Keresés

A legújabb filmek & box office szereplésük

2012. május 14., hétfő 0:23
Úgy néz ki, megvan az a százmilliós második hétvége, és ez is közrejátszik abban, hogy kéthetesen már tuti milliárdos az összbevétel. Szerintem most kellene lottót vennünk! :)
most posts by TM
0
2012. május 13., vasárnap 3:34
Érdekes, de nem zavar. Amikor csak tehetem szinkronnal nézem a filmeket, mert jobb mint olvasgatni. :P De az Életrevalóknál el sem tudom képzelni szinkronnal, sőt nem is vagyok kíváncsi rá. Ha majd kijön dvd-n és megveszem, tuti eredeti nyelven nézem majd. Pedig nem igazán rajongok a francia nyelvért...
Ki érti ezt? :D
0
2012. május 13., vasárnap 0:41
A 29 millió dolláros pénteki bevétel akár egy 100 millió dolláros második hétvégi rekordot eredményezhet.
0
2012. május 12., szombat 23:55
Te és mondd, nem zavar egy kicsit sem, hogy a filmben franciául beszélnek? :)
Mert itt a fórumon több angolmatyi addig ragaszkodik csak az eredeti nyelv mindenek felettiségéhez, szemben a gagyi magyar szinkronnal, amíg az az angol, a francia filmeknél ugyanők már sűrűn emlegetik, hogy filmet nézni a legjobb a remek magyar szinkronnal. :)
most posts by TM
0
2012. május 12., szombat 23:47
Az előző hozzászólásom pedig megfelelő alapot biztosít a hatodiknak :D
0
2012. május 12., szombat 23:41
A megjegyzésem inkább vonatkozott az Életrevalók öt megtekintésére. :)
most posts by TM
0
2012. május 12., szombat 23:39
Ehhez azért az is sokat hozzátesz, hogy nem nagyon van olyan új film ami igazán érdekelne... moziba meg menni kel ugye... :P
0
2012. május 12., szombat 23:23
Nem semmi vagy! Na és jó az ízlésed! :)
most posts by TM
0
2012. május 12., szombat 23:19
Valamit tudhat a film, én ma néztem meg ötödjére... :D
Az utóbbi időben csak az Életrevalók büszkélkedhet nálam ilyen adattal... :)
0
2012. május 12., szombat 23:02
Úgy tűnik, csak hétfőn bambultak el a jenkik, a film azóta újult erővel szárnyal, szépen öli A sötét lovag rekordjait, tegnapi USA-zárás szerint már a 300 milliós határhoz ért, a világ többi helyéről meg már nagyjából ennek a dupláját gyűjtötte, csak az adatösszesítés itt tovább tart.
A Bosszúállók kéthetes korára túl lesz a milliárdon. S ez egy bődületes adat!
most posts by TM
0
2012. május 9., szerda 1:27
A Bosszúállók a kezdéskor regisztrált éjféli 8. helyezés után csinált egy nagy rekordhétvégét, de a hétfői legnagyobb bevételek filmlistáján már megint csak egy nyolcadik helyre volt jó.
Vajon mennyi puskaport durrantott el a készletéből, mire lehet még számítani a továbbiakban?
most posts by TM
0
2012. május 8., kedd 16:58
Nekem az a véleményem, hogy ennek a résznek az eredménye valamelyest megmutatja, hogy mekkora volt az előzőben munkálkodó Ledger+. Persze mint finálét biztos megnézik sokan, a kérdés csak az, hogy a Be_gins 205 misijét vagy a folytatás 533-ját kell-e alapul venni. Mert hát mindkettő Nolan, nem igaz? Ahogy az IMDB helyezésnél is az egyik 117. a másik meg 8. Vajon a harmadik eresztésben mennyire kell majd alapul venni az előzőeket?
most posts by TM
0
2012. május 8., kedd 16:45
Batman esetében azt tegyük még hozzá, hogy az imdb minden idők 8. legjobb filmjének folytatásáról beszélünk, amely a Nolan féle mítosz fináléja, ergo utolsó filmje. Megkoptak ugyan az élmények emlékei, de a premierig szépen lassan fokozatosan be fogják kapcsolni azokat az ingereket, amelyek megtekintésre fogják motiválni azokat, akik szerették A sötét lovagot négy éve. Ilyenből pedig jó sok van.
0
2012. május 8., kedd 16:14
Csakhogy a kritikusok lelkendezése egy akármelyik filmnél önmagában nem sokat ér (főleg, hogy ők azok, akik nem fizetnek a jegyért :) ) ezen felül még az is kell, hogy a nép is vevő legyen a dologra.
most posts by TM
0
2012. május 8., kedd 15:58
Nem mintha Az éhezők viadala annyira erős film lett volna, de számomra mégiscsak sokkal élvezhetőbb volt a Bosszúállóknál. Persze nem sajnálom a szuperhősöktől ezt a sok pénzt, csak a filmet látva éppenséggel nem értem az okát. (Tudom, Te ugyanígy vagy Az éhezőkkel.)
Ami Batmant illeti, szerintem lesz ott pénz bőven. Az érdeklődés igencsak nagy, és ha a kritikai visszhang is olyan lesz, mint a Dark Knight esetében, akkor én nem féltem a filmet.
0
2012. május 8., kedd 15:45
Kivártam a méltató szavakkal, míg a kerek számos rekord valóság nem lesz, de ez így már bőven felette van, úgyhogy szupergratula a szuperhősöknek. :)
Maszek oldalról meg csak egy megjegyzés: örülök, hogy végre nem Az éhezők viadaláról szólnak a himnuszok. :)
Kíváncsi vagyok, mennyi tartalék van még a filmben, kívánom, hogy jusson messzire. Viszont az új Batman az eddig látottak alapján marhára nem érdekel, elég gyenge előzeteseket produkáltak hozzá, ami önmagában még nem mérvadó, viszont a pénzembereknek ezúttal nem lesz olyan szerencséjük, mint a második felvonásnál az égből pottyant Ledger-katalizátorral, úgyhogy (pláne 3D nélkül) én elég rózsaszínnek látom azokat a félmilliárdos domesztik-vágyakat.
most posts by TM
0
2012. május 8., kedd 0:23
Május 4-6

