Keresés

Miért ne üzleteljünk TADAMmal

2006. április 18., kedd 22:57
ok
kösz
már azt hittem kiútáltok
0
2006. április 18., kedd 22:30
büki ne szívd ennyire mellre a dolgot. kicsit túl van lihegve ez a topik, nem ovis szinten vagy te, nem köll azért mindjárt eltűnni ;)
a nagy ká meg nem neked szólt, lsd. előzmény (kis hangszóróra klikk)
0
2006. április 18., kedd 21:44
ha azt akarjátok,hogy a topic eltünjön a süllyesztőben,akkor ne szóljatok hozzá
lehet ez lenne a legjobb
egyébként lehet,hogy tényleg óvodás a szintem,de ez van akkor sem volt korrekt
ha akartok itéljetek el
látom ide a fórumozók közé nem nagyon kell beilleszkednem
mindegy majd csak olvasom
büki
0
2006. április 18., kedd 21:37
tőlem vetted rosszkutyusz

nem tom mit akarsz mondani ezzel,hogy nagy ká vok
mi az a ká?
egyébként sztem korrekten üzleteltem veled
büki
0
2006. április 18., kedd 15:24
:-)))
Az a baj ezzel a fórummal (és erről először Dercetoval beszélgettünk az elementáris látogatottságú tavalyi Xpress találkozón), hogy egymás mellett mennek a különböző topicok (számszerint tíz - ami egyszerre látszik), és így nagyon nehéz mindenkinek képben lenni az itt történő dolgokról, hiszen lehet akármilyen értékes hozzászólást írni, amikor mások felhozzák az eladó dvd, vagy a dvd melléklet, milyen zenét hallgatsz, stb. rendszeresen vissza-visszatérő rovatokat, és ugye a legfrissebb hozzászólás topic-ja felülre kerül, lejjebb taszítva az összes többit, így akár negyedóra alatt eltűnik az, ami a lap tetején volt.
Sokan még mindig nem tudják azt sem, hogy a jobb oldali (nem jobboldali!) fekete négyzettel lehet megnézni a kevésbé aktuális témaköröket, amelyek éppen nincsenek a főoldalon. Mondjuk, honnan is tudnák, nincs feltüntetve sehol...
De amit az egészből ki akartam hozni, az az, hogy hiába vannak a "nagyfaszok" visszaszorítva a chat-topicba. ha mások más "fontos" info-áradattal ugyancsak lefedik a talán hasznosabb célra érdemes felületet.
(Próbáltam nagyon cizelláltan írni)
most posts by TM
0
2006. április 18., kedd 15:10
nyissak neked? otthonosan mozognál benne...

ja meg én is. :)
0
2006. április 18., kedd 15:08
Mutass nekem egy "Gigantikus mellek és félméteres bránerek" című topicot! :-)
most posts by TM
0
2006. április 18., kedd 14:58
(zárójelben jegyzem meg, hogy az én szememben a gigantikus mellek és a félméteres bránerek sem különbek, de még spielberg összeházasítása egy csótánnyal sem. :)
0
2006. április 18., kedd 14:38
Így van! Nem kellene ezzel teleszemetelni a fórumot, még akkor sem, ha ezesetben jogos is volt a topicnyitó panasza.
most posts by TM
0
2006. április 18., kedd 14:29
Az egész onnan indult, hogy bátran ajánlottam nekik az oldalt (elsősorban vásárlás céljából), illetve hogy nyugodtan olvasgassák a fórumot és a kritikákat, hisz minden megjelenéssel, technikai kérdésekkel kapcsolatban találnak információt, és a filmekhez írt kritikák is legtöbbször tükrözik a valóságot.

Ezzel szemben találnak egy másokat kicikizős topicot, meg egymás b*szogatásáról, szóló hozzászólásokat, és elgondolkozom, vajon nincs-e néhány tekintetben igazuk.

Ha én elkövettem volna 5-ször nagyobb hibát, mint Tadam, ebben a formában előbb mutatnék be a társaság minden tagjának, minthogy elnézést kérjek egy ilyen kényszer-helyzetben. Ennek nem ez a módja, ez megalázás, és tényleg óvodás szint. Elnézést kérést kikényszeríteni nem lehet.
0
2006. április 18., kedd 14:26
ezért tök felesleg az ilyen topikok "durcás vagyok oszt beszólok"... kár, hogy nincs moderátor, aki törölné az ide nem illő topikokat.
0
2006. április 18., kedd 14:11
Szerencsére ezek a senkiházik vásárolgatnak is ezt-azt, ezért működik még ez az oldal.
Legközelebb mutasd meg nekik például a "filmes eszmefuttatások" topicot, hátha arra másképp reagálnak.
most posts by TM
0
2006. április 18., kedd 13:43
Néhány ismerősöm olvasván az xpress fórumot, és az ilyen stílusú és témájú topicokat, egymástól függetlenül kijelentette, hogy ez a fórum nem áll másból, mint, idézem,  "nagyképűsködő senkiházik óvodás szintű szánalmas megnyilvánulásai".

Ilyen topicok után hirtelen nem tudtam nekik ellentmondani...
0
2006. április 18., kedd 13:32
Nyissunk egy topicot, "Mi minden jön ki Tadam fejéből?" címmel!
0
2006. április 18., kedd 13:28
Te tényleg nagy ká vagy?
0
2006. április 18., kedd 13:25
Ajvé! Tőled vettem az Anakonda díszdobozt? :) Akkor az összes Jóbarátokat is.
0
2006. április 16., vasárnap 16:35
Miért ne?!
ÜZLETELJÜNK TADAMMAL!
most posts by TM
0
2006. április 16., vasárnap 16:34
Egyébként én is gondolkodom a megvételén. :-)
most posts by TM
0
2006. április 16., vasárnap 14:27
Nagyon szerettem azt a filmet. Bár nem egy filmtörténeti remekmű, engem ki tud kapcsolni. Már vagy háromszor láttam.
0
2006. április 16., vasárnap 14:13
Újrakiadás? Azért annyira nem volt nagy eresztés. Bár Gesztiék miatt szerettem én is.
most posts by TM
0
2006. április 16., vasárnap 14:08
OK, az ünnep után elugrom oda, ha nincs, majd beszélünk. Nagyon szeretem azt a filmet, legföljebb az újrakiadásig kihúzom egy kevésbé dizájnos lemezzel is, csak hadd láthassam végre a filmet :]
És kösz mindent!
0
2006. április 16., vasárnap 13:12
Lehet... De majd megdumáljuk! Most rohanok!

Üdv.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. április 16., vasárnap 13:12
Jólvan ok, majd túlélem valahogy (:D), csak kár érte...
Amúgy S1m0ne még érdekel?
0
2006. április 16., vasárnap 13:10
Hát basszus, MDM! Nagyon sajnálom, eszembe se volt ez a dolog... :-(((
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. április 16., vasárnap 13:09
kössz, rögtön jobb...
0