Tegnap végleg össze állt a cucc. :D Újra robog a mozi otthon!
SuperHeRo
0
2015. december 8., kedd 21:20
1698
Végre összeállt a házimozi rendszer.
Már csak a frontoknak kell, hogy megérkezzenek az állványok, aztán mehet is újra a mozi!!! :)
SuperHeRo
0
2015. december 7., hétfő 21:21
126
Még meg is koronázod! :)) :)) :))
0
2015. december 7., hétfő 21:17
52685
Király! :)
most posts by TM
0
2015. december 7., hétfő 21:16
126
A korrektségéről csak annyit hogy feladtam hirdetésben hogy több filmet keresek.A héten egy oldalon ezekből találtam kettőt nagyon jó áron. A hirdető jelezte hogy már elkeltek,közben korrekt ember szólt hogy az a kettő film megvan neki és eladná nekem egy bizonyos áron. Mint kiderült látta korrekt ember hogy mit keresek,megvette a hirdetőtől a két filmet és még mielőtt átvette volna már nekem kínálta eladásra. A bibi az volt hogy a két film nála már 6000ft-al került többe mint az eredeti ár. Ez tényleg korrekt hozzáállás.
0
2015. december 6., vasárnap 12:49
3113
The Santa Awakens
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. december 6., vasárnap 1:45
16099
Meg is oldódott. :) Hálásan köszönöm blurayman-nek a gyors cserét és a korrekt hozzáállást. Minden rendben van!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. december 3., csütörtök 19:25
874
Ennyire nem szemrevételeztem :) Mindenesetre sokkal jobb, mint vártam. Kösz a tippet :D
0
2015. december 3., csütörtök 19:18
19960
Hehe... Ezt en is meg szoptam. :) Az egy folia rajta h ne karcolodjon. Huzd le rola! :)
0
2015. december 3., csütörtök 19:17
874
Megérkezett Németországból a csomagom az alábbi tartalommal:
- 50 db SteelShell - 11 db Steelbook műanyag tartó - Haribo maci (utóbbi ajándékként az ünnepekre való tekintettel :))
Ami kicsit érdekes, hogy a tartónak zöldes színe van, a neten teljesen áttetsző. Remélem ha később rendelnék még, akkor is ilyen fog érkezni...
Most rendezhetem át a gyűjteményem, illetve ki kell választanom 11 Steelbook kiadást, amit kiemelten kezelve, a tartókra rakok.
0
2015. november 30., hétfő 19:37
14599
Azt hiszem, nem véletlen, hogy 2009-ben találkoztam vele először és utoljára. Szerencsére nem tőle vásároltam, hanem fordítva, de már akkor is feltűnt, hogy valami nagyon nincs rendben a sráccal (az emberismeretem ott sem tévedett). A későbbiekben egy, azóta már nem aktív fórumozótól többet is sikerült megtudni róla, ami alapján egyáltalán nem meglepő, hogy ennyien lyukra futottak. Az, hogy primitív és alpári, nem kifejezés. Én is megfogadtam, hogy tőle még akkor sem veszek semmit, ha az általam legkeresettebb kiadványt árulná. Inkább beszerzem máshonnan, ami lehet hogy drágább kör, de az eladója legalább becsületes.
Arról nem is beszélve, hogy rengeteg tervezett eladásomat hiúsította meg a nyomulásával. Xpress helyében már régen kivágtam volna, mint macskát szarni...
Na meg amikor 2014 szeptemberében lejöttem a fórumról, ott örömködött, hogy mindenkit meghív egy italra, ha leléptem. Remélem, azóta már a detoxból is kihalt, mert ha azóta folyamatosan iszik, már a mája is elpárolgott volna...
0
2015. november 30., hétfő 6:16
14599
Tudom, hogy a GNR első lemeze kb. 38 millió példányban kelt el, de ha nincs az MTV, akkor soha nem futnak be. Kezdetben hatalmas bukásnak indult az a lemez, csak aztán az említett zenecsatorna szarásig nyomta a videoklipeket és az egekig hype-olta, a nép meg ráharapott.