Nagyon Marvel

Olyan jó volt nézni, hogy szinte mindenki, még ha csak kicsit is, de rekordot vagy rekord közeli eredményt várt a Bosszúállóktól. Valahol csak 172 milliót, máshol 176 milliót jósoltak, én meg félve írtam le, hogy ha már 300 milliót hozott a nemzetközi piacon, ahol azért kicsit visszafogottabban szerepeltek a Marvel filmek, akkor Amerikában, ahol a hősök valamelyikével talán már az iskolai tananyagban is találkozhatnak a diákok, miért ne robbanthatna nagyot és félve megjegyeztem, hogy 190 millió. Ezt a merésznek hitt tippet már a becslés is túlszárnyalta, 200.3 millió dollárról írtak az internetes oldalak, amely a pontos számadatok még meg is fejeltek egy kicsit. Hiába, emlékeim szerint a rekord nyitásokat azért egy kicsit óvatosan becsülték meg, végül mind jobban teljesített, így a Bosszúállók is stabilan 200 millió feletti eredménnyel, pontosabban 207,438,708 dollárral büszkélkedhet, vagyis bő 38.2 millió dollárt vert rá az alig egy évig uralkodó Harry Potter és a Halál ereklyéi 2-re. Nemzetközi eredményekkel együtt pedig már 654 millió dollárt tudhat magáénak, ami ezzel a legtöbbet jövedelmező Marvel mozi lett a Vasember 2-t is lefölözve.
A mozinkénti átlaga még ilyen széles körben bemutatott film esetében szinte páratlan, bő 47 ezer dolláros, talán ez is jelenti azt, hogy vasárnapra kisebb csökkenésen ment keresztül, hiszen a sok teltház miatt az érdeklődők kénytelenek voltak másik napon megtekinteni a filmet és jó esély van rá, hogy a következő hétre is maradt egy turnus, és akkor garantálhatjuk a második hétvégi bevételi rekordot. 76 millió ehhez már elég is lenne/lesz. A boxofficemojo 420 millióval a második legjobb nyári eredményt várta a Bosszúállóktól, míg 500 milliót vár A sötét lovag felemelkedésétől. Úgy érzem, hogy Nolanéknak jól fel kell kötniük a gatyájukat, ha valóban elsők szeretnének lenni. De amilyen őrült évünk van, még az is meglephet minket, vagy harmadik helyre taszíthatja a Harry Pottert.

Más premierünk nem is volt a hétvégén, és a többi film sem virágzott, mondhatni a korábbi hetekben is a Bosszúállókra gyúrt mindenki. A Kalózok! és az Ötéves jegyesség is felezett, A biztonság záloga és a The Raven pedig szinte harmadolódott. A Top 10-ben egyedül a harmadik helyezett Az éhség viadala maradt 50%-nál kicsit kisebb visszaesés alatt, már 380 millió dollárnál tart a könyvadaptáció.

1. Bosszúállók - 207.44m
2. Think Like a Man - 8.1m /73.13m/
3. Az éhezők viadala - 5.7m /380.7m/
4. Kalózok! A kétballábas banda - 5.5m /18.66m/
5. Szerencsecsillag - 5.37m /47.77m/
6. Ötéves jegyesség - 5.03m /19.1m/
7. The Raven - 2.63m /12.17m/
8. Chimpanzee - 2.48m /23.1m/
9. A biztonság záloga - 2.47m /12.87m/
10. The Three Stooges - 1.83m /39.67m/
0
2012. május 8., kedd 0:14
Hoppá-hoppá :D Nemhogy túl, ALÁBECSÜLTÉK.... 208 millió 3 nap alatt..... :D Ezek valóban bosszútálltak a The Dark Knight miatt a Warneren :D :D
0
2012. május 7., hétfő 20:15
Vasárnap este van a becslés, hétfő este meg kiderül, hogy jól csinálták-e. :)
most posts by TM
0
2012. május 7., hétfő 18:25

tehát akkor már a tegnap esti, nem pontos eredmény szerint is rekorder. :D
0
2012. május 7., hétfő 17:24
Ez még egy tegnap délutáni bejegyzés, a végleges, "aktuális" eredmény ma este várható.
most posts by TM
0
2012. május 7., hétfő 16:16

úgy néz ki nem becsülték túl:
http://www.imdb.com/news/ni27648696/
0
2012. május 6., vasárnap 20:38
Annyival nem fogják. Legrosszabb esetben is tisztán 180 millió felett fog maradni :)
Naná, hogy siker a film, amikor szegény képregényekkel szinte szimbiózisban élő tengerentúliak már egy hete azt olvassák mindenhol, hogy a szakembertől kezdve a mezei nemzetközi nézőig mindenkinek átlagosan 3-4 orgazmusa volt a filmtől.
0
2012. május 6., vasárnap 20:07
Kivéve, ha 32 millióval becsülték túl. :)
most posts by TM
0
2012. május 6., vasárnap 20:06
Elég kemény. Innentől kezdve nem lesz megállás. Előbb-utóbb a Warner összehozza Supermant és Batmant.

A szokott helyen megírtam a szokásos mondandómat.
0