A lehető legrosszabb hír. Újraszinkronizálni? Fúj! Marty az első részben tizenéves volt. Biztos szuper lesz hozzá Rudolf Péter 46 éves hangja. Meg mivel vagy ötszázszor láttam az eredeti szinkronos verziót nagyon fog zavarni az új verzió. Egyszóval óriási baklövés. Nem tudom miért nem értették meg a kiadónál azt a vásárlói óhajt, hogy jó a monó szinkron is csak legyen az eredeti. Lehet ezt is angolul nézni.
0
2002. május 3., péntek 20:52
471
Gondoltam újra beindítom ezt a fórumot hiszen friss híreket hallottam a Vissza A Jövőbe trilógiáról! Tegnap késő este volt egy műsor az RTL KLUBon amiben arról volt szó hogy újra szinkronizálják a Vissza A Jövőbe trilógiát! Nos én ebből arra következtetek hogy azért kell az új szinkron hogy a DVD-re felrakják! Nem így volna? Nem hinném hogy csak viccből hívták volna vissza a régi szinkron hangokat! Mert el kell mondanom hogy a szinkronok nagy része a régi marad! És hogy mikor jelenik meg a DVD? Nos erre a válasz nagyon úgy néz ki hogy valamikor Augusztusban! Egyik YO barátom azt mondta hogy egy német oldalon azt látta hogy valamikor Augusztusban jelenik majd meg a trilógia! Vissza A Szinkronhoz! :-) Most hogy új szinkron készül a DVD-re kerülő szinkron (mármint ha kerül rá) akkor az minden bizonnyal DD 5.1-es lesz! Bár azt is el tudnám képzelni hogy DTS legyen! Ha a TAXInak lett akkor ennek is lehet! :-) Nos ti mit gondoltok ezekkel kapcsolatban?