Hello! Általában valóban nagyon megéri Ausztráliából rendelni filmeket, ugyanis gyakran az itthoni ár feléért lehet őket megszerezni. Az ezy-n kívül én még ajánlani tudnám a www.devoted.com.au oldalt is, ez még olcsóbb az ezy-nél, igaz, nem olyan nagy a választék, de szinte itt is mindent megtalálni. Csak egy példa az árakra: a "Káin ébredése" c. film magyar szinkronnal és felirattal (csomagküldéssel együtt) 2700 Ft-ba kerül, s ez nem kis különbség az itthoni árhoz képest! Utánvéttel nem lehet rendelni, csak dombornyomott bankkártyával (VISA Classic, Eurocard/Mastercard). A fizetéssel eddig nem volt gondom, korrekt az elszámolás, még nem történt semmi visszaélés. DE: a csomagokat érdemes biztosítva (insurance) feladatni, ugynanis így biztos, hogy nem fog elveszni, különben ez is lehetséges, nekem sajnos már volt ilyen tapasztalatom. Az egy más kérdés, hogy borzasztóan jóindulatúak, és ilyenkor pótolják/újraküldik (az ő költségükön) a filmet, de azért jobb biztosabbra menni. A csomagok általában 8-14 napig vannak úton, a tokok törése nem jellemző, de erre is volt már példa, a lemez azonban még soha nem sérült meg. Különben sokféle csomagolási opció közül lehet választani, a DeVoteD-nél a sima borítéktól a biztosított dobozig nagy a választék, persze az árak is különbözőek. A "shipping" link alatt mindezeknek előre is utána lehet nézni. A VÁM kikerülése pedig szerintem nagy mértékben a szerencsétől is függ, az EZY a csomagot ajándékként és számla nélkül küldi, a DeVoteD mindezt külön kérésre teszi meg, s így általában kicsi a valószínűsége a vámolásnak, na meg persze egyszerre kettőnél több DVD-t rendelni sem ajánlatos... Még valami: a 4-es régiókódos lemezeket nem lehet a 2-es lejátszókon megnézni, ilyen szempontból a az EZY oldalán található információk eléggé pontatlanok, én mielőtt megrendelek valamit, mindig utánanézek a www.michaeldvd.com.au oldalon a lemez pontos specifikációinak, az ott szereplő adatok tuti biztosak, így nem érhet kellemetlen meglepetés. Remélem tudtam segíteni!