Keresés

aminek kib*szottul örülök

2007. február 15., csütörtök 14:31
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. február 15., csütörtök 13:33
Ennek örülök:-)
0
2007. február 15., csütörtök 13:24
Köszi :)
Azért a szakállas-zseni Williamsben nem tennék kárt :D
0
2007. február 15., csütörtök 13:02
..., hogy megérkezett külföldről a The day the world stood still fémdobozom!
Mega Necronomicon, a The call of Cthulhu, és az Ispit on your grave millennium edition!!!!!
0
2007. február 15., csütörtök 12:54
:-)
Gratulálok.
Szerencsére útjaink nem fogják keresztezni egymást. De maradj távol Budapesttől, ha egy mód van rá még vagy egy évig, míg a  kellő rutint és magabiztosságot elsajátítod;-)
0
2007. február 15., csütörtök 12:54
...,hogy vasárnap megnéztem a van Gogh kiállítást, és nagyon tetszett!
0
2007. február 15., csütörtök 12:50
Elsőre sikerült a forgalomvizsgám :) Vigyázni az utakon, mert én is kint fogok járni most már :D
0
2007. február 13., kedd 20:45
hogy az alábbi két filmzene cd-t végre valahára sikerült beszereznem eredetiben:
angelo badalamenti: music from twin peaks
angelo badalamenti: music from twin peaks - fire walk with me
0
2007. február 13., kedd 16:56
Na igen, bocsánat. :-)
0
2007. február 13., kedd 15:30
És íme a nap jó híre:)
Dexter sorozat fanok figyelem!

" ...Arról is volt már szó, hogy akárcsak mostanában a Dresden Files, a Dexter is irodalmi alapanyagra épül. Nos, mint ahogy Gaines megsúgta nekünk: “az Agave kiadó az idei év folyamán elkezdi megjelentetni Jeff Lindsay Dexter-könyvsorozatát. Az információ vasárnap egy sf írói/kiadói napon hangzott el a kiadó vezetőitől. Pontos időpont még nincs, várhatóan ősz folyamán jelenik meg az első kötet.” Az Agave, eddigi kiadványaikat tekintve (Steven Saylor, Lawrence Block, Laurell K. Hamilton, Iain M. Banks) remek gazdának bizonyulhat, szóval vájuk az őszt.

És, hogy a Dexter mikor és melyik csatornán lesz majd idehaza látható, az szerintem az elég közeli jövőben el fog dőlni… (ui: A sorozat második évada ősszel várható, míg könyvekből eddig Dearly Devoted Dexter és a Darkly Dreaming Dexter jelent meg - a Dexter in the Dark megjeenése augusztusra várható.)"

/www.sorozatjunkie.hu/
0
2007. február 13., kedd 13:59
Köszönöm, legközelebb már így fogom megpróbálni :) A lenti példák a jó példák a rossz példára, avagy "hogyan nem lehet képet beszúrni a fórumba". De most hogy tudom (remélem), ennek kib*szottul örülök :)

Ennek örömére, és bánatára egy kép, hogy messze még a március 22...
0
2007. február 13., kedd 13:45
Ohhhh..... még két hét aztán a birtokomban lesz az EH, no meg a WotW:))))))

De a lenti képen a Bubba Ho-Tep is piszkálja a fantáziám:)

De majd lesz az is egyszer-valamikor-majd, úgyhogy annak is fu**ing örülök:)
0
2007. február 13., kedd 12:59
Na, ezt így nem szereti, tehát leírom prózaibban: Alt í img src= LINK A KÉPFELTÖLTÉSRÓL ÉS RÖGÖTN AZTÁN Alt y.

Így ok? :).
0
2007. február 13., kedd 12:58
Segítek:

0
Képfeltöltésre felteszed majd  ezt írod be  

Vagyis elől hátul kis "farkaska".

Ennyi.

0
WotW tényleg gyönyörű, annó én tettem be róla a képeket. :)))

Az EH meg úton van angliából, úgyhogy abból meg kettő darabom lesz (egy ausztrál normáldobozos is a gyűjteményem része)...
0
2007. február 13., kedd 12:55
html gyakorló topicban volt egy leírás, hoí is kell ide képet beszúrni, délután megkeresem neked azt a hozzászólást. :)
0
2007. február 13., kedd 12:46
Oké, feladom... nem szúrok be képet, pedig ez máshol működött :(
0
2007. február 13., kedd 12:45
Ha sikerül végre beszúrnom a képeket, akkor annak én fogok kib*szottul örülni :)

Szóval finomságok érkeztek a raptorfészekbe:

És íme Középszerű Filmkritikus barátom gyöngyszeme, hacsak le nem nyúlom:

0
2007. február 13., kedd 9:19
Juhú!:)

Megjöt a War of the worlds (1953), és az Event Horizont!
A WotW-ről tudtam, hogy van rajta hun felirat, de az Event Horizontról csak annyit tudtam, hogy jól néz ki és DTS. Ezért be is rendelte drága jó Raptor haverom. Erre felhív, hogy van rajta magyar felirat, még az extrákon is! Na meg magyar szinkron!!

Úgyhogy ennek kib*szottul örülök!
0
2007. február 12., hétfő 22:08
Hol lehet öt kilóért Halálsoron-t venni????
0
2007. február 12., hétfő 21:26
html gyakroló topik :) ;)
0
2007. február 12., hétfő 21:20
ezeket a bénázásokat kérem valaki törölje :)
0
2007. február 12., hétfő 21:19
Finomságok érkeztek a raptorfészekbe:

A következő pedig Középszerű filmkritikus barátom gyöngyszeme lesz (The War of the Worlds is nála fog landolni), hacsak ne nem nyúlom:

0
2007. február 12., hétfő 21:03
:((
0