Mellesleg az a-ha frontján is ugyanez volt a helyzet 2 évvel korábban, ha a Take On Me-hez nem készül forradalmi videó, akkor ők se lettek volna sehol.
0
2015. november 30., hétfő 0:41
1333
"Hatalmas album, nem véletlenül lett a rocktörténet legtöbb példányban eladott bemutatkozó lemeze, én nagyon szeretem.""
"Csak" a második! :-) (Az első az "Appetite For Destruction" a Guns-tól.)
Persze attól még legenda.
0
2015. november 29., vasárnap 23:48
16099
Én befejeztem. Úgy néz ki az én "ügyem" meg fog oldódni.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. november 29., vasárnap 22:29
8260
Semmi közöm kettőtök intim kapcsolatához, de szerintem ez a felület nem igazán alkalmas az ilyen frusztrációk kiélésére...
Bár... az is igaz, nem tudnám megindokolni, miért is ne lehetne... :(
0
2015. november 29., vasárnap 21:27
286
Nagyon vigyázni kell ezzel a Czédrus gyerekkel. Minden szart rásóz az emberekre.
0
2015. november 29., vasárnap 20:34
16099
A FÓRUMOZÓ SAJÁT KÉRÉSÉRE TÖRÖLVE
0
2015. november 29., vasárnap 20:31
286
Ő lesz az. Ilyen aljas, patkány ember nincs még egy a világon. El van szállva magától. Hülyébb a sokéves átlagnál, de osztja az észt. Ki olyan hülye, hogy minden egyes utalás után felveszi a pénzt az automatából? Hát ő!
0
2015. november 29., vasárnap 20:06
16099
A FÓRUMOZÓ SAJÁT KÉRÉSÉRE TÖRÖLVE
0
2015. november 29., vasárnap 20:03
286
Annak, hogy továbbra is rajta rothad az a rengeteg film, amit felvásárol fillérekért. Az eladás az nem megy neki, mert ugyanazokat a filmeket árulja 1-1,5 éve.
0
2015. november 29., vasárnap 19:44
8260
És ennek Te miért is örülsz? :o
0
2015. november 29., vasárnap 19:35
286
Milyen idióta emberek vannak ebben az országban. Gondolom, mindenkinek ismerős blurayman, alias Melvin Udall.
Egy érdeklődő az egyik fórumon meg merte kérdezni, hogy mire kér 200 forintos tranzakciós illetéket a postaköltségen és a filmek árán felül. Kiderült, hogy a bankautomatából történő készpénzfelvételt is a vevőnek kell kifizetnie. Az érdeklődőnek ez már sok volt, inkább passzolta a filmeket.
Erre itt a válasz (szó szerinti idézés, vannak fogalmazásbéli és helyesírási hibák, de ez nem meglepő szerintem):
Figyelj nem én Kerestelek meg! Ha pedig van pénzed bluray házimozira akkor legyen pénzed lemezre is. Egy jómondása volt egy normális vásárlómnak. Ha vettél bármilyen állatot akkor ettesd is! De hát mint rólad kiderült smucig vagy postára is! Nem gondolod megyek postára sorba állok megírom a levelet És ezt így hogy olcsóbban vinnéd el! Jobb is hogy leépítem a sok smucig embert. Xpress nagyképű faszkalapjai le vannak szarva. Kivétel pár normális.
0
2015. november 17., kedd 19:58
7076
:)
0
2015. november 17., kedd 19:18
52685
Focistáéknál:
- Te, Béla! Emlékszel még az utolsó EB-dre? - Hogyne... rántott hús volt burgonyával!
most posts by TM
0
2015. november 17., kedd 17:23
14599
A folytatása (Don t Look Back) szerintem még jobban sikerült, bár az már csak 7 millió példányban kelt el az idők során, szemben a debütálás 17 millerével...
A harmadik albumtól felfelé még nem volt szerencsém a többi Boston-albumhoz, bár nincsenek sokan, Tom Scholz nem arról híres, hogy fossa a lemezeket, na meg pár éve Brad Delp énekes is elhunyt, szóval...