, hogy tőle megrendelt cuccot átvedd, akkor ne csodálkozz, ha ilyen reakciókat kapsz. Azt hiszem felesleges bármit is írnom, mert az építő jellegűnek szánt hozzászólásokat is személyes sértésnek veszed. Mindenesetre nálam emberileg leírtad magad, ugyanis semmit sem utálok jobban, ha a bizalmammal visszaélnek.

Részemről nincs harag, a bocsánatkérésedre továbbra is nyitott vagyok. Más egyéb viszont nem érdekel...
0
2012. március 23., péntek 13:13
Ide várjuk a Tadammal kapcsolatos, új-régi anyázós, beszólós üzeneteket.

Köszönöm.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. szeptember 27., szerda 19:44
lelkileg
0
2006. szeptember 27., szerda 19:44
most komolyan: mit vártatok tőle? :) néhány megnyilvánulása megjeleníti az egész embert, testileg-lelikeleg...
0
2006. szeptember 27., szerda 19:26
Én értem. :D
0
2006. szeptember 27., szerda 16:59
Biztos nem halt meg, mivel iwiw-re feljelentkezik, és írkál a falra....
Nekem még árakat küldött a kiválasztott filmekről, majd mintha megszűnt volna létezni! Korrekt gyerek, at tuti! Biztos jól érzi magát a kis világában! Nem is tud érdekelni nagyon!
0
2006. szeptember 27., szerda 16:27
Hogyan, meghaltál? ;)

Ja, bocs, most látom, nem az alattad lévő postra reagáltál! :)))
0
2006. szeptember 27., szerda 15:51
Kb. hasonlóan jártam én is.
0
2006. szeptember 27., szerda 14:41
arra nem gondolsz hogy mi van akkor ha meghalt szerencsétlen ember....
és miért sírsz ha nem küldted el neki a pénzt?
ha nincs szerződés akkor átvághat ahogy akar:)
0
2006. szeptember 26., kedd 21:18
sajnálom a sérelmeidet _calogero, ezerszer megmondtam és tényleg igazad van mert akkor azt jól el...tam.
1000sorry érte, de nem tudom visszacsinálni.
0
2006. szeptember 26., kedd 20:33
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. szeptember 26., kedd 19:51
Ahogy mondod, megbeszéltük és többször lefixáltuk MSN-en, hogy kell neked a DVD, de végül mégsem jelentkeztél.

De különösebben nem érdekel a dolog, mert végül egy jó barátomnak ajándékoztam a kiadványt, csak röhejes volt ezeket a sorokat olvasni tőled és ezért ragadtam billentyűt!

Ui.: Maximálisan távol áll tőlem, hogy topicokat nyitogassak sérelmeim hangoztatására.
0
2006. szeptember 26., kedd 19:18
Belátom, elég képtelen helyzet, de a sztori szépen gazdagítja ezt a nem éppen szegényes tadam machináció kollekciót.

Jama!
Ebben igazad van, valóban hiba volt, de nem tok mit tenni ellene. Egyébként azt ne mondd, hogy soha nem volt okunk rá hogy "belekössünk" egyes személyekbe, mert sok esetben jogos volt (pl niki, ha emlékszel még)...

_Calogero!
Ha gondolod nyiss nekem is egy topicot, de azt hiszem hogy sérelmeidet megbeszéltük, s nem szívódtam fel.
0
2006. szeptember 26., kedd 18:51
A legviccesebb mikor valaki azt teszi szóvá amit maga is megtett..
0
2006. szeptember 26., kedd 18:44
Hát érdekes ez a pálfordulás. :) MDM most úgy csinál, mintha ő nem éppen Tadam pártját fogta volt egész idáig, s nem lett volna hű társa a beszólogatásokban. .) Vicces fiúk ezek.
0
2006. szeptember 26., kedd 18:25
Érdekes volt ezt pont tőled olvasni. :s
Mielőtt másokat szapulsz talán nézz magadba 1 kicsit!
0
2006. szeptember 26., kedd 17:53
nocsak, pedig ti nagy cimbik voltatok. együtt kötöttetek bele itt mindenkibe, akin nem volt sapka.
0
2006. szeptember 26., kedd 16:56
Azért ne üzleteljünk tadammal, met mikor lefixáljátok pontosan az árat, filmeket (esetleg időpontot, bár velem postai úton üzletelt VOLNA), azután tadi bácsinak nyoma vész, letilt msn-en, a mailjeidre nem válaszol, de nem képes egy korrekt választ adni arra a kérdésre sem hogy lesz-e biznisz, vagy sem. Ez a remek fiú idestova egy hónapja tiltott le msn-en és hagyott függőben egy megbeszélt üzletet. 17.000Ft értékű csomagot vártam (s várok) tőle, amit azt hiszem hogy soha nem fogok megkapni, csakúgy mint egy korrekt tájékoztatást arról, hogy bocs MDM, de pofára akartalak ejteni s látom sikerült. Tadam első ötlete persze az volt az üzlet bonyolítására, hogy utaljam át először a pénzt, aztán ő küldi a filmeket. Néhány fórumozónak hákla, kik óva intettek ettől még mindig megvan a csomagra szánt 17.000-forintom.

Azért remélem hogy Ádámka jól szórakozott, csakúgy mint a lentebb említett esetekben.
0