Igazából én csak egy kis fogaskerék vagyok a gépezetben. :)
0
2011. október 22., szombat 1:17
52685
Már örültem, hogy vége a zeneszerzős szériának, erre most jönnek az operák. Meg kell hagyni, nagy genyák vagytok! ;)
most posts by TM
0
2011. szeptember 28., szerda 23:00
7076
Csak bátran! :)
0
2011. szeptember 28., szerda 22:34
52685
Bevallom, eszembe jutott "Kossuth hangja", de nem akartalak a kényszeres dolgaimmal zaklatni. :) Mindenesetre a földrajzos sorozatot az előbbiek miatt már passzoltam, esetleg annak kapcsán majd zörgetek még. :)
most posts by TM
0
2011. szeptember 28., szerda 21:53
7076
Rohangálsz, ahelyett, hogy elfogadnál egy kis segítséget! :)
0
2011. szeptember 28., szerda 20:34
52685
Az ősz legnagyobb zenei dobása
PINK FLOYD remastered
Szeptember 26-án jelent meg mind a 14 Pink Floyd-lemez újramaszterizálva és új csomagolásban. Hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog, a csapat legsikeresebb nagylemeze, az 1973-as Dark Side Of The Moon ugyanezen a napon kijött kétlemezes verzióban, illetve egy hatlemezes luxuskiadásban is. Még tovább menve, november 7-én az 1975-ös Wish You Were Here lemez jelenik majd meg szinte ugyanilyen, de ötlemezes luxus változatban, illetve ezt a csomagolást kapja majd hét lemezzel az 1979-es The Wall is 2012 február 7-én. A Wish You Were Here-rel egy napon még kiadnak majd egy A Foot In The Door: The Best Of Pink Floyd válogatást is, csak, hogy teljes legyen az öröm. Mindegyik verzió kapható lesz vinilen (bakeliten) illetve digitálisan is. A bónuszok között lesz olyan finomság, mint például a Wish You Were Here dal Stéphane Grappelli jazzhegedűssel, tehát inkább a_lternatív verziókra számíthatunk, mint eddig nem hallott szerzeményekre. Az árakra érdemes rákeresni a megfelelő helyeken, hogy csak egyet említsek, a 14 albumos (16 korongos) "The Discovery Studio Album Box Set" potom 180 dollárt kóstál.
most posts by TM
0
2011. szeptember 28., szerda 20:32
52685
Ha nem üt el egy autó (a műhold már leesett) akkor megveszem az utolsó kettőt is, így teljes lesz a 20 darabos kollekció. Nyilván ez egy komoly komolyzene-kedvelőnek sovány felhozatal, hiszen neves zeneszerzők életművét egy órában szinte lehetetlen bemutatni, így ezek a keresztmetszetek csak alulról súrolják a "magasztosabb zenei tudást" ám nekem tetszett az ötlet és a kivitel is egész tetszetős. Bár az újságárusok között nem kevés kilométert teszek meg, hogy ne agyonnyomorgatott, pántolt digibook jusson kéthetente. Na de mindjárt vége.
most posts by TM
0
2011. február 8., kedd 23:18
2464
Elkezdem gyűjteni a most induló Híres zeneszerzők sorozatot!Az első rész(Bach) alapján nagyon tetszik nekem! Még valaki innen tervezi ezt?
Sajnos a Diana Krall-ból csak 4 lemez jelent meg összesen ezen a formátumon, pedig ezt az albumot nagyon vártam.
0
2011. január 14., péntek 23:16
7721
Innen a távolból küldök egy pacsit Diana Krall miatt.Szép gyűjteményed van. (Amikor meglátom az alakzatban kirakott lemezeidet, mindig ezek a kis animációk jutnak az eszembe.Cetlikből szoktak egymás után mindenféle formákat kialakítani.:)
Igazából nem tudnék egyetlenegyet sem kiemelni, hiszen rengeteg jó számuk van; kazin megvan az összes albumuk, sajnos CD-n - legjobb tudomásom szerint - csak egy "Best Of" jelent meg Tőlük.
Egyébként bővebben Róluk ITT!
0
2010. november 13., szombat 13:34
2001
Nagyon remélem én is hogy jön a többi is, legalábbis várom jövőre az Emotional-t is.