Keresés

Fizetési módok

2002. augusztus 18., vasárnap 10:52
Kedves KIGA!
Bár előzőekben, a hozzászólásom nem igazán neked lett címezve , de én úgyérzem nagyon is megtalált, akaratom ellenére.
De inkább azt javaslom, mielőtt még Magyartanárt játszanál talán nézz utánna hogy hogyan kell írni, és csak utánna kritizálj.
Egyébként te biztossan irodában dolgozol. Mint a főnök jobb keze. Amivel a se...... törli. Mert ilyen marha okos egyén csak is így tud IRODÁBAN érvényesűlni.
Egyébként én az előbbi hozzászólást azért írtam, mert tele van a hócipőm az olyan emberekkel, -és ez most lehet hogy nem a herceget érinti, - akiknek álandóan problémájuk van, ha van a filmen szinkron az a baj ha nincsen az a baj, ha Kp.-ban, kell fizetni akkor az a baj, ha kártyával akkor meg az, miközben nem is olyan régen, még a Német szinkronos, Magyar hangalámondásos filmeket nézte. Szóval inkább örülni kellene hogy idáig is eljutotunk, hogy kiváló kép, és hangal rendelkező kiadványok jelennek meg a hazai piacon. Mindazoktól akiket, akaratom ellenére sértettem meg, azokat megkövetem, de akit szándékossan azoknak fentartom az állításom.
0
2002. augusztus 18., vasárnap 10:47
Kedves KIGA!
Bár előzőekben, a hozzászólásom nem igazán neked lett címezve , de én úgyérzem nagyon is megtalált, akaratom ellenére.
De inkább azt javaslom, mielőtt még Magyartanárt játszanál talán nézz utánna hogy hogyan kell írni, és csak utánna kritizálj.
Egyébként te biztossan irodában dolgozol. Mint a főnök jobb keze. Amivel a se...... törli. Mert ilyen marha okos egyén csak is így tud IRODÁBAN érvényesűlni.
Egyébként én az előbbi hozzászólást azért írtam, mert tele van a hócipőm az olyan emberekkel, -és ez most lehet hogy nem a herceget érinti, - akiknek álandóan problémájuk van, ha van a filmen szinkron az a baj ha nincsen az a baj, ha Kp.-ban, kell fizetni akkor az a baj, ha kártyával akkor meg az, miközben nem is olyan régen, még a Német szinkronos, Magyar hangalámondásos filmeket nézte. Szóval inkább örülni kellene hogy idáig is eljutotunk, hogy kiváló kép, és hangal rendelkező kiadványok jelennek meg a hazai piacon. Mindazoktól akiket, akaratom ellenére sértettem meg, azokat megkövetem, de akit szándékossan azoknak fentartom az állításom.
0
2002. augusztus 15., csütörtök 12:30
Athos,
Javaslom először legalább az általános iskola első néhány osztályának elvégzését, majd talán egy gondolkodásfejlesztő tréninget, ha már mindenáron kötekedni akarsz (ui. Herceg hozzászólásának köze sincs ahhoz, amiről te itt "értekezel").
Én szégyellem magam, hogy egy olyan fórumba írogatunk, ahol az ilyen hozzászólásokat nem moderálják ki egy mozdulattal.
0
2002. augusztus 15., csütörtök 11:57
Athos: nem hiszem, hogy Herceg az 599 Ft-ot sokalja. A hitelkártyás fizetés esetében pontosan 160 forinttal kerülne kevesebbe egy átlagos csomag feladása, viszont a banki kezelési költség ennél biztos, hogy magasabb, tehát "spópolásra" nem alkalmas a hitelkártyás fizetés. Arra azonban igen, hogy ne kelljen a postást lesni egész nap, vagy besétálni a postára a csomagért - ha ugyanis sima ajánlott küldeményként érkezik a csomag, azt akár a postaládába is bedobhatja a postás, vagy otthagyhatja a küszöbön, ha nem vagyunk otthon - persze lakóhely-függő, hogy ez most pozitívum, vagy negatívum.
Azért mindenkit arra kérnék, hogy a személyeskedést mellőzzük egy kicsit.

Köszi.
0
2002. augusztus 15., csütörtök 11:49
Athos!

