Sajnos az általad említett filmek megjelenéséről nem tudunk nyilatkozni - ellenben még 2002-ben jön az Amazing Journey, amelyet 2000-ben jelöltek rövidfilmes Oscarra.
Üdv, a "másik cég" (imax.hu)
0
2002. május 30., csütörtök 0:59
Moderátor
7449
Kedves Attis! Nem minden IMAX-film kiadási joga van a Warner Home Videónál, de azt az információt kaptuk egy másik cégtől, hogy ha minden jól megy, 2002/2003-ban kb. 12-15 IMAX film jelenik majd meg az ő gondozásukban, magyar felirattal, és eredeti DD+DTS 5.1-es hanggal. Mivel végleges lista még nincs, így nem tudni, hogy az általad említett filmek benne lesznek-e az első körben kiadandó filmek között, de várhatóan június-július folyamán ez is kiderül, és akkor megírjuk a hírt.
0
2002. május 30., csütörtök 0:45
29
Little.Johnny!
Kösz a segítséget, a DVDCenter Fórumot ismerem, de a hivatalos szervektől, illetve az Xpress munkatársaitól vártam volna választ a kérdésemre.
Szóval, mikor várható az említett IMAX filmek megjelenése itthon?
Thanks!
0
2002. május 24., péntek 9:05
13
Hali Attis!
Hát ez nem biztos, hogy ki fog "elégíteni", de van a DVDCenter fórumán egy topic, Mi a fene az az IMAX? címmel. Itt a link, ha esetleg még nem láttad: http://dvd.index.hu/forum/list.php?t=1932&DVDforum=eb7e8af73fd8bba0e9071d719a5303a4
Megnéztem az oldalad(???)! Király! De mire rájöttem, hogy mi az a LITE... :-)
Majd körülnézek tárhelyügyben én is...
0
2002. május 23., csütörtök 10:35
29
Tényleg, igazad van!
Mindenesetre megérdemelné ez a két film, hogy itthon is bemutassák. És nem csak Sting zenéje miatt.
http://stingbns.tripod.com
Kösz, little.johnny!
0
2002. május 22., szerda 8:50
13
Attis!
Hogy kedvezők-e az IMAX filmek árai? Naná, hogy azok. De! Ha jól tudom, az általad említett 2 film közül egyik sem volt OSCAR-díjas, mindegyik csak a jelölésig jutott. Azt viszont már nem lehet vitatni, hogy miért is...
...Sting rulez...
0
2002. május 19., vasárnap 21:59
29
Hello Xpress!
Várható még újabb IMAX filmek DVD megjelenése, itthon, magyar felirattal a jövőben? Főleg két természetfilm érdekelne, a The Living Sea és a Dolphins. Egyikük Oscar-jelölt, a másik Oscar-díjas, és mindkettő Sting zenéjével fémjelzett alkotás.