Köszi a választ Xpress és remélem hamarosan megoldódik a kérdés. Üdv. Medve
0
2004. október 9., szombat 17:27
41
Nos, mivel a kérdésemre nem válaszoltatok (hogy milyen címre küldjem az ajánlatot), így mind az xpress@xpress.hu, illetve info@xpress.hu címetekre elküldtem. Remélem eléri az illetékest, és akkor talán nagyobb esély van arra, hogy itt is legyen kártyával történő fizetés. A többi már rajtatok múlik.
0
2004. október 6., szerda 23:36
41
Milyen email címre küldjem?
0
2004. október 6., szerda 20:15
Moderátor
7449
De, még idén megoldódik ez a kérdés is.
0
2004. október 6., szerda 20:15
Moderátor
7449
bp: várjuk a részleteket. Nyitottak vagyunk mindenre! Köszi!
0
2004. október 6., szerda 20:06
7
Kedves Xpress!
A személyes átvételt semmiképp sem lehet megoldani??
0
2004. október 6., szerda 18:11
41
Ha gondolod kedves xpressz, akkor ezen a problémán tudok segíteni, professzionális, multibankos átutalás, telefonos fizetés, satöbbi, satöbbi... És akkor nem kell ilyen átlátszó kifogásokat keresni ;)
0
2004. október 6., szerda 17:52
813
Tiszta sor!
0
2004. október 6., szerda 17:52
813
Tiszta sor!
0
2004. október 6., szerda 17:48
Moderátor
7449
Kedves Medve: csak vázlatosan leírnám, milyen problémák adódnak a bankkártyás fizetéssel: 1. Nem minden bank foglalkozik ezzel, tehát bankot kellene a cégünknek váltani ehhez. 2. Nem fix-áras a tranzakciós költség, hanem van egy minimum díj, és ezen felül néhány százalékot kérnek a bankok minden kártyás tranzakció után. Nem árulok el titkot akkor, ha elmondom, hogy Magyarországon nem éppen európai színvonalú a DVD-k kereskedői árrése, egyes akciós termékeknél nem ritkán csak néhány százalék marad nekünk, néha annyi sem. Bankkártyás fizetésnél az árrést nem mérlegelik a bankok, így előfordulhat, hogy bizonyos csomagoknál a bankoknak dolgoznánk csak. Nem véletlen, hogy könyvekkel foglalkozó üzleteknél szinte mindenhol van bankkártyás fizetési lehetőség: a könyv-piacon nem ritkán 40-50% az árrés, tehát egy 1000 forintos könyvön többet keresnek, mint mi egy 5000 forintos DVD-n :) 3. Ha kártyával fizet a vásárló, a csomag "simán" ajánlott küldeményként menne, és ezt a postás akár a küszöbre is leteheti. Ha ezek után eltűnik a csomag, vagy a vevő azt mondja, hogy nem kapta meg, a felelősség a miénk. 4. A kártyás fizetéskor a vevő a rendelési folyamat közepén a bank rendszerébe kerül át, ami hatáskörünkön kívül van, tehát lehet, hogy lassú, vagy éppen nem működik, stb. Mindezek ellenére dolgozunk az ügyön. :)
0
2004. október 6., szerda 17:28
279
Kedves Xpress, ismét felhoznám a témát, hátha aktuálissá vált időközben.
Nem szeretnék lovagolni rajta, de érdeklődnék, hogy lesz e mód a közeljövőben bankkártyás fizetésre. Történetesen én ugyanis elég ritkán tartózkodom otthon, így számomra nem megoldás a postai utánvét, ami azt illeti, ezt a lehetőséget gyakorlatilag az utóbbi jópár hónapban teljesen ki is zártam.
Az xpress-nek régi vásárlója vagyok, így bátorkodom ismét előhozakodni a témával. Talán lehetne egy szavazást tartani arról, hogy hányan részesítenék előnyben a kártyás tranzakciót elérhetősége esetén, hátha megérné foglalkozni a kérdéssel (annak ellenére, hogy nem ismerem az üzleti hátterét a dolognak, de őszintén szólva, mint vevő, elsősorban nyilván a saját kényelmi szempontjaimnak megfelelően döntök).
Üdv.
0
2004. október 2., szombat 3:09
279
Még egyszer fel... hátha.
0
2004. szeptember 25., szombat 12:33
19949
Hát jó lenne már ha lehetne kártyával fizetni. Én is támogatom a dolgot.
0
2004. szeptember 25., szombat 0:38
813
Magyarországon belül igen! Az Xpressben bízom!
0
2004. szeptember 25., szombat 0:30
2178
Ezen jót röhögtem! Te akarsz kártyával fizetni...? :DDD
0
2004. szeptember 24., péntek 23:21
813
Xpress! Lehet majd esetleg a jövőben kártyával fizetni?