Ez azért nem volt szép dolog!
0
2002. augusztus 15., csütörtök 11:23
Gondolom te sokat dolgozol. Segédmunkásként. Mert ilyen "eggyet" "lessz" dolgokkal biztos nem engednek be egy irodába!
0
2002. augusztus 15., csütörtök 10:17
Nem akarom az xpresst védeni de ha neked sok az 599ft posta költség akkor nemtudom minek mozizol, az ilyen éhenkórász hitelekből vásárló, és élő embereket kinem állhatom, az ilyen ne írjon kritikát, főképp nem hangsúlyozva hogy hitelből akarna vásárolni,és utánna villog hogy neki megvan ez és ez a DVD kiadvány és ha nem tetszik akkor fikázik.
Elkellene menni dolgozni, normálisan élni és csak akkor vásárolni ha megvan rá a pénzed, mert az adósságot is kikell fizetni, vagy az a filozófiád fizetés előtti napon hogy eggyet alszunk lessz pénz, eggyet nem alszunk nem lessz pénz?
0
2002. augusztus 14., szerda 3:44
Herceg,
Xpress.hu-val történt beszélgetésünk után kijelenthetem, hogy teljes lelkesedéssel állnak a dolog előtt, eddig leginkább a magas banki jutalékok és a bankok töketlensége állta a bevezetés útját. Remélhetőleg ez hamarosan megváltozik. Erősen dolgoznak már rajta. :-))
0
2002. augusztus 11., vasárnap 16:20
Ez a hitelkártyás fizetés mód engem is érdekelne, de nagyon.  Bár mostanában már más "bajaim" is voltak az XPress.hu-val, de a legfőbb ok amiért nem itt vásárolok DVD-t mostanában az az, hogy nem lehet kártyával fizetni. Magyarországon is meghonosodott már az igazi hitelkártya (CITI, CIB, OTP meg majd minden banknak van már) aminél ugye nem akkor terhelődik meg az ember amikor fizet, hanem hó végén elszámoláskor. Ez pedig nagyon kényelmes pénzmanagementet tesz lehetővé. A DVDk nem olcsók, ráadásul a magas szállítási költség miatt nem is éri meg 3-4nél kevesebbet rendelni egyszerre, így tetemes összeg a számla kifizetése, amit kényelmesebb kártyával intézni.
Azt, hogy a hazai bankok milyen feltételeket kínálnak, mi vásárlók nem tudhatjuk. Az interneten keresztüli kártyás fizetés itthon béna kacsa állapotában van ahhoz képes ami tőlünk nyugatra működik. Jellemző, hogy amikor egyszer rászántam magam és megpróbáltam itthon kártyával fizetni, az nem sikerült (a tranzakció el lett utasítva), pedig azzal a kártyával az Amazon.co.uk-n simán fizettem többször is...
A tarifáról még annyit: az XPress alapárai a kezdtekben nagyon jók voltak, de mára már beálltak az átlagos szintre. Ebből persze jön le kedvezmény, de nem mindig, ráadásul a spéci kiadások és akciós filmek esetében ez 0. Így aztán nyereségkulcsa kábé annyi, mint a boltban forgalmazóknak, CSAKHOGY: nem kell fenntartani üzletet, eladókat, csak raktárat és admint. (ami a többieknél is van...) Egy szó mint száz, úgy vélem ez a dolog inkább elszánás kérdése az XPRESSnél, mintahogy a kínálat bővítése is mondjuk zenei témájú kiadványokkal... de ez már egy másik történet...
0
2002. augusztus 10., szombat 15:28
Nem csalódtam bennetek :-))
0
2002. augusztus 10., szombat 15:14
Körbejárjuk a témát :)
0
2002. augusztus 10., szombat 15:02
A K&H-nál elég alacsony a jutalék. Nem lehetne ott mégis szerződést kötni?
Tudom, tudom, bla-bla, de én annyira szeretnék kártyával fizetni... :-)))))
0
2002. május 16., csütörtök 20:14
Értem. Akkor sajnos soha.. :-((
0
2002. május 16., csütörtök 11:22
Kedves M!
Amint a bankok normális kezelési költséggel vállalják a hitelkártyás fizetési lehetőség kezelését, természetesen lesz rá mód. Jelenleg azonban nem tranzakciónkénti fix összeget kérnének a hitelkártyás rendszer bevezetéséért, hanem jutalékot, méghozzá olyan magas százalékban, ami esetenként a teljes haszonkulcsunkat lefedi, vagyis csak veszteségesen, vagy a kedvezmények csökkentésével működhetne a hitelkártyás rendszer.
0
2002. május 15., szerda 1:57
Kérdezném, hogy lesz-e valamikor mód kártyás fizetésre, esetleg valahogy úgy, mint az a kinti shopoknál müxik?
0