Keresés

aminek kib*szottul örülök

2007. február 26., hétfő 14:45
Abba lehetne hagyni ezeket a hozzászólásokat, melyben lenézően, megmosolyogva kirekesztően kezelitek a nemek egymás közti szerelmét.

Xpress kérem az alábbi hozzászólások törlését!
0
2007. február 26., hétfő 14:44
Örülök hogy örülsz :))  Remélem te mind a 7 filmet kedveled. Még az utolsó pillanatban (egy perccel előtte) is gondolkodtam, tipródtam, hogy rányomjak, vagy ne, mert a Madarakat nagyon szeretem. Lehet hogy igénytelenség a részemről, de a többi alkotás nem áll közel hozzám, bár kíváncsiságból megnéztem őket. Aztán úgy gondolkodtam, hogy egy film miatt mégse veszem meg az egész csomagot.
0
2007. február 26., hétfő 13:28
Ugyan már, Korn, az Űrgolyhókban is lehetett már kapni a videokazettát, még a film vége előtt. Pedig az még a 80-asokban volt... jaj, nagyon le vagy maradva.
0
2007. február 26., hétfő 13:24
CradleLove! Kérlek írd már meg, hogy miképp jutottál a díszdobozhoz annak ellenére, hogy még le sem gyártották? Rajzoltad, vagy hogy? Ráadásul egyből kettőt intéztél. Azért furcsa, mert még a kiadónak sincs belőle.
Meg sem jelent. A rémálomhoz gratula, meg minden, csak ez most olyan, "hogy a csajom kurvára örült a plüsspingvinnek amit a Táncoló talpak-hoz kapott."-érted.
Holnap lesz egy hete, hogy a Masterfilm Digital-ban fel lett véve a szinkron. Bár az is lehet, ahogy Borat mondta: " Van egy kvarcórám a jövőből...
0
2007. február 26., hétfő 12:31
Á, öreg vagyok én már az ilyen változásokhoz. Ha meg akarok hatódni, marad a Keresztapa, meg a Volt egyszer egy vadnyugat...
0
2007. február 26., hétfő 12:28
Na ja. Vannak dolgok, amik már kimaradnak az én életemből: reformkonyha, férfiszerelem...
0
2007. február 26., hétfő 12:18
Ááá, nem hinném. Bence és a cölöp, nem egy oldalon vannak. Old School heteró Mr. Gerhardt. Jól mondom?
0
2007. február 26., hétfő 12:03
csak bele ne éld magad :D
0
2007. február 26., hétfő 12:01
Olyan szépen beszélsz, h szinte kedvet is csinálsz a dologhoz.
Bevallom, kicsit még ódzkodom a dologtól (a magánéletben, a munka az persze munka), de lehet h este kikölcsönzöm a Brokeback Mountain-t. :)
0
2007. február 26., hétfő 11:56
Amennyiben Bencének hívnak akkor neked szólt bro !
Rosszul emlékeztem.
0
2007. február 26., hétfő 11:53
BRÁHHÁHÁHÁÁ!!!!
Nem vagy normális-)))))
Tegnap néztem az Ace Ventura első részét a Viasat 3-on, és abba volt egy ilyen sportoló. A bot rabja volt, sőt a pénisz elkötelezett híve. De úgyis fogalmazhatunk, hogy férfi létére nem volt ellensége a hímvesszőnek, sőt a püspöklila kupakot részesítette előnyben.
0
2007. február 26., hétfő 11:51
Én nem vettem Számkivetettet, ha ez a kérdés, és ha nekem szól.
Ha nem, bocs! :)
0
2007. február 26., hétfő 11:51
Én nem vettem Számkivetettet, ha ez a kérdés, és ha nekem szól.
Ha nem, bocs! :)
0
2007. február 26., hétfő 11:49
Először is, nem divattervező, hanem fodrász-masszőr, másrészt nem "Meleg diszkoszvetők", hanem a jóval szofisztikáltabb "A sport szerelmesei" címet kapta.
Egy súlyemelő-edzőtáborban játszódik ez a rétegfilm, ahol igazi, őszinte érzelmek szövődnek a kívülről férfias erőt sugárzó, mégis érzékeny és szeretetre vágyó szereplők között, míg végül igazi csapattá kovácsolódnak a filmvégi nagyjelenetben.
Különlegessége, hogy szöveg nincs a filmben, kizárólag a testbeszédre hagyatkozik a rendező.
0
2007. február 26., hétfő 11:46
Király, köszi mindenkinek.
0
2007. február 26., hétfő 11:45
Szerintem jó ár. Annyiért én is megvenném.
0
2007. február 26., hétfő 11:45
Bence! Ha jól emlékszem te vettél egyet nemrég ugye? Mennyi volt, ha nem vagyok indiszkrét?
0
2007. február 26., hétfő 11:43
2500-ért jutok hozzá. Az jó ár szerinted?Vettem már sokkal drágábban szar filmet is.
0
2007. február 26., hétfő 11:37
Ez relatív. Hozzá lehetett jutni 1-2000-ért, de mivel Dreamworks és most egyenlőre nem beszerezhető bármi elképzelhető. Ha valaki nagyon rá van pattanva egész szép pénzt is érhet.
0
2007. február 26., hétfő 11:34
Srácok! Szerintetek mennyit ér meg egy karcmentes Számkivetett? Nekem bármennyit, tehát mindenképp megveszem, csak mennyi most az értéke?
0
2007. február 26., hétfő 11:31
Gerbence pedig hamarosan feltűnik a "Meleg Diszkoszvetők" című filmben, mint divattervező...-))))
0
2007. február 26., hétfő 11:28
Nézd meg mindkét filmet. A pokol hét kapuja címűben az álványon a csókát, aki először vidáman diskurál, majd megrémül, és hanyattbassza magát az álványról.

A zombik városában kettő is van. Egy nagydarab feka forma, és egy mitugrász rendőR.

A végén bemondja az ismerős hang, magyar hangja-én.
0
2007. február 26., hétfő 11:20
És kit formálsz meg öblös orgánumoddal? Egy jóvágású zombi a tippem... nyertem sportszeletet?
0
2007. február 26., hétfő 11:13
Annyira ráragadtál mostanában a Fórumra, hogy nem tudsz majd leszakadni, amikor a munka már elszólítana. Mi lesz velem a szinkronjaid nélkül (csak egy filmben hallanálak már).
0
2007. február 26., hétfő 11:00
CSak hébe-hóba, max havi 5-6 film, de mostanság hál  istennek egyre többet hívnak.
0