0
2004. szeptember 24., péntek 23:08
279
Up...
0
2004. szeptember 18., szombat 15:41
813
Jó ötlet ez a bankkártyás megoldás én támogatom. Engem felírhatsz a képzeletbeli szavazásodra mint ötletedet támogató személy. guns n roses
0
2004. szeptember 18., szombat 11:19
4792
bátorkodnék megkérdezni, hogy Wishlist funkció terén vmi fejlemény?
0
2004. szeptember 18., szombat 10:57
2178
Ez tényleg jó lenne!
0
2004. szeptember 18., szombat 10:44
279
Kedves Xpress, ismét felhoznám a témát, hátha aktuálissá vált időközben.
Nem szeretnék lovagolni rajta, de érdeklődnék, hogy lesz e mód a közeljövőben bankkártyás fizetésre. Történetesen én ugyanis elég ritkán tartózkodom otthon, így számomra nem megoldás a postai utánvét, ami azt illeti, ezt a lehetőséget gyakorlatilag az utóbbi jópár hónapban teljesen ki is zártam.
Az xpress-nek régi vásárlója vagyok, így bátorkodom ismét előhozakodni a témával. Talán lehetne egy szavazást tartani arról, hogy hányan részesítenék előnyben a kártyás tranzakciót elérhetősége esetén, hátha megérné foglalkozni a kérdéssel (annak ellenére, hogy nem ismerem az üzleti hátterét a dolognak, de őszintén szólva, mint vevő, elsősorban nyilván a saját kényelmi szempontjaimnak megfelelően döntök).
Üdv.
0
2003. szeptember 26., péntek 6:15
398
Xpress!
Ezt én sem értem, miért nem lehet valami pincehelyiségből bonyolítani az üzletet, vagy az előszobából vagy valami. Vannak, akik ugyanilyen boltot visznek, csak nem filmet, hanem zenét árulnak, és talán mert nem akarnak külön költségeket, bejelentkezés után vagy felmehetsz hozzájuk vagy esetleg becsöngetsz és lehozzák stb. Az említett 10% remélem, nem árrés (eladási ár - vételár), hanem haszon (bevétel - kiadás), különben jókora mínuszban lehettek, bár utóbbinál is inkább tűnik hobbinak, mint üzletnek.
0
2003. szeptember 25., csütörtök 20:03
487
Noh a posta egy kulon allatfaj. Apro tortenet (remelem nem irtam meg, ha megis sorry :)) ). Alt ha jon valami bedobnak egy ertesitot. Namost ennek a megszerzese mindig a kiado kislany agyterfogatatol fugg. Az esetek 90%ban pikk-pakk odaadja. A maradek 10 %ban nem fogja fel, hogy nincs beirva a cimem, mert x honapig dolgozom itt. Es miert van mondjuk a csomagra V-vel irva a nevem, mig a szemelyibe W-vel. stb... . Ehhez kepest az xpress altal hasznalt futarceg, pl tegnap. Keset az arc, mert valami karambolba keveredett, marmint az ez altal kilakult dugoba. En megyek haza, ficko a kocsibol megismert, satu es egybol adta a cuccot. Pedig idaig max 4-5 alkalommal latott (mert nem mindig o hozza ki). Ja es kb 40x kert elnezest. Kicsit mas hozzaallas. A postarol meg annyit, hogy multkor az amazontol rendelt csomagot siman bedobta az ajto elotti biztonsagi racs moge (tul.kep az nem vette ki aki nem akarta, szerencsere a szomszedok idos nenik es nem tunt fel nekik a kb 25 cmes DVD - Amazon DVD felirat.). Ha eltunik akkor soha nem tudtam volna bizonyitani, hogy kihoztak. Amikor rakerdeztem a postan, hogy ez hogy megy azt mondtak, hogy "mi a bajom, hisz megkaptam, nem?". Szoval innentol kezdve szerintem barmi megoldas csak posta ne... Bocs ha off is volt meg hosszu is, de szet robbanok ha posta kerul szoba :))
0
2003. szeptember 25., csütörtök 18:13
213
Klassz :-))
Azért az a kis kapu még nyitva van, hogy aki felválalja a költségeit a futárnak, az fizethessen kártyával... Különben ha a mellékelt linken megnézet a futárárait, akkor láthatod, hogy 1000 alatt van, és ők is 24 óra alatt kézbesítenek, ha nincs otthon a páciens, akkor üzenetet hagynak, és csak x nap múlva küldik vissza a feladónak a csomagot.
0
2003. szeptember 25., csütörtök 17:00
2
Üdv! Lesz-e belátható időn belül Bp.-i lerakat, ahol személyesen meg lehet vásárolni a filmeket?