Keresés

aminek kib*szottul örülök

2007. február 26., hétfő 9:24
Szinkronszínész vagy?
0
2007. február 26., hétfő 2:54
A múlt héten szinkronizáltuk, tehát nem értem hogy mi módon birtokolhatod. Várom mielőbbi válaszod!!!!
0
2007. február 26., hétfő 2:52
Szia! Érdeklődnék, hogy a Fulci doboz hogyan került hozzád? Elvileg meg sem jelent még.
0
2007. február 26., hétfő 1:36
Például ennek örülök nagyon jelenleg, méghozzá azért is, mert 2 boxset tulajdonosa vagyok ... =) Nagyon igényes kiadás ... Minden elismerésem érte a T. Ultrafilm Kft.-nek!

Aminek pedig még mindig nagyon-nagyon örülök, az továbbra is a "Nightmare On The Elm Street" 8 disc collector boxset, amelyet az USA-ból rendeltem meg, történetesen szintén két példányban. 9 éves koromban láttam a kiadás évében még agyonnyúzott, - alábeszélős - verzióban az első részt ... s azóta is a legeslegkedvesebb horrorfilmjeim közé tartozik. Kiváltképpen az I., a III. (Dream Warriors), valamint a VII. részek a legkedvesebbek Számomra.

0
2007. február 26., hétfő 1:28
0
2007. február 26., hétfő 0:14
Kurva jó!!!!Én még hiszek a mesékben-)
0
2007. február 25., vasárnap 23:59
Jó kis film az. Én már sokszor megnéztem. Szeretem én is az ilyen scifiket. Majdnem olyan jó, mint a Bagger Vance legendája...   ;))
0
2007. február 25., vasárnap 23:55
Még annyi, hogy lehúzzátok csomószor Thargoid-ot is, pedig óriási forma, és sok segget rúgunk szét még együtt!!!:-)
0
2007. február 25., vasárnap 23:51
Zenya-testvérünk hozzájuttatott a Vörös Bolygóhoz!!!!!!!!!!!!! Zenya, isten vagy, már azt hittem, hogy soha nem lesz meg.

Örök Hála tesó!!!!!!!!!!!!!
0
2007. február 25., vasárnap 17:07
A fehér, bontatlan digipack-os Hitchcock díszdobozomnak! Köszi Anji!! :-))))))))))
0
2007. február 25., vasárnap 10:21
Holdpark folyamatban van mot is két fejezet között gondoltam fenézek és olvasgatok. Amint látom jól tettem, szinte éreztem, hogy rá fog erre valaki kérdezni. Most tartok annál a résznél, ahol Bret rájött: az ismeretlen e-mailekhez csatolt file-ok is vannak. Hátborzongató...
0
2007. február 25., vasárnap 9:57
A tegnapi napon RaptorZ barátom hősiesen dacolva a vírusokkal, és egyébb élettanilag veszélyes biológiai élősködőkkel, elhozta nekem beteglátogatás címszó alatt az amazonról berendelt Event Horizont SE-t és a War of the Worlds Collectors Editionomat!!!!!!

Két NeoCitran között gyorsan bele is kukkantottam mindegyikbe. Hun felírat minden lemezen!!!

Éljenek a külföldi kiadók! Ébredjenek a hazaiak!

Na meg a lázam is lement, kapok levegőt, tudok már járni:)

Angelus: Holdpark?
0
2007. február 25., vasárnap 0:48
Amerikában már 15 díjat nyert Scorsese A téglával. Kizárt, hogy más rendezőé legyen a szobor.
most posts by TM
0
2007. február 25., vasárnap 0:40
Csak nehogy ne kapja meg azt a díjat. Akkor én is szétverem a TV-t! :D
0
2007. február 24., szombat 22:03
...hogy sikerült eladnom a felesleges filmjeimet egyben... :D
0
2007. február 24., szombat 21:58
hogy sikerült megvennem a Taxisofőrt egy használt dvd boltban (köszönet Bruminak).
Ezzel tisztelgek Scorsese holnapi díjának :)
0
2007. február 24., szombat 16:24
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. február 24., szombat 14:43
Lost Highway új változtának. Nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz ez a kiadvány. Extra tekintetében úgy vettem észre azon több van ezért az marad, de hogy milyen lesz a menürendszere. meg a többi apróság...
0
2007. február 24., szombat 12:17
Tegnap elfelejtettem elmondani, hogy VÉGRE SIKERÜLT INGYEN ODA ADNI EGY IPSÉNEK A Boogeyman c. "keresztemet" sőt inkább egy átok volt nem kereszt!!!
Én marha, naív, állat megjelenéskor teljes áron megvettem-de minek-megnéztem és utánna olyan állapotba kerűltem mint aki 2 napja részeg, szörnyű volt.
Most olyan BOOLDOG vagyok, hogy...hogy...Na!
Operatőr apuci kis lánya+nyálas sorozat "színész" kis fiúcska. :-(((
És állítólag ebből az izéből készűl a második rész!!! (Nincs Isten...)

0
2007. február 24., szombat 12:03
Ó, azért nem tudok mindent elolvasni, más dolgom is van. :)
0
2007. február 24., szombat 11:58
Így jár, aki nem olvassa a HÍRADÓ topikot. Én már múlt hét vasárnap megírtam, hogy megjelenik...
0
2007. február 24., szombat 10:08
Nem is tudom ezt hogy nevezik, pechnek vagy mázlinak? :)
0
2007. február 24., szombat 1:28
Soha nem gondoltam volna, hogy ez megjelenik valaha is DVD-n. Örülök
0
2007. február 24., szombat 1:22
...hogy egy hónapig töltöttem le a Kétéltű Ember c. filmet, és tegnap jött le. Oszt most jön a levél, hogy három napja megjelent nálunk is. :) Aprópó : ez a remek film miért nincs meg az xpress-nek?
0
2007. február 23., péntek 23:53
Pontosan 4 DVD, de 3 dobozban, az egyik dupla. Miért ne férne fel? Egy évad 3 óra, azok mind egy lemezen vannak, a Christmas Special 2 X 45 perc, és az első évadnál van egy külön extra lemez. A többinél is vannak extrák, csak azok ugyanazokon a lemezeken vannak, mint a részek.
0