Keresés

A filmritikákról

2006. november 26., vasárnap 0:08
Nem kukoricázok, de sose vigyél nőt olyan filmre , amit szívesen megnéznél, mert akkor ugrott a meghitt romantika:-)
0
2006. november 26., vasárnap 0:03
várom, várom! amúgy a PH-t nem lehet komolyan venni, összes hibájával együtt (van neki szép számmal) is szeretem. :)
0
2006. november 25., szombat 23:55
Volt benne szex? Úgy látszik, akkor én hamarabb elmentem, mint a szereplők a vásznon!
most posts by TM
0
2006. november 25., szombat 23:51
Nekem meg nagy kedvencem! Az egyik legjobb társadalom-kritika, amit valaha láttam: túltermelési válság, elértéktelenedő világ, emberi kapcsolatok zérószinten...csak nem szabad a sok szex-jelenet után megítélni, mert nem arról szól.;)
0
2006. november 25., szombat 23:43
Miért nem inkább a Crash-t? Nekem az volt eddig a legsúlyosabb karambol!
most posts by TM
0
2006. november 25., szombat 23:41
Ne szemtelenkedj, mert izé...büntetésből megnézetem veled a Pók-ot!
0
2006. november 25., szombat 23:40
Mindegyiken jól látszik a beleölt sok millió!
most posts by TM
0
2006. november 25., szombat 23:38
:DDD

igen, Maya filmjei aranyat érnek!
0
2006. november 25., szombat 23:36
Szóval akkor jó film? :-)
most posts by TM
0
2006. november 25., szombat 23:35
Komolyra fordítva a szót:

ez a "Fast Company" milyen film? Amennyit hallottam róla, az az, hogy nagyon elüt az életmű további darabjaitól.
0
2006. november 25., szombat 23:32
Hallottam róla, állítólag geci jó! :-)))
most posts by TM
0
2006. november 25., szombat 23:16
Nem láttam, sajnos kimaradt idáig.

Nyugi, nem fog olyan vád érni, hogy Kovi-rajongó lettél!;))) Szerintem annyira már ismerjük egymást...tényleg: az új Maya Gold-filmet láttad? "The big sperma monster attack"-vagy mi a címe...;D
0
2006. november 25., szombat 22:17
Na ez az.:) Meg a moziban senkit nem lehet kiküldeni film alatt sörért! /mondjuk itthon se, magamnak kell kimenni érte.../

Micsoda: Kovi??? Ő hogy fér össze Kubrick-kal??? hááát...:D
0
2006. november 25., szombat 21:56
Nekem van egy dedikált példányom az említett könyvből. :)
0
2006. november 25., szombat 21:55
Te is utálod a mostani magyar filmek 99 százalékát? :)
0
2006. november 25., szombat 21:55
Akkor most Te is felkerültél a film-imádó, moziba-nemjáró xpress-függők listájára!:)
0
2006. november 25., szombat 21:46
Így van!:)

és még egy személyes rigolya: csak egyedül szeretek filmet nézni! Az meg kicsit hülyén jönne ki, hogy ha előadás előtt szépen elkezdeném kipofozni a nézőket  a teremből...:)
0
2006. november 25., szombat 21:39
Hát ők:

lady F inlan Dia - egyenesen Finnország kristálytiszta gleccsereiből! Valamint mr alkohol: David Kronenburg. :)
0
2006. november 25., szombat 21:29
Pfúj, az nyálas! Akkor már inkább kukoricázok! Különben is, ki hallott már ilyet, hogy film alatt csókolózni? Én nekem sosem jött össze, mert ha olyan filmre vittem a nőt, amit már kétszer láttam, harmadszor is találtam valami érdekeset benne: :-)))
most posts by TM
0
2006. november 25., szombat 21:26
Ez a vallomás bátorságra vall:-)
De akkor bevallom, az elmúlt évben én is egy kezemen meg tudom számolni hányszor kellett a pattogatott kukoricás zacskó zörgését és csókolózó párok halk csámcsogását hallgatnom.
Sem időm, sem kedvem, és hát az otthon csöndes magányánál nincs kellemesebb (kivéve, ha a csókolózás halk csámcsogása tőlem származik:-))
0
2006. november 25., szombat 21:10
Milyen alkoholista múzsád van neked, he? :-)
most posts by TM
0
2006. november 25., szombat 21:06
Igazad van, előfordult már...mikor homlokon csókol az ihlet vodkagőzös lehelete!;)
0
2006. november 25., szombat 21:02
Én újabban a te hozzászólásaidat bírom! :-)
Megkönnyíted a dolgom, mert amikor elolvaslak, már csak Patrick Swayze-t kell idéznem: - Dettó! :-)
most posts by TM
0
2006. november 25., szombat 20:58
Nekem egész pontosan a "MASTERPIECE!" kritikával van (volt) bajom. Akárhányszor megláttam ezt a szót, tök mindegy, hogy pl. a két "kritizált" film között csak annyi hasonlóság volt, hogy mindkettőt nyersanyagra vették, úgy véltem, semmilyen infót nem ad, azon kívűl, hogy itt a személyét fontosnak tartja, és így megkímél bennünket a kicsit részletesebb elemzéstől. Nekem tök mindegy, hogy a számomra legkedvesebb filmet szétcincálják, de tegyék ezt normálisan, érvekkel. Mert amúgy tökre leszarom, ha az Ultraviolára azt mondják, hogy "király!", az még nem ösztönöz arra, hogy jobban elemezzem. Mindenesetre ez az oldal azért is van, hogy a normális kritikákkal egy egészséges vitát váltsunk ki, mellőzve a "leszarom, nekem akkor is tetszik" szöveget. Különben is : minden ide beírkáló embert ki lehet ismerni nagyjából a stílusa folytán, palacsinta777-től kezdve egészen a legjobbak írnak ide. Én hálás vagyok, hogy itt már nincs olyan sok értelmetlen vita filmekről (bár a Brokeback Mountain-nál "melegedik" a helyzet), de még mindig kevés a sok rendes kritika. Én szívesen olvasom mindenki véleményét (még Jamamura kissé pozitív Pearl Harbor-os szösszenetét is:)  (amúgy már írom neked a Kelly-t, csak sok dolgom volt), wrack-kal egyetértve az itteni írások segíthetnek szabadabban gondolkodni, ha filmet nézek, és nem feltétlenül csak azt látom meg egy filmben, amit én akarok. Ezt nem tartom határozatlanságnak, inkább alázatnak. Amit néha páran elfelejtenek itt.
0
2006. november 25., szombat 20:45
Na, nem csak mozifilmet lehet ajánlani, hanem dvd-t is. Azokról meg már írtál te is! :-)
most posts by TM
0